İKV' nin Küçük Kahramanı 'Halit GİRMENÇ' i Anıyoruz!!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: İKV' nin Küçük Kahramanı 'Halit GİRMENÇ' i Anıyoruz!!!
Başınız saolsun.
puma yazdı:
Oğlum Halit GİRMENÇ’i hayatını kaybettiğinin ilk yılında rahmetle ve özlemle anıyoruz.Geçen bu zaman içerisinde beni yalnız bırakmayarak acılarımı paylaşan dostlarıma,tüm İKV oyuncularına ve hiçbir zaman unutmayacağım büyük bir özveri ile oğlumun ismini bir efsuna vererek ölümsüzleştiren İKV Sobee yönetimine teşekkür ederim.
Yine yağmur yağıyor dışarıda seni kaybettiğim gün gibi,
ne ağır nede tuzlu biraz gözlerinden akan yaşlar gibi.
Neden hayat bize mutlu olma şansı vermedi,
herzaman ağlamaklıyım herzaman hüzünlü
şimdiki gibi...
Puma
Doğan GİRMENÇ
mekanı cennet olsun.İkv yönetiminede teşekkürler..
avakado=eminönü
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrardan Başın Sağolsun Doğan Abi.
Mekan-ı Cennete Kavuştu İnşallah.Ailesine Sabır Dileklerimizi bir Borç Biliriz.
Mekan-ı Cennete Kavuştu İnşallah.Ailesine Sabır Dileklerimizi bir Borç Biliriz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Esselam,
ALLAH Rahmet eylesin.inş. mekanı cenneet olur.Ölüm herkese gelecektir,Ayet'i kerimede " Her nefis ölümü tatacaktır." diyor.Küçük veya büyük hiç fark etmez.ALLAH ailesine Hz.Eyyüp As.'ın sabırını versin inş.
Küçük yaşta dünyadan ayrılmak bir yandada çok güzel.Örneğin;Dünyanın derdinden kurtuldu.Kimsenın kahranı falan çekmeyecek.Nefsini şimdiden toprağa gömdü.Ama ailesi
tekrardan ALLAH rahmet eylesin.
R. Yard. Birliği;
Rapkoliq - LeatherFX
ALLAH Rahmet eylesin.inş. mekanı cenneet olur.Ölüm herkese gelecektir,Ayet'i kerimede " Her nefis ölümü tatacaktır." diyor.Küçük veya büyük hiç fark etmez.ALLAH ailesine Hz.Eyyüp As.'ın sabırını versin inş.
Küçük yaşta dünyadan ayrılmak bir yandada çok güzel.Örneğin;Dünyanın derdinden kurtuldu.Kimsenın kahranı falan çekmeyecek.Nefsini şimdiden toprağa gömdü.Ama ailesi
R. Yard. Birliği;
Rapkoliq - LeatherFX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Nur içinde yatsın, Allah mekanını cennet eylesin.
Elimizden bir şey gelmez..
Diyeceğimiz tek şey Allah size sabır versin.
Elimizden bir şey gelmez..
Diyeceğimiz tek şey Allah size sabır versin.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Southwest Wind Guard
Allah'ım Mekanını cennet Eylesin Dualarımızı Kabul Etsin, Acınızı Sizinle paylaşıyoruz Allah Güç versin Ailesine ve yakınlarına.
Merhabalar;
Her Yücelen efsunun yanında vazgeçilmez olmayı başarabilmiş minik dostumuzu özlemle anıyoruz.
Bir isimden, bir mahiyetten çok daha fazlasını kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bu şeraitte dahi GİRMENÇ ailesinin tüm fertlerine dayanma gücü ve yeniden baş sağlığı diliyorum.
Unutulmamalıdır ki bir paylaşım platformundan öte bir aileyi temsil ediyoruz. Bu aile içerisinde her ne durum da olursa olsun birlikte ve tek kalp çarpıntısıyla nefes alabilmenin mutluluğunu her birlikte paylaşıyoruz kanısındayım.
Kardeşimizin, anlamımızın bir başka diyarda mutlu oluşu, başka bir diyardan bizleri seyredişi ise yüreğimize su serpmekten fazlasını vermiyor bizlere. Lakin bu birlik ve bütünlük minik dostumuza olduğu yerde daha fazla mutluluk olarak geri dönüyor, bu kanıya tüm kalbimle inanıyorum.
Tüm İKV camiası, yönetimi, ve bölünmez bir bütünün parçası olan arkadaşlarım adına son kez Allahtan Rahmet diliyorum.
Her Yücelen efsunun yanında vazgeçilmez olmayı başarabilmiş minik dostumuzu özlemle anıyoruz.
Bir isimden, bir mahiyetten çok daha fazlasını kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bu şeraitte dahi GİRMENÇ ailesinin tüm fertlerine dayanma gücü ve yeniden baş sağlığı diliyorum.
Unutulmamalıdır ki bir paylaşım platformundan öte bir aileyi temsil ediyoruz. Bu aile içerisinde her ne durum da olursa olsun birlikte ve tek kalp çarpıntısıyla nefes alabilmenin mutluluğunu her birlikte paylaşıyoruz kanısındayım.
Kardeşimizin, anlamımızın bir başka diyarda mutlu oluşu, başka bir diyardan bizleri seyredişi ise yüreğimize su serpmekten fazlasını vermiyor bizlere. Lakin bu birlik ve bütünlük minik dostumuza olduğu yerde daha fazla mutluluk olarak geri dönüyor, bu kanıya tüm kalbimle inanıyorum.
Tüm İKV camiası, yönetimi, ve bölünmez bir bütünün parçası olan arkadaşlarım adına son kez Allahtan Rahmet diliyorum.
- XlllxKaNaKaNxlll
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Allah yakınlarına sabır merhum HALİT GİRMENÇ krdeşmzizn mekanını cennet eyliyoruz..puma yazdı:
Oğlum Halit GİRMENÇ’i hayatını kaybettiğinin ilk yılında rahmetle ve özlemle anıyoruz.Geçen bu zaman içerisinde beni yalnız bırakmayarak acılarımı paylaşan dostlarıma,tüm İKV oyuncularına ve hiçbir zaman unutmayacağım büyük bir özveri ile oğlumun ismini bir efsuna vererek ölümsüzleştiren İKV Sobee yönetimine teşekkür ederim.
Yine yağmur yağıyor dışarıda seni kaybettiğim gün gibi,
ne ağır nede tuzlu biraz gözlerinden akan yaşlar gibi.
Neden hayat bize mutlu olma şansı vermedi,
herzaman ağlamaklıyım herzaman hüzünlü
şimdiki gibi...
Puma
Doğan GİRMENÇ
ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
allah mekanını cennet eylesin inşallah size öbür dünyada şefaatçi olur

complex yazdı:Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________