Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
28 martta oyun açıldığında 2084 e kadar atılan banlar incelenmeyecek mi oto ban olduğunu düşünüyoruz benimle beraber bir çok arkadaşımız haklı/haksız ban aldı bu konun akıbeti ne olacak?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Kardeşim konu okuma özürlüsü felan misiniz Orti açıklama yapmış, inceleme devam ediyor suçsuz olan hesapların banları kalkıyor diyerekten neden özürlü gibi bu konuları açmaya inat ediyorsunuz. Hak ettiysen al cezanı otur aşşa, haksızsan zaten açılır. Ağlamayı bi kesin 1 haftadır.
-
- İskele Babası
IGGI yazdı: ↑30 Mar 2023 22:46 Ejder dino veriyor Gaffar. Amino Multi kim kaç tane çekti ya akçeyle Allah aşkına birbirimizi kandırmayalım. Bazıları kopyaladı bu iksiri piyasaya sürdü. Ve oyunun %99u bu iksirlere bir şekilde ulaştı ama ticaretle ama kopyayla. M23 satıyorsun adam 5 milyon iksir veriyor. Çoğu kişinin hesabında (bence herkesin) en az 10k Amino Multi kesinlikle vardır. Bu mantıkla gidersek herkesin bloklanması lazım. Çünkü ha 10k iksir var hesabında ha 10 milyon farkeden ne? ikisi de kopya iksir değil mi ? Bence şuanda yapılması gereken oyundaki tüm maden ve iksirleri silmektir. Ve akçe ile alınan iksirin hatta yerden düşen iksirin veya üretilen iksirin de şaheser olarak çara baglanmasıdır. Böylece herkes kendi düşürdüğü veya ürettiği iksiri kullanır.
Bende #@!? multi yok hesabım 52 level KK ye daha bugün girdim. Oyuna ara sıra giriyorum. Karaköy reçetem dahi yok sürekli çt gaffar atıyorum, kıyamet asam dahi parlak değil daha o kadar bağımsızım demekki g.t rahat durunca ban almıyormuşsun, eski madenlerim hep duruyor. Arttırıcı ile topladığım normal ve saf madenler özellikle yer6 zamanı mavi topazlar çıbançiçekleri alex 30-40 ar adet var. Neymiş raad durunca oynanıyormuş. He paramıda sorarsan 88m kaldı maraton ayak, motordan düşme gözlü de loncadan aldım.
-
- Salgın Koruyucusu
Senin seviyen üslubundan belli. O yüzden cahillerle tartışmak tercihim değil teşekkür ederim
- highvoltaj
- İskele Babası
Bu oyunda bazen botların oynadıgını düşünüyorum.Şu forumda bu kadar haklı yorum daha önce görmedim.frknctn05454 yazdı: ↑31 Mar 2023 04:58 Kardeşim konu okuma özürlüsü felan misiniz Orti açıklama yapmış, inceleme devam ediyor suçsuz olan hesapların banları kalkıyor diyerekten neden özürlü gibi bu konuları açmaya inat ediyorsunuz. Hak ettiysen al cezanı otur aşşa, haksızsan zaten açılır. Ağlamayı bi kesin 1 haftadır.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
-
- Acemi Savaşçı
Yav Kardeşim Keyiften 10 Tane Karakter Yapmışımım Kendime Kasam Ayrı Reçete Hesabım Ayrı Her Birşeyim Ayrı Hesapta Sebepsiz Banlamanizi Geçtim Kasa Hesabım Ban Yememiş Sadece Savaştığım Kesimlere Gittiğim Hesabı Banlamak Ne Kadar Mantıklı Yaptığınız Hatayı Düzeltmenizi Rica Ediyorum
Dc den orti ye nasil talepte bulunabilirim asagida talep olustur a tiklayin diyor fakat basicak veya yazicak bir buton yok
-
- Acemi Savaşçı
Spam Ban
2.08 Faiz Oranıyla Sağlam Kişilere Kredi Kullandirilir Diye PM Attım Bölgeye Hesabım 3 Yıl Bloke Yemiş Malesef ki Görüyoruz Oyunun Ironi Anlayışıda Mevlüt Dinç İle Kaybolup Gitmiş Hayirli Ramazan Hayırlı Forumlar
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
talep oluştur butonuna tıkladıktan sonra oluşturdugun talep ticket numarası ile birlikte #ticket-0*** diye oluşur istenilenleri oraya yazman gerekir.
İNCELENEN HESAPLAR HK.
İyi forumlar herkese;
İnceleme sebebiyle blok cezası alan karakterlerin içeriğindeki maden iksir gibi ticarette sıklıkla kullanılan materyallerin kullanımı yasak mı?
Bunun dışında ticaret yapmak çok güç şuan ne yazık ki yalnızca bu materyaller ve reel ticaret var oyunda ve inceleme esnasında miktarına bakarak bunların silinmesini kendi adıma doğru bulmuyorum.
Sonuç olarak bu materyaller oyunda karşılığında item tılsım gibi şeyler ile takaslanarak elde edildi hesabında kopya yapıldığı tespit edilen karakterler ceza almalı düşüncesindeyim.
İnceleme sebebiyle blok cezası alan karakterlerin içeriğindeki maden iksir gibi ticarette sıklıkla kullanılan materyallerin kullanımı yasak mı?
Bunun dışında ticaret yapmak çok güç şuan ne yazık ki yalnızca bu materyaller ve reel ticaret var oyunda ve inceleme esnasında miktarına bakarak bunların silinmesini kendi adıma doğru bulmuyorum.
Sonuç olarak bu materyaller oyunda karşılığında item tılsım gibi şeyler ile takaslanarak elde edildi hesabında kopya yapıldığı tespit edilen karakterler ceza almalı düşüncesindeyim.