Kader Mühürleri Açık Beta

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: Kader Mühürleri Açık Beta

Mesaj gönderen ZowieN »

NaudiR yazdı:İKV oynayanların bir çoğunun pek beceremeyeceği bir oyun zaten. O yüzden gelen "vasat, berbat" eleştirileri gayet yerinde. Cimnazyum görevini dahi yapamayıp küfür edenler, hakaret edenler, İKV'nin gelişimini öne sürenler o kadar çok ki oyunda. Sağlam beceri ve strateji isteyen bir oyun, böyle kolay bir oyundan(İKV'den) "pilot" beyinler ile bu oyuna(KM'ne) gelip zorlanmanız çok doğal.

Hocam kendi adıma söylüyorum fazlasıyla online oyun oynamış biriyim.Kader Mühürlerini henüz tam deneme fırsatım olamadı.Çünkü aşırı bir takılma sorunuyla karşılaştım.Nedendir çözemedim GTA 5 i bile sorunsuz oynadım bilgisayarımda.Ama yinede takıla takıla kasa kasa oynamaya çalıştım henüz bir sonuca varamadım.Ama açıkcası ben beğenmedim.Onca parayı İKV'ye yatırmaları bence daha mantıklıydı.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Oyuna 90,4 MB yeni yama geldi. Yama ile ilgili notlar Kader Mühürleri forumunda paylaşıldı. Forumu bilmeyenler için:

http://www.forum.kadermuhurleri.com
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

NaudiR yazdı:Oyuna 90,4 MB yeni yama geldi. Yama ile ilgili notlar Kader Mühürleri forumunda paylaşıldı. Forumu bilmeyenler için:

ikvden çok soyuldunuz gelin birazda burdamı soyulun diyorsun :) tercih meselesi kardeş
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

NaudiR yazdı:Oyuna 90,4 MB yeni yama geldi. Yama ile ilgili notlar Kader Mühürleri forumunda paylaşıldı. Forumu bilmeyenler için:

Bunun gibi gerizekalilar olduğu sürece sobee iflas etmez :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Görmeyenler için güncel. Güncellemeden sonra oyun iyice düzene girdi diyebilirim. Bir sonraki güncellemede daha da oynanabilir olacaktır. Oyunun içeriği bu yaz ayları içerisinde epey genişleyecek umarım. ;) Hala oyuna başlamayanları, oyunu bilmeyenleri bekliyoruz. Yeni gelenlere yardımcı oluyor, oyunu tanıtıyoruz merak etmeyin.
İKV

2008 - 2018

Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Linke basınca böyle bir sayfa yok diyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Core i5 2 Gb Ati 7670m ekran kartı SSD hdd ile LOL,CS GO,GTA V gibi oyunları saatlerce kasmadan 0 lag ile oynayabilirken KM denen oyuna girdikten bi 15 dk sonra PC uçak moduna geçiyor fan yetişmiyor fan sesine ben rahatsız oluyorum hayvan gibi ısınıyor özetle(Gerçi sobee nin tüm oyunları lag sorunlu da neyse)

Ayrıca o oyun açık dünya olmadıktan sonra bi cacık olmaz.
Nasıl ki developarlar KM forumunda cirit atıyor da biz İKV oyuncularını takmıyorsa bende KM yi takmıyorum

Ayrıca çevremdeki herkese de kötülüyorum :mrgreen:
KM forumunda İKV konusu açılamazken İKV forumunda KM konusu açmaya izin vermeleri de zaten belli niyetleri de
Her şekilde şuraya yazıyorum o oyun tutmaz.boşuna zaman kaybediyorsunuz :geek:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

resp0nse yazdı:
Nasıl ki developarlar KM forumunda cirit atıyor da biz İKV oyuncularını takmıyorsa bende KM yi takmıyorum
:arrow: :arrow: :arrow: :idea:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

resp0nse yazdı:Core i5 2 Gb Ati 7670m ekran kartı SSD hdd ile LOL,CS GO,GTA V gibi oyunları saatlerce kasmadan 0 lag ile oynayabilirken KM denen oyuna girdikten bi 15 dk sonra PC uçak moduna geçiyor fan yetişmiyor fan sesine ben rahatsız oluyorum hayvan gibi ısınıyor özetle(Gerçi sobee nin tüm oyunları lag sorunlu da neyse)

Ayrıca o oyun açık dünya olmadıktan sonra bi cacık olmaz.

KM forumunda İKV konusu açılamazken İKV forumunda KM konusu açmaya izin vermeleri de zaten belli niyetleri de
Her şekilde şuraya yazıyorum o oyun tutmaz.boşuna zaman kaybediyorsunuz :geek:
Size İKV ile ilgili konu açmayın demiyorlar ki. Örneğin bu konuya neden müdahale etmiyorlar?

http://forum.kadermuhurleri.com/viewtopic.php?f=3&t=38

Kader Mühürleri forumunda İKV ile ilgili düzgün konular açılmıyor. Genelde hakaret içerikli ya da sitemkar konular oldukları için kaldırılıyorlar ki haklılar da konuları kaldırmakta.

Oyun açık dünya olmasa ben de oynamam diyordum ama şuna o kadar eminim ki açık dünyaya aratmayacak bize yani hem verilen bilgiler hem de kendi görüşüm oyunun hikaye yönünden bizi İKV den çok daha fazla tatmin edeceği.

Son olarak oyun tutmayacak diyorsunuz ya, bakın bu iletiler silinmeyecek ve tarihe geçecek. Oyun tam sürüme geçtiğinde Kader Mühürlerini oynamadığınız için pişman olacaksınız. :mrgreen: Yazın bunu bir kenara.
İKV

2008 - 2018

Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Oyun dünyanın en iyi oyunu olsun, arkasında Sobee/Türk Telekom olduğu sürece oyunu oynamayacağım. Ve emin olun benim gibi düşünen onlarca oyuncu var ;) O yüzden kimsenin "bu oyunu oynamadığınız için pişman olacaksınız." deme gibi bir lüksü yok.
En son GWYNBLEIDD tarafından 30 May 2016 01:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön