DeathLord yazdı:Bugün Sivaslıyigido'yu yine oyunda gördüm.Vs teklif ettim.Hepiniz biliyorsunuz Yigidonunki yemedi hayır bile diyemedi.Cevap yazamadı korkudan Şimdi diyecek karakterim susturuldu ; seni mısırın önünde konusurken gördüm.Razor korkuyu salar , yigido gibileri aglar :twisted:
Farklı konulara hep küfürlü cevaplar vermenizden dolayı 7 gün olan forum cezanız 14 güne çıkarılmıştır
sivaslı yigido öncelikle şunu sölemek isterim 2. kritk fazla vurması ancak meteoritde olur
öünkü meteorit ilk krtkde hedefin zırhını yüzde 20 düşürür ama buzda öyle bişi yok yani
senin vurdgun o 20 bin gibi bi rakam %100 birleşimdir .
yenero96 yazdı:ARKADŞLAR BEKİDE YALAN DEĞİLDİR SİZDE KISKANIOSUNUZ YALAN DİOSUNUZ HEMEN BELKİ PAİNT DEĞİL :geek: :geek:
Kimse paint falan demedi kardeş.Şuan İKV şartlarında bir buyucunun o vuruşu yapabilmesi hiçbir ama hiçbir halükarda(Herhangi bir oyun yapımcısı dahi o efsunlarla olsa) imkansızdır.Hemde meran sunucusunda bu adamla ilgili bir çok laf duydum:D yani bu adamın hele yapması çok zor.O vuruş (buda pek mümkün deüil ama) 14-15 bin civarıdır.Gerisi diğer buyulerle birleşmedir.
arkadaşlar buzla 20 bin vurabilmesi için sadece direnç kırma yeterli olmaz kons açsa belk bi ihtimal olurdu ama
bence imkansız Büyü hasarı buz 700 ken direnç kırma kons + kritk 13 bin vurdum istediğin kadar zorla olmaz.
%100 birleşim