İlginç vallahi çok İlginç
Ho
[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- ASIveMAVI
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Hayırlı olsun ...Elber yazdı:
Bir RoA başarısı daha.Umarım bu başarayıda baltalamaya yok kod yazıp düşürüyolar gibi saçma sapan olaylara çekmeye çalışan olmaz.
ASİveMAVİ~~KASVET~~GASVET
Biz Junon ' u 2 kere değil bir çok kes kezdik.Vede sadece zırh çıkan kesimleri bazı akıldan yoksun insanların karalamasına maruz kalmamak için zırhı çantadan alırkne foto aldık.Görüyorumki Bu fotolar bile bizi karalamanıza engel olmuyor.Herneyse iyi eylenceler ben kendimden eminim .Başkası da benim adıma kod yazıcak deil. Bu konu ya GM yada DEV ler bi açıklık getirirler ise bazı şahsiyetsizler bize iftira atmayı bırakır heralde...

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Elber yazdı:Biz Junon ' u 2 kere değil bir çok kes kezdik.Vede sadece zırh çıkan kesimleri bazı akıldan yoksun insanların karalamasına maruz kalmamak için zırhı çantadan alırkne foto aldık.Görüyorumki Bu fotolar bile bizi karalamanıza engel olmuyor.Herneyse iyi eylenceler ben kendimden eminim .Başkası da benim adıma kod yazıcak deil. Bu konu ya GM yada DEV ler bi açıklık getirirler ise bazı şahsiyetsizler bize iftira atmayı bırakır heralde...
La Sizi neden karalamak isteyelim ki.. Banane be sizden Ben olanı yazıyorum...
Sizle düşman değilim kavgalı değilim ne icin böyle birşeye tenezzül edeyimki.
Zaten sizle muhatap olmuyorumki ben
Ortalıkta dolaşan ufaklıklarla işim yok yani
-
- Salgın Koruyucusu
Ben de diyorum bu şaheserler niye hep bana çıkıyor. Meğer kod yazmışlar. Yönetime teşekkür ederim şaheserler için yalnız bir ricam olacak hiç olmassa bir çantaya 4 takı bırakmayın hele 2 si şaheser bırakmışsınız. ikisi de çift efsunlu sonra millet isyan ediyor böyle.
))
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Qazap
Hocam davacıyım senden, bna düşmesi gerekenlerin çifti sana düştü, ben biliyodum zaten kod felan yazıldıgını sana 
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
O kodu bende istiyorum pls:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Qazap
Çekoo conem dur boğazlayıp öğreneyim Hocadan kodu
Söz sanada vericem...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İZMİTLİ ben sizle muhattap olmuyorum diyorsun.Benim oratlığa koyduüum şahsiyetsiz ,karaktersiz kişiler diye bahsettiğim konuya cevap verme gereği duyuyosun.Sen kendinde değilsin.Bu tartışmayı daha fazla uzatmıyacağım ve eğer uzarsa bundan sorna bu akdar sakin konuşmayacağım.

Ayrıca daha önce seninle herhangi bir tartışma veya bir başka münasebetim olmadı .Bana neden böyle anlamsızca iyneleyici laflar söylediğini anlamış değilim.