ADOLF HİTLER KİM YOKSA İTLER Mİ DESEYDİM
RUSYANIN BAŞ BELASI ESKİ BAŞKANI ATEŞE ATIP YAHUDİ MÜSLÜMAN KENDİ HALKINI VE NE KADAR ÇOK İNSANI YAKTIĞINI BİLEMEYİZ BUNA BÜYÜK ÜSTAD DEMEN DİNİMİZCEDE KABUL EDİLEMEZ.
GOD SENİ UYARIYORUM İMZANA DİKKAT ET CAHİL CE DAVRANIŞLARINIZ VARYA SİZİN HADE KROLAR GÖRÜŞÜRÜZ.
Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Team burda yancılar nerde Mod yok!!!!
Lan cakal sevdıgım bır adam ornek aldıgım asla korkmadı dunyayı karsısına aldı ondan üstat yazdım2.gelınce musluman oldurmedı 14m yahudıyı nazı kampalrında sabun ettı yegenım kavgam kıtabını oku cok ıyı yazmıs gercı cocuksun ne anlarsın senDaRKNiqHT yazdı:ADOLF HİTLER KİM YOKSA İTLER Mİ DESEYDİM
RUSYANIN BAŞ BELASI ESKİ BAŞKANI ATEŞE ATIP YAHUDİ MÜSLÜMAN KENDİ HALKINI VE NE KADAR ÇOK İNSANI YAKTIĞINI BİLEMEYİZ BUNA BÜYÜK ÜSTAD DEMEN DİNİMİZCEDE KABUL EDİLEMEZ.
GOD SENİ UYARIYORUM İMZANA DİKKAT ET CAHİL CE DAVRANIŞLARINIZ VARYA SİZİN HADE KROLAR GÖRÜŞÜRÜZ.
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
insan canı almak en büyük suç hade by by
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Gun gelıcek oldurmedıgım her yahudı ıcın bana kufredıceksınız Adolf hitler!!!! adam oldurmek sucmus abd ve israil mallarını alıyon fılıstındekı musluman kardeslerımıze kursun sıkıyon bana sucluktan bahsetme soyunu kazısaydı keske coluk cocukların aklına sıgmayacak ısler bunlar neyse kafa yorma kucuk beynın lmaz matematık derslerıne calıs evlat senDaRKNiqHT yazdı:insan canı almak en büyük suç hade by by
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
sana laf anlatanda hata bb sen kndini yalanlarınla kandır 
C:\Sobee_Mynet\Istanbul Kiyamet Vakti\EKRAN_06-25-10_15.33.07.JPG
al god gör adamını nasıl ezdim zuhaha 31 lwl şifacı ya 32 lwl büyücü vs ve kazanan ben
al god gör adamını nasıl ezdim zuhaha 31 lwl şifacı ya 32 lwl büyücü vs ve kazanan ben
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Lan GoTfadır FazLA Konusma Oyunda GEL ws Dıyom Olmas dıyon eee ne oldu artız bana mekan ver kosup Gelem yusufada LAf atma adam OL sona mıllete laf At 

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
poş ver tolga yumruklanmaya layık bir aday kendisi daha güçlenmesi lazım ki tekme ilede keselim sadece yumruk ile olmayor 
- lostxxx
- Demirci Çırağı
Got Fadır Olum Senın heralde anan baban yok Senı DişLamısLAr cok hırcın Olmussun yegenım.. Gidişini Hiç iyi Görmüyorum İnş Kendıne en kısa zamanda cekı duzen verırsın
Evelallah baba yorgun
DDDDDDD
Evet sen Hepımızden ustunsun sen 1 numarasın afferım sana tebrıkler helall bravoo
Evet sen Hepımızden ustunsun sen 1 numarasın afferım sana tebrıkler helall bravoo

- lostxxx
- Demirci Çırağı
Çok İçlenmiş bu cocuk Yazıkk üzüldum sımdı lenn :|
bide Küfürlerın Bir numara hepsı Döndu gerı sana
bide Küfürlerın Bir numara hepsı Döndu gerı sana