Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen ysrough »

Sana bir tane III. seviye tılsım hediye edilmesi şart artık :)
Bir etkinliği böylesine sahiplenen çok nadir çıkar.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 05.12.2013

Merhaba sevgili günlüğüm.

Oyuna büyücüm olan "Insomnia" ile giriş yaptım. Nedense "Transformatör Asa"yı bastıktan sonra hep büyücüm ile oyuna giriş yapıyordum :) Karakterimin susturma cezası cumartesi günü saat 00:01'de kalkacaktı! Tekrardan oyun içinde arkadaşlarımla konuşmak için sabırsızlanıyordum...

Büyücümle dolaşırken arz arkadaşlarımı gördüm. Arkadaşlarım her gördüğü lodosları kesip sancaklarına gönderiyorlardı. Beni tanıyorlar diye kimse bana dalmadı sağ olsunlar :) Sadece savaş sırasında aralarına geçince kazayla bana vurup 2 kere kestiler,burada benim hatam vardı :D

Resim

Resim

Resim

Arz arkadaşlarımın bazıları oyundan çıktı ve sadece 3 kişi kaldı. Her ne kadar lodosları kesseler de canları az olduğundan öteki grup tarafından öldürülüyorlardı. Bende buna göz yummayarak şifacım olan "Powerloflhealthl"a geçtim. Güzelce lodosları kestik.

Resim

Resim

Lodoslardan biri bana zihin atınca 15 saniye boyunca klandaşlarımın ölüşünü izledim :) Ondan sonra her ne kadar kaçmaya çalışsamda kendimi birden bire yerde buluverdim :) Oracıkta bana dalmayan kimse yoktu sanırım :D

Resim

Resim

Hemen sonra bir klandaşım "Büyük Hol"e gideceğini belirtti. Bende ona eşlik ettim. Büyük Hol'de biraz takıldıktan sonra canım sıkıldığı için oyundan çıktım...

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ysrough yazdı:Sana bir tane III. seviye tılsım hediye edilmesi şart artık :)
Bir etkinliği böylesine sahiplenen çok nadir çıkar.
İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar için :) [GM]Erdoğan bana hediye vereceğini belirtti zaten,ama III. seviye bir tılsım değil,ufak bir hediyeymiş :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Herakles yazdı: İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar için :) [GM]Erdoğan bana hediye vereceğini belirtti zaten,ama III. seviye bir tılsım değil,ufak bir hediyeymiş :)
Bu kadar emeğe yazıktır, Oğuzhan kendi cebinden çıkarıp verecek değil ya; pintilik etmiş :?

Gerçi günlük için istenen format hoşuma gitmiş olsa belki ben de tutacaktım, nasip :P

İyi eğlenceler Herakles..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ysrough yazdı:
Herakles yazdı: İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar için :) [GM]Erdoğan bana hediye vereceğini belirtti zaten,ama III. seviye bir tılsım değil,ufak bir hediyeymiş :)
Bu kadar emeğe yazıktır, Oğuzhan kendi cebinden çıkarıp verecek değil ya; pintilik etmiş :?

Gerçi günlük için istenen format hoşuma gitmiş olsa belki ben de tutacaktım, nasip :P

İyi eğlenceler Herakles..
Sizin de günlüğünüzü okuyup,takip etmek isteriz :) Teşekkürler, Size de iyi eğlenceler @ysrough
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tarih: 06.12.2013

Bugün oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Meteor bölgesinde dolaşırken bir arz beni kesmeye yeltendi. Her ne kadar beni kesmeye çalışsa da kendini yerde buldu 8-)

Resim

Resim

Ben büyücümden sonra savaşçıma giriş yaptım. Sonra oyuna kuzenim olan Emre girdi. Onu gruba aldım. Sohbet ettik. Sohbetten kastım o yazdı ben okudum :) Sadece /evet /hayır vb. komutlarla anlaşabiliyorduk :) Kuzenimle böyle sohbet ederken bana yarın akşam "Ölüm Oyunu" etkinliğinin olduğunu hatırlattı !

Resim

Kuzenim oyundan çıkınca bende tekrardan büyücüme geçiş yaptım. Kabadayı moduna geçerek arkadaşlarımla takıldım. Bütün günüm büyücümde geçti sevgili günlüğüm. Tılsım sahibi olamadığım için can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyorum malesef...

Resim

Resim

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Powerloflhealthl
Tarih: 07.12.2013

Bugün ölüm oyunu etkinliğine katılmak için gerekli hazırlıklarımı yaptım. Gerekli hazırlıkları tamamlayınca geriye ölüm oyunu etkinliğinin düzenleneceği saati beklemek kalıyordu...

Etkinlik saati gelip çatmıştı. İlk tur büyücüler giriş yaptı. Büyücülerde son 2'ye kuzenimle birlikte kaldım. Beni kesiverdi :) Büyücülerin galibi kuzenim Emre idi.

Savaşçıları anlatmak istemiyorum. Hemen ölü verdimçünkü :)

Geçen ki ölüm oyununu şifacımla kazanmıştım. Tekrar son 2'ye şifacım ile kaldım. Malesef ki karşımdaki rakip beni yere serdi ve şifacılarda ölüm oyununun galibi oldu...

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tarih: 08.12.2013

Bugün bir amcamdan "Yıldırım 2" tılsımını kullanmak için ödünç aldım. Tılsımı aldığım gibi "Büyük hol" bölgesine girerek kuzenimle birlikte saate gittim. Orada 3 grup kestim. Her bir grupta 1 tane "Xenotim" aldım. 3 grup kestik ve 3 adet "Xenotim" düşürdüm. Sonra kuzenim oyundan çıkacağını belirtti. Klandan o kadar tank aramama rağmen kimse bana pm atmadı. Sonra saatte ırkların yarısının üstüme geldiğini gördüm ve oracıkta ölü verdim.

Resim

Sonra "Meteor bölgesi"ne doğru yol aldım. Meteor bölgesine giderken bir arkadaşımla konuşuyordum.Daha sonra kabadayı modunda "Forevermagic" isimle nefer ile ws attım.

Resim

Resim

Resim

Resim

Forevermagic isimli nefer az kalsın beni kesecekti ;) "Forevermagic" ile modda biraz takıldıktan sonra oyundan çıktı. Bende "BaRLaS" arkadaşımla sohbetime devam ettim...

Resim

Resim

Resim

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Günlüğünüz çok başarılı tebrik ediyorum. "Forevermagic" :)
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Symbian yazdı:Günlüğünüz çok başarılı tebrik ediyorum. "Forevermagic" :)
Teşekkürler... :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön