Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Kabile yazdı:Hak bence o kullanıcı sözleşmesini kabul ettiğin anda senin için bitmiştir
Ben burda nerull ekibini savunmuyorum bende herkes gibi yenilik gelmesinden yanayım fakat burda birbirimize laf atmakla veya 2 satır yqzıyla yenilik getiremezyiz bişeylerini değişmiceğine hic inanmıyorum burda 200 sayfa olsa bile anlamsız
İŞİNE GELİYORSA GİRİP OYNARSIN GELMİYORSADA OYNAMAZSIN OLAY BANA GÖRE BU KADAR BASİT NETT
Arkadaşım ben oyunu oynamıyorum yıllardır ancak gelip burda isteğimi beyan edebiliyorum. İşime gelmiyor ve oynamıyorum. Konuyuda gayet babalar gibi açıyorum. Açıkçası sen yenilik geleceğini bekleyerek bu konudaki beklentiden daha da imkansızı hayal etmişsin. Birbirimize laf atmakla çözülmez diyorsun ama çok alakasız yerlerden burada insanları eleştiriyorsun üslubun bir kere yanlış.

Ayrıca biz yenilik gelsin diye açmadık konuyu. Eski sistemle ilişkin sunucu gelsin diye açtık. Yani ekstradan tasarlanacak bir şey değil bu eski database koyulacak sadece bir sunucu için. Bu o kadarda zor bir şey de değil. Ancak bir arkadaş çok güzel özetlemiş; akçelere muhtaç edip insanları sömürmek Sobee'nin daha çok işine geliyor. Yani bu konuya atılmayan cevap ve kayıtsız kalınması aslında Sobee için senin ve diğer oyuncuların bir değeri olmadığını sadece cebindeki paraya baktıklarını özetliyor. 100 sayfa da olsa 1000 sayfa da olsa en azından kim bu isteği ne kadar istiyor onu görüyoruz. Ben bu konuyu açarken fazla ilgi alacağını sanmıyordum mesela ama varmış. Forumda konu açmak dışında ne yapabiliriz eğer fikrin varsa yaz yoksa cidden konu kirleniyor ki konunun amacı polemik değil.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

"Hak" mantığı ile hiç bir oyun kapanmasın o zaman oldu. :D İKV devri bitti ve hak filan kalmadı ortada.

Ayrıca şu yalaka diyenler neye dayanarak böyle bir ifade kullanıyorsunuz merak ediyorum. Hayır yalaka olma ihtiyacını neden hissedeyim? Zaten oyun içerisinde olsun, oyun dışında olsun kendileri ile konuşuyorum gerektiğinde ve sorularıma cevap alıyorum. Ama siz gider adamlara "İKV NE OLDU GELİŞMEYECEK Mİ HARAM OLSUN HAKLARIMIZ, EMEKLERİMİZ BU OYUNU YAPACAĞINIZA İKV Yİ GELİŞTİRSEYDİNİZ İKV YE YENİLİK GELMEYECEK Mİ" gibi gibi ifadeler kullanır üstüne sürekli kötülerseniz, sizlere verecekleri tepkiler bellidir zaten. Evet düzgün dille konuşanlar da vardır mutlaka ama konu İKV olduğu sürece yine bir şey beklemeyin. Yahu görmüyorsanız bu sizin sorununuz. Kalkıp da onları suçlayamazsınız. Ortada Kader Mühürleri gibi yeni nesil bir oyun var ve onu geliştirmekle meşguller. Şu an onlar için önemli olan üzerinde yıllardır emek verdikleri yeni nesil oyunları. Bu eskiden kalmış ve hiç bir getirisi olmayacak oyuna vakit ayırmalarını hangi akıl ile bekliyorsunuz hayret ediyorum. Yok yani İKV'yi geliştirseler diyorum, düşünüyorum hiçbir çıkış yolu yok. Bu oyunun geliştirilmesi İMKANSIZ. Bunu anlayamayacak kapasitede insanlar mısınız? Bir Kader Mühürlerinin kalitesine bakın bir şu oyunun. Böyle yeni nesil ve harika bir oyun çıkarmışken ortaya neden bu oyuna destek versinler? Ki arkasında Türk Telekom gibi bir şirket var. En başta Türk Telekom buna müsaade etmez. Kader Mühürleri belki de daha Kapalı Beta'ya geçecek düzeyde değildi. Ne oldu da Açık Beta'ya geçti aniden? Bunun sebebi Türk Telekom değil de ne? İstediğiniz kadar yalaka olduğumu düşünün benim için gerçek akıldır, mantıktır söyleyeceklerim bu kadar. Konunun tartışmaya dönmemesi için daha ileti girmeyeceğim.

İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Konu başlığına kocaman puntolarla yenilik değil eskilik isteniyor yazabilmeyi dilerdim :lol:
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

VatanKIRIM yazdı:Konu başlığına kocaman puntolarla yenilik değil eskilik isteniyor yazabilmeyi dilerdim :lol:
Başta size böyle bir şeyin olmayacağını bile bile destek çıktım ama madem hala bu şekilde konuşuyorlar gerçekçi şekilde düşüncelerimi söyleyeyim.

Nostalji sunucusu filan beklemeyin. Sobee şirketinin sahibi kâr amacı güden Türk Telekom şirketi. Türk Telekom2un şu an İKV'den beklentisi nedir? Devam ettiği yere kadar var olan oyuncu kitlesinden gerekli parayı alabilmek. Yani ellerinin altında bir kaynak var ve onu sömürüyorlar. Bakın Sobee demiyorum bunu yapan. Bunu yapan Türk Telekom şirketi. Şimdi böyle bir sömürü halindeyken Türk Telekom kalkar da size akçenin olmadığı bir Nostalji sunucusu açar mı? Eğer size Nostalji sunucusu açacak olursa, akçe satışı yaptığı oyuncuları da kaybedecek. Çünkü şu an oynayanların bir çoğu Nostalji sunucusuna geçiş yapacak. Peki Türk Telekom bundan ne kazanacak? Hiçbir şey. Böyle kârlı bir iş varken, neden kendini zora sokup da gereksiz yere zarara girsin, zaman kaybetsin? Ha şu olabilir: aylık belirli bir ücret karşılığında Nostalji sunucusu açılabilir. Fakat bunun da fiyatı yüksek olacaktır sonuçta ne olursa olsun akçe sattığı oyuncularını Nostalji sunucusuna çekerek kayıp yaşayacak Türk Telekom. Ben paralı da olsa kendilerini zora sokacaklarını düşünmüyorum. O yüzden tavsiyem boşuna umut bağlamayın bu işe. Kader Mühürleri oyununu çok geç olmadan deneyin.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sende milletin yağmurdan kaçıp doluya tutulmasını istiyorsun kardeşim. :D
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

Oyun hakkında öneride bulunma oyuncuların bulunma en büyük hakkıdır.Sizin amacınız ne bilmiyorum ama boş konuşmayı bırakın,oyunun gidişinden mutluysan git oyununu oyna bize burda galip muhalefet olma

Arkadaşlar konuyu tartışmaya getirip kapatılmasını istiyorlar sakin olalım!
.....
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gerrard8 »

15 gün oldu konu açılalı halen bir yetkili cevap yazmadı :( imkansızı umut ediyoruz resmen ama hayali bile güzeldi 39 lvl nostalji sunucunun
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Reklamlarında CR7 oynattılar , küçücük oyuna bi geliştirme paketi için destek vermediler.
CR7 mi kurtarıcak ulan sizi :mrgreen:
O gider biz kalırız unutma bunu T.T.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

VatanKIRIM yazdı:
Kabile yazdı:Hak bence o kullanıcı sözleşmesini kabul ettiğin anda senin için bitmiştir
Ben burda nerull ekibini savunmuyorum bende herkes gibi yenilik gelmesinden yanayım fakat burda birbirimize laf atmakla veya 2 satır yqzıyla yenilik getiremezyiz bişeylerini değişmiceğine hic inanmıyorum burda 200 sayfa olsa bile anlamsız
İŞİNE GELİYORSA GİRİP OYNARSIN GELMİYORSADA OYNAMAZSIN OLAY BANA GÖRE BU KADAR BASİT NETT
Arkadaşım ben oyunu oynamıyorum yıllardır ancak gelip burda isteğimi beyan edebiliyorum. İşime gelmiyor ve oynamıyorum. Konuyuda gayet babalar gibi açıyorum. Açıkçası sen yenilik geleceğini bekleyerek bu konudaki beklentiden daha da imkansızı hayal etmişsin. Birbirimize laf atmakla çözülmez diyorsun ama çok alakasız yerlerden burada insanları eleştiriyorsun üslubun bir kere yanlış.

Ayrıca biz yenilik gelsin diye açmadık konuyu. Eski sistemle ilişkin sunucu gelsin diye açtık. Yani ekstradan tasarlanacak bir şey değil bu eski database koyulacak sadece bir sunucu için. Bu o kadarda zor bir şey de değil. Ancak bir arkadaş çok güzel özetlemiş; akçelere muhtaç edip insanları sömürmek Sobee'nin daha çok işine geliyor. Yani bu konuya atılmayan cevap ve kayıtsız kalınması aslında Sobee için senin ve diğer oyuncuların bir değeri olmadığını sadece cebindeki paraya baktıklarını özetliyor. 100 sayfa da olsa 1000 sayfa da olsa en azından kim bu isteği ne kadar istiyor onu görüyoruz. Ben bu konuyu açarken fazla ilgi alacağını sanmıyordum mesela ama varmış. Forumda konu açmak dışında ne yapabiliriz eğer fikrin varsa yaz yoksa cidden konu kirleniyor ki konunun amacı polemik değil.
Aynı dili konuşamıyoruzki anlaşalım benim yaptığım yorum senin konunla alakası yk yani ona yorum yapmadım bile 9 saydafadı galiba sis diye hak tan bahsetmişti bende kendi fikrimi yqzdım konu başlığına gelince hala yorumsuzum
Ne yapabiliriz sadece destek ekibine önerini ywzıp gönderebilirsin oda gereksiz nedenmi eskiden oyuncular şu bu gelsin diyorlardı tınlatan yoktu kac kişiyi biliyorum oyunu bırqkan 39 lwl doneminde adam lonca sistemi istiyordu zırh istiyordubu ve bunun gibi şeyler oyun bizim istediğimiz gitibilerlemiyor bana göre
Bu arada bi şirkwt tabikide gelirisini düşunmek zorunda sen onların yerinde olsaydın aynısını yapardın muhabbetin boyutu farklı yerlere gidiyor alakasız şurda sabaha kadar yaz sonuç yok
En son Naveran tarafından 26 May 2016 15:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti birleştirildi.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Ne yapabiliriz sadece destek ekibine önerini ywzıp gönderebilirsin oda gereksiz nedenmi eskiden oyuncular şu bu gelsin diyorlardı tınlatan yoktu kac kişiyi biliyorum oyunu bırqkan 39 lwl doneminde adam lonca sistemi istiyordu zırh istiyordubu ve bunun gibi şeyler oyun bizim istediğimiz gitibilerlemiyor bana göre
Bu arada bi şirkwt tabikide gelirisini düşunmek zorunda sen onların yerinde olsaydın aynısını yapardın muhabbetin boyutu farklı yerlere gidiyor alakasız şurda sabaha kadar yaz sonuç yok
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön