Bir şey var aramızda
Senin bakışlarından belli
Benim yanan yüzümden
Dalıveriyoruz arada bir
İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki
Gülüşerek başlıyoruz söze
Bir şey var aramızda
Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek
Fakat ne kadar saklasak nafile
Bir şey var aramızda
Senin gözlerinde ışıldıyor
Benimse dilimin ucunda
Merhaba sevgili günlük. 1 Sene öncesi ile kendimi sürekli mukayese ediyorum. Eskiden düzenli bir günlük yazarı iken şimdi ise kafama esince yazıyorum. 1 Sene önce bu zamanlar arkadaş çevrem gerçekten çoktu. Sancakta Ankada Eminönünde Kuklacıda birçok arkadaşım vardı. Onlarla birçok etkinlikte bulunuyordum. Dolayısıyla da günlük için içeriğim bir nebze fazla idi. Şimdi ise böyle bir durum söz konusu olamıyor. Sanırım bunun nedeni belli. Yalnızlık... Bende çareyi üretim yapmakta buluyorum. Bugün 54 level savaşçı karakterime Afrikalı balta ürettim. Zırhta üretmeyi planlıyorum.
Ve tabii ki yükseltmeyi de unutmadım. Yarına yükselmiş olur. Ancak bunu hemen kullanamam daha Çemberlitaş görevlerim durmakta. Anlayacağın daha önümde 1 2 hafta var. Görüşürüz sevgili günlük... Bu arada görüntü kalitesi için özür dilerim. En yakın zamanda düzeltmeyi planlıyorum.
Plafect00 yazdı: ↑25 Kas 2020 18:02
Eşya basıp çantadan almayı özler mi bir insan? Ya onu yükseltip parladığını görmek için yarını sabırsızlıkla beklemeyi?
Ejder asa üretip sabaha parlamasını beklemek gibisi yok... Zamanın durduğu nadir anlardan biri.
Sanırım kendimi son günlerde sık sık kıyamet günlüklerinde bulmamın sebebi bahsettiğin şey, yalnızlık. Eskiler gelmeyince eskilere gitmeye çalılıyor insan. En azından günlükler bir nebze de olsa tatmin ediyor. Ama bu buruk sevinç seansı da çok can yakıyor.
Selamlar sevgili günlük. Şaşırtıcı derecede son paylaşımımdan sonra ciddi gelişmeler yaşandı oyun içerisinde. Karakterimin Çemberlitaş görevlerini yaptım. Ardından biraz maden satarak Afrikalı Zırh materyalleri aldım ve ürettim. Evet görüntü kalitesinde bir problem var nasıl düzelteceğimi anlayamadım. Affola...
Bu üretimi dün akşam yapmıştım. Son 5 Hydrargyum alıp Mısır çarşısına ilerliyordum ki bir de ne olsun şaşırırsın. Oyun sardı. Aşağı yukarı bi 10 15 dakika sonucunda açıldı ve işin güzel yanı Hydraryum'larım gitmemişti. Cidden çok sevinmiştim. Bu arada üretimi yapıp çantadan eşyanı almak gibisi yok. Çok zevk veriyor bana.
İşin garip yanı 55. Seviyede üretim yapıyorum. Daha giyemiyorum bile daha sonradan pişman oldum keşke 59. Seviyede üretimleri yapsaydım şimdi 1 haftada ancak 59. seviyeye eriştiririm karakteri diyordum ki yine ne olsun. Lonca arttırıcı sağolsun, aşağı yukarı 6 7 saatlik bir süreçte karakterime 4 seviye atlatarak 59. seviyeye ulaştırdım. Ancak öncesini de belirtmek isterim. Hol görevleri, olmazsa olmazı... Domuz'un gel git görevlerini mebrubenin Islah görevini vb yapmıştım. Geriye tek Ekmek parası ve Saat görevleri kalmıştı onları da hallettim. İlk LaReu ile birlikte Telefona gittik.
Daha sonra ise malum yaralı Meran'a.
Ve malumunuz saat...
Saat görevlerinin ardından nihayet karaköy'e girmek için gerekli görevleri tamamlamış oldum. Karakterimi Hortlak ve Fanatiklerde kasmak için 6-7 saat cebelleştim. Ve nihayette amacıma ulaştım. Afrikalı Balta ve zırh üretmek için Kuklacı sunucusunda maden çekmiştim. Üretimlerimi yaptıktan sonra elimde birçok maden kaldı. Ben de bir çılgınlık yapıp Afrikalı Ceket üretmeye karar verdim. İstanbul Kardeleni, Sevgi Çiçeği, Zamk, Saf Gümüş elimde yüklü miktarda vardı. İhtiyacım olduğu kadarını ayırdım kimisini sattım kimisini ihtiyacım olan materyaller ile takasladım ve Afrikalı Ceketi de üretmiş oldum.
Bir sergüzeştin daha sonuna geldik sevgili günlük. Karakterimi kastığım anın SS'lerini koymayı fuzuli gördüğüm için eklemedim. Bir başka zaman daha görüşmek dileği ile...
Bu arada eklemeyi unuttum. ıKAFKASı nickli arkadaşımın çok yardımı oldu özellikle de Çemberlitaş görevlerini yapmamda yardımcı olduğu için teşekkürü borç bilirim kendisine. Buradan teşekkürlerimi iletiyorum...
Esenlikler dilerim sevgili günlük. Şu aralar günlüğüme eklemeler yapıyorum. Sanırım bugünden sonra bir süreliğine mürekkebim tükenecek. Bugün Eminönü sunucusundaki son günümü geçirdim. Son günümde bir çılgınlık yapmayı hedefledim ve Latif üretmeye karar verdim. Bazı madenler elimde vardı. Kadim Hidra Pençesi, Meran Mücevheri, Dev Komodo Dişi, Liderlik Sembolü ve Örümcek Gözü'nü satın aldım. Normalde yüksek fiyatlar verirler sanıyordum ancak gayatte hepsini uygun fiyattan temin ettim. Neyse çok konuştuk anı paylaşmak istiyorum sevgili günlük
Hastayım şu Latif'e be Üretimi gerçekleştirdikten sonra torbadan ürettiğini almak gibisi yok daha önce bundan zevk aldığımı belirtmiş miydim ?
Üretimi gerçekleştirip Karaköy'e geçtim. Bir süre civarda dolaşmaktan sonra bir Komiser kafilesine denk geldim ve gruba katıldım. Komiser'den pek umudum yoktu boss kesimlerinde şansımın pek yaver gittiği söylenemez. Hatta bunu Afrikalı Ceket üretmemden de anlamışsındır. Elimde materyal olsa Yıldız Alevi ve Oğuz Kağan Cekette üretirdim. Keza çemberlitaş zamanında bunu yapmıştım. Neyse ilk 1-2 tur boş geçti daha sonra Oğuz Kağan pantolon düşürdüm keza bu beni mutlu etti, afrikalı pantolon düşseydi daha da mutlu olurdum Kim bilir belki onu da üretirim.
Bir sonraki kesimde ise bu beni gerçekten şaşırttı yine Oğuz Kağan Pantolon düşürdüm O_o keşke Gönül isterdi ki Afrikalı Pantolon olsun ancak elden gelen bir şey yok İleride onu da üret.. pardon düşürürüz
Son turda ise Karabarut düşürdüm. İhtiyacım yoktu. Sağlık olsun kenarda dursun şimdi ihtiyacım olmazsa ileride elbet ihtiyacım olacaktır. Şaşırtıcı derece 3 Torba art arta aldım 2'yi geçememiştim hiç.
Bir maceranın daha sonuna geldik sevgili günlük. Bir süreliğine maden çekmem gerekiyor yani anlayacağın bir süreliğine maden günlüğü tutacağım. Yarından itibaren Anka sunucusunda olacağım. Sağlık ve mutlulukla kal sevgili günlük...