Bir etkinliği böylesine sahiplenen çok nadir çıkar.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
Sana bir tane III. seviye tılsım hediye edilmesi şart artık 
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Sunucu: Sancak
Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 05.12.2013
Tarih: 05.12.2013
Merhaba sevgili günlüğüm.
Oyuna büyücüm olan "Insomnia" ile giriş yaptım. Nedense "Transformatör Asa"yı bastıktan sonra hep büyücüm ile oyuna giriş yapıyordum
Karakterimin susturma cezası cumartesi günü saat 00:01'de kalkacaktı! Tekrardan oyun içinde arkadaşlarımla konuşmak için sabırsızlanıyordum...
Büyücümle dolaşırken arz arkadaşlarımı gördüm. Arkadaşlarım her gördüğü lodosları kesip sancaklarına gönderiyorlardı. Beni tanıyorlar diye kimse bana dalmadı sağ olsunlar
Sadece savaş sırasında aralarına geçince kazayla bana vurup 2 kere kestiler,burada benim hatam vardı

Arz arkadaşlarımın bazıları oyundan çıktı ve sadece 3 kişi kaldı. Her ne kadar lodosları kesseler de canları az olduğundan öteki grup tarafından öldürülüyorlardı. Bende buna göz yummayarak şifacım olan "Powerloflhealthl"a geçtim. Güzelce lodosları kestik.

Lodoslardan biri bana zihin atınca 15 saniye boyunca klandaşlarımın ölüşünü izledim
Ondan sonra her ne kadar kaçmaya çalışsamda kendimi birden bire yerde buluverdim
Oracıkta bana dalmayan kimse yoktu sanırım 

Hemen sonra bir klandaşım "Büyük Hol"e gideceğini belirtti. Bende ona eşlik ettim. Büyük Hol'de biraz takıldıktan sonra canım sıkıldığı için oyundan çıktım...

Oyuna büyücüm olan "Insomnia" ile giriş yaptım. Nedense "Transformatör Asa"yı bastıktan sonra hep büyücüm ile oyuna giriş yapıyordum
Büyücümle dolaşırken arz arkadaşlarımı gördüm. Arkadaşlarım her gördüğü lodosları kesip sancaklarına gönderiyorlardı. Beni tanıyorlar diye kimse bana dalmadı sağ olsunlar

Arz arkadaşlarımın bazıları oyundan çıktı ve sadece 3 kişi kaldı. Her ne kadar lodosları kesseler de canları az olduğundan öteki grup tarafından öldürülüyorlardı. Bende buna göz yummayarak şifacım olan "Powerloflhealthl"a geçtim. Güzelce lodosları kestik.

Lodoslardan biri bana zihin atınca 15 saniye boyunca klandaşlarımın ölüşünü izledim

Hemen sonra bir klandaşım "Büyük Hol"e gideceğini belirtti. Bende ona eşlik ettim. Büyük Hol'de biraz takıldıktan sonra canım sıkıldığı için oyundan çıktım...

Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar içinysrough yazdı:Sana bir tane III. seviye tılsım hediye edilmesi şart artık
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu kadar emeğe yazıktır, Oğuzhan kendi cebinden çıkarıp verecek değil ya; pintilik etmiş :?Herakles yazdı: İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar için[GM]Erdoğan bana hediye vereceğini belirtti zaten,ama III. seviye bir tılsım değil,ufak bir hediyeymiş
Gerçi günlük için istenen format hoşuma gitmiş olsa belki ben de tutacaktım, nasip
İyi eğlenceler Herakles..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- Herakles
- Demirci Çırağı
Sizin de günlüğünüzü okuyup,takip etmek isterizysrough yazdı:Bu kadar emeğe yazıktır, Oğuzhan kendi cebinden çıkarıp verecek değil ya; pintilik etmiş :?Herakles yazdı: İlk öncelikle teşekkürler. Günlüğüme yaptığınız yorumlar için[GM]Erdoğan bana hediye vereceğini belirtti zaten,ama III. seviye bir tılsım değil,ufak bir hediyeymiş
Gerçi günlük için istenen format hoşuma gitmiş olsa belki ben de tutacaktım, nasip![]()
İyi eğlenceler Herakles..
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Tarih: 06.12.2013
Tarih: 06.12.2013
Bugün oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Meteor bölgesinde dolaşırken bir arz beni kesmeye yeltendi. Her ne kadar beni kesmeye çalışsa da kendini yerde buldu

Ben büyücümden sonra savaşçıma giriş yaptım. Sonra oyuna kuzenim olan Emre girdi. Onu gruba aldım. Sohbet ettik. Sohbetten kastım o yazdı ben okudum
Sadece /evet /hayır vb. komutlarla anlaşabiliyorduk
Kuzenimle böyle sohbet ederken bana yarın akşam "Ölüm Oyunu" etkinliğinin olduğunu hatırlattı !

