Sen adamsın!
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Yemin ediyorum okuduğum.en mantıklı en güzel net cevap. Zaten IQ seviyesi iyi olanlar 1. Yi direk işaretler . Hepsi zaten 1. De mevcut . Yani demek istediğim gorgar ya bizi ti ye alıyor ya da IQ seviyemiz ölçmeye çalışıyor
En son MaHKuMII tarafından 28 Şub 2018 13:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Royal Ofthe Warriors
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Herkesin fikrine saygı duymak lazım. Daha birkaç gün önce ve hala patron kaçırıyorlar diye sızlananlar mevcut. 100 kişinin kesip 3 kişinin eşya aldığı bir sistemin neresi mantıklı? Hangi MMORPG oyunda her karakterinizi fulleyebiliyorsunuz? Yeni oyuncu ve eski oyuncu arasındaki fark bu kadar açılırsa bu oyun zaten son anlarını yaşar. Yeni oyuncu maden çekip satar, item düşürür satar ve bir şekilde yolunu bulur. Çevresi olmayan ve bu oyunu tek oynayan oyuncular yine Hakir için grup grup diye sızlanır ve oyundan çıkar gider. Şayet 1. Seçenek galip gelirse durum bundan ibaret olacak.
Bütün sunucunun açık bir şekilde kesebileceği, şekilde bosslar olduğu için loncası güçlü, çevresi sağlam, klanı kalabalık olanların tekelinde bosslar kesilecektir. Bu sebeple adaletsizlik oluşacak ve eminim ki belirli bir kesim bosslardan üstünü dizdikten sonra diğer insanların bossları kesmesini manipüle edecek ve buna gerekce olarak da "kardeşim bölge herkese açık isteyen istediğini yapar ben ister sana dalarim ister bossu kaçırırım sanane" gibi kavgalar ortaya çıkacak ve oyunu tabiri caizse yine sadece çevresi olanlar oynayıp kolayca üstünü dizecek. Bunun yerine herkes için adaletli bir şekilde eşyaların reçete ile emek doğrultusunda üretilmesinin daha dogru ve adaletli olacağını düşünüyorum. Yine isteyenler bossları kesip reçete ve materyalleri satarak kazanç sağlayabilir. Emin olun en adaletlisi ve olması gereken budur. Bu düzende grup bölgesi mantığıyla tüm sunucuya açık tek bosstan şaheser veya nadide kazanmak çok saçma. Emeklere yazık etmeyin, bireysel oyuncuları da düşünün lütfen. İyi forumlar.
Son gün geldiğinde(o gün geldiğinde) biz de oyunumuzu oynayacağız...
Burda kimsenin kimseye hakaret etme veya küçümseme hakkı yok birader. Önerini yazarsin geçersin. Haddini bil.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazideki dostlar
Şu reçeteye oy verenlerin kafasını yaşamak isterdim bi büyücü 4 setten oluşuyor. 1 senede uretirler artik
sadece ASAlar ve Kılıçlar üretilsin tarftarıyım kalanlar torbadan düşebilir herkezinde istedigi olur.
-
- Cin Avcısı
- Lonca: emekli oldum.
Niko34 yazdı: ↑28 Şub 2018 13:39
Burda kimsenin kimseye hakaret etme veya küçümseme hakkı yok birader. Önerini yazarsin geçersin. Haddini bil.
Şahsına hakaret ettiğimi düşünüyorsan koş dilekçe ver, hakaret davası aç bana. Ben burada 3 4 ay sonra forumda ağlayacak insanların şuanda düşünemedikleri için gözleri boyandığı için gözlerini açmaya çalışıyorum. Bunu anlamıyorsanız hiç oy kullanmayın burada. Amaç burada hakkın yenilmemesi, bir sistem konmuş ortaya. Bunu test etmişiz, ediyoruz. Sistemi değiştirmeye kalkıyorlar, bunu sen düşünebiliyormusun?
MrdexteR
yahu 1 seçeneği seçmeyen arkadaşlar ne içiyor?
zaten asa falan atsa 205293945 kesmede atıyor bari keserken eşya reçete materyal atsın ikinci şıkta oyun tamamen biter zaten hakirin gb gibi olması gerek ama inşallah onuda değiştirirler.
zaten asa falan atsa 205293945 kesmede atıyor bari keserken eşya reçete materyal atsın ikinci şıkta oyun tamamen biter zaten hakirin gb gibi olması gerek ama inşallah onuda değiştirirler.
Kardeşim anlamadığınız nokta bu zaten. Siz istiyorsunuz ki 2 haftada dizelim oh mis herkes ful olsun. Yok öyle çemberlitaşta bu hatayı yaptılar millet fulledi sonra 4 sene güncelleme bekledi. Oyunda her şeyi ful olan sayılı adam olmalı öyle her önüne gelen bütün setleri dizmis ful olursa oyunun pvp den farkı kalmaz. Ve boyle bir durumda karakoyde bos kesmeye çalışan üstü dizilmemis insanların halini düşünebiliyor musun? Bütün ful karakterler onların önünü kesip duracak. Gucsuzler üretim, güçlüler hazır şaheser yok öyle iş. Herkesi düşünün lütfenSerseriBaRoN yazdı: ↑28 Şub 2018 13:40 Şu reçeteye oy verenlerin kafasını yaşamak isterdim bi büyücü 4 setten oluşuyor. 1 senede uretirler artik
Son gün geldiğinde(o gün geldiğinde) biz de oyunumuzu oynayacağız...