Yenilik
Re: Gözlük-Takılar-Hız ayakkabısı Öneri hk.
Takılar,ayakkabı,gözlük gibi şeyler farkettiysen paketlerle ile geliyor güzel kardeşim.jrrtalkien yazdı: ↑30 May 2021 12:59 Yazdığımı tam anlamadın herhaldegözlük ve takı gelmeyecek evet fakat güncelleme ile genişleme paketlerinin ayrı şeyler olduğunu dile getirmek istemiştim. Güncelleme ile gözlük gelebilir ki gelmemesini uygun görmüşler orası ayrı konu fakat karar değiştirip getirme imkanları var olay bu tam olarak tekrar dile getiriyim gözlük gelmeyecek ama imkanları var
![]()
örnek olarak;
derindeki sır, Grup bölgeleri gibi. Sen hangi güncellemeden neyden bahsediyorsun mesela onu kimse anlamadı.
Bu arada gelebilir gibi bir şey bu oyun için yok çünkü en yetkili ağız demiş o zaman gelmeyecek ben onun ağzından çıkanı yazıyorum.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Re: Gözlük-Takılar-Hız ayakkabısı Öneri hk.
Benim buraya yazdıklarımı ya yanlış anlıyorsun yada anlamıyorsun bilemedim. İyi forumlar sana
Re: Yenilik
sanada iyi forumlar. Yetkili ağızı kopyalayıp,yapıştırıp iflah olmayan kişi.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Reis karaköy bir genişleme paketi fakat Topkapı bir eklenti yani güncelleme paketi bende bunu anlatmak istiyorum. Yapılmayacağı konusunda herkes hemfikir ama yetkili ağızdan dediğin kişi şu an bu platformda değil bizde adamların kafası eserse ufak güncelleme ile gelebilir diyoruz. Nerull’un dediği gibi daha genişleme paketi gelmeyecek biliyoruz ama bu daha güncelleme gelmeyecek anlamına da gelmiyor. Umarım bu söylediklerim o kulağına isabet etmiştir. Anlaması zor olan bir şeyde söylemiyorum nasıl bu kadar at gözlüklerinle bakabiliyorsun olaya anlamıyorum.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bu satten sonra eklenti gelmicek ise oyunda bazı şeylere dengeli şekilde güçlendirme (BUFF) veya gücünü azaltma ( NERF ) gelebilir.
Örneğin kullanılmayan tilsmlari güçlendirme çok kullanılanlari biraz düşürme binbir çeşit şey olabilir madenler yetenekler bosslar oyuncuları tek yeteneğe tilsima odaklamamak gerekiyor ...
Örneğin kullanılmayan tilsmlari güçlendirme çok kullanılanlari biraz düşürme binbir çeşit şey olabilir madenler yetenekler bosslar oyuncuları tek yeteneğe tilsima odaklamamak gerekiyor ...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Yönetim hakir için bı güncelleme istiyoruz
Eminönü sunucusunda ne yazık ki HAKİR kesemiyoruz biri gelir hakiri kaçırır diğeri gelir bomba patlatır başka kendini bilmez gelir bug keser bombaları kaldırıp skotları azaltirsaniz daha rahat kesim yapılır sayın yöneticiler bı güncelleme yaparsanız güzel olur iyi çalışmalar
39 seviye dönemi başlamasın mı artık?
39 seviye dönemini hatırlayan bilir; o dönemde savaşçının itemleri çok çeşitliydi. Maksimum hasar ve element hasarlar her alanda kullanışlıydı. Örneğin; komodo keserken element itemlerin gerekliliği, kabadayı modunda yine aynı şekilde savaşçıların element hasarlarının gerekliliği vb. Benim de aklıma geçenlerde bir fikir geldi. Hâlihazırda da bilenler mevcutmuş lakin paylaşan olmamış bildiğim kadarıyla.
39 seviye hasretiyle yanıp tutuşanların bu fikri değerlendirmelerini arz ederim. Savaşçıda defansif dövüşmeye 1 puan vererek zırh limitini 60, sakınmaya 15 puan vererek zırh miktarını 60'a yakın artırabilirsiniz. Defansif dövüşme 2 tılsımının 1. kademesi olan "Defansif dövüşmede savaşçının hasarını hiç düşürmez" tılsımı takıldığında direkt olarak 39 seviye dönemindesiniz. Sadece saldırı değeri birazcık düşüyor. Onun için de defansif dövüşme puanı 1 olmalı ki, minimum miktarda düşsün. Büyücü ve şifacı hakkında henüz bir fikrim yok ama onların tılsımsız oynanabilirliği vardır diye umuyorum.
Grup bölgeleri yüzünden oyunu bırakan çoğu kişi bu etkinliği değerlendirebilir diye düşünüyorum. Sadece tılsımı bulmak biraz sıkıntı. O konuda da varlıklı oyuncuların duruma el atması herkes açısından iyi olabilir.
Yönetim de bu konuda etkinlik düzenleyebilir; ödül olarak tılsımı ve/veya reçete verebilir kazananlara. Zaten artık 39 seviyeye gelmek çok basit. Yapılacak tek şey karakter açıp yavaşça oluşan kalabalıkta yerinizi almak.
Çok iyi olmasa da erkek savaşçı için reçetelerim var. Malzemesini getirene de ücretsiz üretebilirim. Oyundaki adım da Element.
Cevriye'ye 2 grup, Kara Kürk'e 4-5 grup gidilen dönemleri hatırlayanları bu etkinliğe davet ediyorum. Herkese selâm.
Ayrıca herkes savaşçı açmasın, şifacı da açsın birileri.
Maksimum hasar ve element reçeteleri olanlara da sesleniyorum; lütfen elinizdeki varlıkları paylaşın. Mezara gitmesin o şaheserler.
Bu bildirinin altına iyi ve/veya kötü olmuş yorumlarından ziyade; bu etkinliğe nasıl daha fazla değer katabiliriz gibi yorumların gelmesini isterim.
39 seviye hasretiyle yanıp tutuşanların bu fikri değerlendirmelerini arz ederim. Savaşçıda defansif dövüşmeye 1 puan vererek zırh limitini 60, sakınmaya 15 puan vererek zırh miktarını 60'a yakın artırabilirsiniz. Defansif dövüşme 2 tılsımının 1. kademesi olan "Defansif dövüşmede savaşçının hasarını hiç düşürmez" tılsımı takıldığında direkt olarak 39 seviye dönemindesiniz. Sadece saldırı değeri birazcık düşüyor. Onun için de defansif dövüşme puanı 1 olmalı ki, minimum miktarda düşsün. Büyücü ve şifacı hakkında henüz bir fikrim yok ama onların tılsımsız oynanabilirliği vardır diye umuyorum.
Grup bölgeleri yüzünden oyunu bırakan çoğu kişi bu etkinliği değerlendirebilir diye düşünüyorum. Sadece tılsımı bulmak biraz sıkıntı. O konuda da varlıklı oyuncuların duruma el atması herkes açısından iyi olabilir.
Yönetim de bu konuda etkinlik düzenleyebilir; ödül olarak tılsımı ve/veya reçete verebilir kazananlara. Zaten artık 39 seviyeye gelmek çok basit. Yapılacak tek şey karakter açıp yavaşça oluşan kalabalıkta yerinizi almak.
Çok iyi olmasa da erkek savaşçı için reçetelerim var. Malzemesini getirene de ücretsiz üretebilirim. Oyundaki adım da Element.
Cevriye'ye 2 grup, Kara Kürk'e 4-5 grup gidilen dönemleri hatırlayanları bu etkinliğe davet ediyorum. Herkese selâm.
Ayrıca herkes savaşçı açmasın, şifacı da açsın birileri.
Maksimum hasar ve element reçeteleri olanlara da sesleniyorum; lütfen elinizdeki varlıkları paylaşın. Mezara gitmesin o şaheserler.
Bu bildirinin altına iyi ve/veya kötü olmuş yorumlarından ziyade; bu etkinliğe nasıl daha fazla değer katabiliriz gibi yorumların gelmesini isterim.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: 39 seviye dönemi başlamasın mı artık?
Kanka forumu hayatında ilk defa kullanıyorsun galiba başka türlü bu başlığı açman mümkün değil
Re: 39 seviye dönemi başlamasın mı artık?
Taksim'de eylem mi yapayım? Bu başlık başka nereye yazılabilir dostum? Genel etkileşimin en uygun yer olduğunu düşündüm.