Kuzenim oyundan çıkınca bende tekrardan büyücüme geçiş yaptım. Kabadayı moduna geçerek arkadaşlarımla takıldım. Bütün günüm büyücümde geçti sevgili günlüğüm. Tılsım sahibi olamadığım için can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyorum malesef...

Bugün oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Meteor bölgesinde dolaşırken bir arz beni kesmeye yeltendi. Her ne kadar beni kesmeye çalışsa da kendini yerde buldu

Ben büyücümden sonra savaşçıma giriş yaptım. Sonra oyuna kuzenim olan Emre girdi. Onu gruba aldım. Sohbet ettik. Sohbetten kastım o yazdı ben okudum

Kuzenim oyundan çıkınca bende tekrardan büyücüme geçiş yaptım. Kabadayı moduna geçerek arkadaşlarımla takıldım. Bütün günüm büyücümde geçti sevgili günlüğüm. Tılsım sahibi olamadığım için can sıkıntısından ne yapacağımı bilemiyorum malesef...

Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Karakter Adı: Powerloflhealthl
Tarih: 07.12.2013
Karakter Adı: Powerloflhealthl
Tarih: 07.12.2013
Bugün ölüm oyunu etkinliğine katılmak için gerekli hazırlıklarımı yaptım. Gerekli hazırlıkları tamamlayınca geriye ölüm oyunu etkinliğinin düzenleneceği saati beklemek kalıyordu...
Etkinlik saati gelip çatmıştı. İlk tur büyücüler giriş yaptı. Büyücülerde son 2'ye kuzenimle birlikte kaldım. Beni kesiverdi
Büyücülerin galibi kuzenim Emre idi.
Savaşçıları anlatmak istemiyorum. Hemen ölü verdimçünkü
Geçen ki ölüm oyununu şifacımla kazanmıştım. Tekrar son 2'ye şifacım ile kaldım. Malesef ki karşımdaki rakip beni yere serdi ve şifacılarda ölüm oyununun galibi oldu...

Bugün ölüm oyunu etkinliğine katılmak için gerekli hazırlıklarımı yaptım. Gerekli hazırlıkları tamamlayınca geriye ölüm oyunu etkinliğinin düzenleneceği saati beklemek kalıyordu...
Etkinlik saati gelip çatmıştı. İlk tur büyücüler giriş yaptı. Büyücülerde son 2'ye kuzenimle birlikte kaldım. Beni kesiverdi
Savaşçıları anlatmak istemiyorum. Hemen ölü verdimçünkü
Geçen ki ölüm oyununu şifacımla kazanmıştım. Tekrar son 2'ye şifacım ile kaldım. Malesef ki karşımdaki rakip beni yere serdi ve şifacılarda ölüm oyununun galibi oldu...

Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Tarih: 08.12.2013
Tarih: 08.12.2013
Bugün bir amcamdan "Yıldırım 2" tılsımını kullanmak için ödünç aldım. Tılsımı aldığım gibi "Büyük hol" bölgesine girerek kuzenimle birlikte saate gittim. Orada 3 grup kestim. Her bir grupta 1 tane "Xenotim" aldım. 3 grup kestik ve 3 adet "Xenotim" düşürdüm. Sonra kuzenim oyundan çıkacağını belirtti. Klandan o kadar tank aramama rağmen kimse bana pm atmadı. Sonra saatte ırkların yarısının üstüme geldiğini gördüm ve oracıkta ölü verdim.

Sonra "Meteor bölgesi"ne doğru yol aldım. Meteor bölgesine giderken bir arkadaşımla konuşuyordum.Daha sonra kabadayı modunda "Forevermagic" isimle nefer ile ws attım.

Forevermagic isimli nefer az kalsın beni kesecekti
"Forevermagic" ile modda biraz takıldıktan sonra oyundan çıktı. Bende "BaRLaS" arkadaşımla sohbetime devam ettim...

Bugün bir amcamdan "Yıldırım 2" tılsımını kullanmak için ödünç aldım. Tılsımı aldığım gibi "Büyük hol" bölgesine girerek kuzenimle birlikte saate gittim. Orada 3 grup kestim. Her bir grupta 1 tane "Xenotim" aldım. 3 grup kestik ve 3 adet "Xenotim" düşürdüm. Sonra kuzenim oyundan çıkacağını belirtti. Klandan o kadar tank aramama rağmen kimse bana pm atmadı. Sonra saatte ırkların yarısının üstüme geldiğini gördüm ve oracıkta ölü verdim.

Sonra "Meteor bölgesi"ne doğru yol aldım. Meteor bölgesine giderken bir arkadaşımla konuşuyordum.Daha sonra kabadayı modunda "Forevermagic" isimle nefer ile ws attım.

Forevermagic isimli nefer az kalsın beni kesecekti

Mustafa Kemal ATATÜRK
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Günlüğünüz çok başarılı tebrik ediyorum. "Forevermagic"
- Herakles
- Demirci Çırağı
Teşekkürler...Symbian yazdı:Günlüğünüz çok başarılı tebrik ediyorum. "Forevermagic"![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK