Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Troll Haber Ajansı [Duyuru Alanı]

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Ne günlere kaldık ya. Su güncelleme tarihini belirtmemeleri bütün herkes için gerçekten utanç verici bir olay. Ya çok büyğk bir güncelleme gelicek veya oyun tamamen kapanacak.bu oyun Mynet ve sobeenin elindeyken daha cok kısı oynuyordu. Ttnet aldıgı gunden beridir bilmiyorum nasıl cenabet bir firmaysa neye elini atsa o iş bozuluyor. En basiti internet sağlayıcısını söylüyorum. Her satte bir netim gidip geliyor. Sinir küpü oluyorum.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Bu oyun Mynet de iken de Mynet yüzünden gelişemedi.Bunu bizzat Sobee geliştiricisi üzülerek beyan etmişti.Biz güncelleme yayınlamak istiyoruz ancak YAYINCI firma istemiyor demişti.Daha sonra MYNET ile sözleşmeler karşılıklı bitirildi ve oyun tamamen Sobee ye geçti.Sobee yetkiler tamamen kendine geçince güncellemeleri patlattı.Daha sonra ne mi oldu ?

Gezi olayları patladı. Ve bu dönemde sızıntılara göre bir şeyler şirket içi ters gitti ve bazı oyun geliştiricileri ve gm kadrosundan ekip Sobee den ayrılarak başka bir şirket kurarak başka bir oyuna yöneldi. Sobee elindeki az miktardaki geliştirici kadrosu (DEV) nu kaybetmenin vermiş olduğu sıkıntı ile ki aralarında ikv nin temel mimarisini yapan Zwartan ' ın da ayrılması ile birlikte kendi web sayfası olan www.sobee.com.tr den geliştirici ekip için eleman arayan bir ilan yayınladı.

Bu iş arama sayfalarına kadar düştü . Bulundu mu ? Bilen yok illa başvuran olmuştur ama kaç kişi işe alındı bir bilgi yok.
yeni kişiler alındıysa bile o kişilerin bu oyun motoruna alışma süreci denen bişi var . Ayrıca oyun motoru da daha fazla yeniliği kaldıracak daha görselliğin altından kalkabilcek bir oyun motoru olmadığını biliyoruz.

Ve oyun TTNET bünyesine katıldı. Yine bir yayıncı ekip. Aslında bu bir anlamda zorunluluktu içinde bulunulan kadro eksikiği de buna itmiş olabilir.Sonuçta TTnet in kendi içinde bir oyun geliştirme kadrosu da var.Bundan etkinilmiş olunabilir.

TTnete katıldığından beri Sobee den tık yok.Ayrılanlar yönetimden çıkanlar felan derken yaklaşık 3 senedir çöp eklenmedi oyuna.

Üzüntü ile bekliyoruz
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

resp0nse yazdı:Bu oyun Mynet de iken de Mynet yüzünden gelişemedi.Bunu bizzat Sobee geliştiricisi üzülerek beyan etmişti.Biz güncelleme yayınlamak istiyoruz ancak YAYINCI firma istemiyor demişti.Daha sonra MYNET ile sözleşmeler karşılıklı bitirildi ve oyun tamamen Sobee ye geçti.Sobee yetkiler tamamen kendine geçince güncellemeleri patlattı.Daha sonra ne mi oldu ?

Gezi olayları patladı. Ve bu dönemde sızıntılara göre bir şeyler şirket içi ters gitti ve bazı oyun geliştiricileri ve gm kadrosundan ekip Sobee den ayrılarak başka bir şirket kurarak başka bir oyuna yöneldi. Sobee elindeki az miktardaki geliştirici kadrosu (DEV) nu kaybetmenin vermiş olduğu sıkıntı ile ki aralarında ikv nin temel mimarisini yapan Zwartan ' ın da ayrılması ile birlikte kendi web sayfası olan http://www.sobee.com.tr den geliştirici ekip için eleman arayan bir ilan yayınladı.

Bu iş arama sayfalarına kadar düştü . Bulundu mu ? Bilen yok illa başvuran olmuştur ama kaç kişi işe alındı bir bilgi yok.
yeni kişiler alındıysa bile o kişilerin bu oyun motoruna alışma süreci denen bişi var . Ayrıca oyun motoru da daha fazla yeniliği kaldıracak daha görselliğin altından kalkabilcek bir oyun motoru olmadığını biliyoruz.

Ve oyun TTNET bünyesine katıldı. Yine bir yayıncı ekip. Aslında bu bir anlamda zorunluluktu içinde bulunulan kadro eksikiği de buna itmiş olabilir.Sonuçta TTnet in kendi içinde bir oyun geliştirme kadrosu da var.Bundan etkinilmiş olunabilir.

TTnete katıldığından beri Sobee den tık yok.Ayrılanlar yönetimden çıkanlar felan derken yaklaşık 3 senedir çöp eklenmedi oyuna.

Üzüntü ile bekliyoruz

Ama nedense hep Dükkan'la ilgili olan malzemelerin güncellemesini yapıyorlar. Para Akısı saglandıgı ıcın.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Büyük Güncellemeden İlk Görüntü !

Bundan sonra herkes tuttuğu takımın renklerini oyunda yaşayabilecek ! Ufak bir ücret ödeyerek oyuna takımınızın renklerini adapte edebileceksiniz..

FB Temasından Görsel :[/color]

Resim

Sızıntılar devam edecek !
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

resp0nse yazdı:
Büyük Güncellemeden İlk Görüntü !

Bundan sonra herkes tuttuğu takımın renklerini oyunda yaşayabilecek ! Ufak bir ücret ödeyerek oyuna takımınızın renklerini adapte edebileceksiniz..

FB Temasından Görsel :[/color]

Resim

Sızıntılar devam edecek !

Tebessüm ettirdi. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByElegans »

Bazen kendimi tutamayip yaygara yapiyorum ama simdi orhan abinin yazdiklarini okuyumca mantikli geldi hakikaten ttnet ve mynet yuzunden oyun gelisemiyor bu iki firmayla oyunun alakasi yok iken oyun 1-2 sene icersinde derindeki sır + crmberlitas + siginak ve migrat + topkapi + buyuk hol gibi guncellemeleri gordu bazi arkadaslar o kadroda 2 tane kod yazacak adam yok diyor ama aslinda o kadro bile biseyler yapabilir bence tek sorun bu anlasmalar sozlesmelerden kaynaklaniyor mevlut dincede ask olsun giderken cok guzel bir kazik atti bize satmasaydi ttnete belki neler olurdu ne diyelim ne bir guncellememiz var ne guncelleme haberi veren bir gm miz surunuyoruzz..
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

ByElegans yazdı:Bazen kendimi tutamayip yaygara yapiyorum ama simdi orhan abinin yazdiklarini okuyumca mantikli geldi hakikaten ttnet ve mynet yuzunden oyun gelisemiyor bu iki firmayla oyunun alakasi yok iken oyun 1-2 sene icersinde derindeki sır + crmberlitas + siginak ve migrat + topkapi + buyuk hol gibi guncellemeleri gordu bazi arkadaslar o kadroda 2 tane kod yazacak adam yok diyor ama aslinda o kadro bile biseyler yapabilir bence tek sorun bu anlasmalar sozlesmelerden kaynaklaniyor mevlut dincede ask olsun giderken cok guzel bir kazik atti bize satmasaydi ttnete belki neler olurdu ne diyelim ne bir guncellememiz var ne guncelleme haberi veren bir gm miz surunuyoruzz..
Adam sonra kendi de pişman oldu sattığına,keşke tekrar devralsa...
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
- Ben İkv'nin dahada gelişeceğini umut ederek sattım dedim tabi yapılanlar beklentileri karşılamadı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ByElegans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByElegans »

Barbarosxhizir yazdı:Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
- Ben İkv'nin dahada gelişeceğini umut ederek sattım dedim tabi yapılanlar beklentileri karşılamadı.
Ne diyelim adam iyi niyetle satmista olabilir ama suana kadar ttnet hangi oyunu dogru duzgun gelistirdide ikvyi gelistirecek ..
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

ByElegans yazdı:
Barbarosxhizir yazdı:Ordu üniversitesinde Müvlüt Dinç seminere katıldığında sordum bizzat neden sattınız diye:
Ne diyelim adam iyi niyetle satmista olabilir ama suana kadar ttnet hangi oyunu dogru duzgun gelistirdide ikvyi gelistirecek ..
TTnet kendi internetini geliştirmiyor içiniz rahat olsun :twisted:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön