Erdoğan'ın Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: [GM]Erdoğan'ın Günlüğü

Mesaj gönderen Herakles »

Ben büyücümü yaklaşık 1000 madalya ile dizdim. Oğuzhan abi az daha dayan , geriye 950 madalya kaldı sonra karakterin full. :)
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Sunucu: Eminönü
Tarih: Şubat 2014

Biriktirdiğim satabileceğim tüm madenleri ve materyalleri piyasalarını takip ederek satmayı, biriktirdiğim para ile de Meteorit 1 veya Yıldırım 2 tılsımı almayı hedefliyordum. Klan kanalından Hydrargyrum'u Haydar diye arayan bir arkadaşımıza 2 adet satabileceğimi söyledim. Tanesini 1m 'dan aldığını söyledi ve biryerden başlayalım satmaya diye kabul ettim.
Resim

Satışı yaptıktan sonra bir grup daveti geldi ve kabul ettim. Sığınaklara girdik. Motorin yine yüzümü güldürmedi. 57. madalyamı aldım.
Resim

Kenan'da biraz daha iyi bir rol üstlenmiştim. Daha önce Motorin veya Kenan'dan düşen içinde direnç elektrik etkisi olan iksirlerimden içtim.
Resim

İksire yazık oldu. Yine madalya. 8-)
Resim

İlerleyen saatlerde Ganoderma arayan birkaç kişi ile pazarlık yaptım. Bir yandan da alıcı gibi fiyat alıyordum herkesten. Çok değişken gelmişti verilen fiyatlar, kimisi 5m'dan Ganoderma ararken, kimisi 7,5m'na satmaya çalışıyor. 7m'dan başladığım pazarlıkları tanesi 6,25 edecek şekilde satmayı başardım. Toplu satın almayı seviyor oyuncularımız. 8-)
Resim

Tanesini 2m'dan satmaya çalıştığım 20 adet saf altınımdan 6 tanesini 11m'dan hoş bir pazarlık ile uğurladım.
Resim

Piyasasını bir türlü anlayamadığım Dört Yapraklı Yoncayı ise 2 tanesini 5,5m'dan sattım.
Resim

Menekşe Elmaslarımı satmak için en iyi fırsatı kolluyordum. Er Meydanına giremediğim için çok iyi bir müşteriyi kaçırmıştım ama hayırlısı buymuş demek ki hemen ardından 12 adet Menekşe Elmas arayan birisini buldum. 6 tane olduğunu söyledim ve pazarlığa başladık. Pazarlıklar devam ederken 5m'dan Menekşe Elmas satan bir başkasını buldum ve onunla tanesini 4m 'na bırakması için pazarlık yaptım. 4,5'a bırakacağını söyledi. Satın almak için yanına doğru yol aldım.
Resim

Aynı zamanda benden 6 adet menekşe elmas isteyen kişiyi de bekletiyordum. 2 adet Menekşe Elmas'ı 9m para ödeyerek satın aldım.
Resim

8 adet menekşe elmasım olmuştu. Hemen 12 menekşe elmas arayan arkadaş ile daha önce konuştuğumuz yerde buluşup tanesi 5,5m - Pazarlık Payı olacak şekilde 43,5m'na sattım.
Resim

Tanesini 5,5'm dan satacağım 6 adet menekşe elmasdan elde etmeyi planladığım 33m gibi bir miktardı. 9m'na aldığım 2 adet menekşe elması ile hesaplarıma göre (43,5 - 33 = 10,5 | 10,5 - 9 = 1,5 ) 1,5m kar ettim. Tabi yine toplu maden satışının etkisini de unutmamak lazım. Alım-satım çok ilgimi çekti, piyasa takibi, fazla iletişim, pazarlık... Hoş şeyler!

Bir anda 92m'dan fazla param olmuştu çantamda. Hala satabilecek değerli madenlerim ve alışveriş yapmayı bekleyen bir sürü oyuncu vardı.
Resim
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Bir günde 90.554.312 para kasan başka birine şahit olmadım. 8-)
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Symbian yazdı:Bir günde 90.554.312 para kasan başka birine şahit olmadım. 8-)
Kasadaki madenler satıldığında rahatlıkla o para yapılabilir :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Öncelikle konu için teşekkürler.

Biraz geç farketmiş olmama rağmen takip ediyorum. Oyuncuların neler hissettiğini anlamaya çalışmanıza çok sevindim açıkçası. Fakat söylemeden geçmek istemiyorum, oyunda böyle aktif olmanıza rağmen neden oyuncuların sorularına açıklık getirmiyorsunuz merak ediyorum.

İyi günler...
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
Trabzon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Trabzon »

Sonunda oyundan sıkılınca ilgilenebileceğim bir şey daha buldum günlükleri okumak oyuna biraz daha zevk katıyor hele kasanızın fotoğrafını atmanız bir çok kişiyi baya etkilemiş oyunda herkez 1 seviye karakter açıp günlük yapmaya başladı güzel bir etkinlik olmuş tebrikler
İstanbul Kıyamet Vakti Bir Oyundur.Oyunu oyun gibi oynayalım
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Karakter Adı: ???????

Fırsat bulduğum her an konuşma kanalında maden arayan kişileri takip ediyordum. Biraz alışveriş yaptım.
Resim

Saf altınları sattığım arkadaş öyle bir pazarlık etti ki, pazarlık konusunda iyi olmadığımı düşünmeye başlamıştım.
Resim

Savaşmak için çok uygun yetenek dağılımım olmasa bile eğlenceli bir savaşa dahil olmamak olmazdı. Gruba alan olmasa da tek başıma elimden geldiğince savaşmaya başladım.
Resim

Çok sert savaşçılar vardı. 8-)
Resim

Yine de devam ettim.
Resim

Aynı gün değildi sanırım, bölgeye gitmeye çalıştım biraz ama büyücümle yer bulamadım. Şifacı ihtiyacı olan bir migrat grubuna dahil oldum şifacı karakterim ile. İlk şefimizden şimdilik çok da işime yaramayacak bir pantolon düşürdüm.
Resim

Junon'u öldürdüğümüzde ise yine sonuç madalyaydı.
Resim

Daha sonra Sığınak bölgelerinde buldum kendimi büyücü karakterim ile. Motorin keserken görüntü almayı unutmuşum ama çantamdaki Motorin bu bölgeden düşmüştü. Maraton ayakkabı yine yok. :)
Resim

Ve Kenan sonucu...
Resim

Bir alışveriş fırsatı daha yakaladım ve güzel bir pazarlık ile değerlendirdim.
Resim

Alışveriş sonrasında çantamı ve bankamı biraz düzenledikten sonra Topkapıdaki değerli madenler beni kendilerine çekti ve içgüdülerim beni yanıltmadı.
Resim

2-2-2 Migrat'a gitmeyi hedefleren bir grupla Migrat'a girdik. Burada normalde olduğundan daha fazla iş düşüyordu bana ve belki de en çok eğlendiğim grup olmuştu. Bölge sonuna geldiğimizde iki adet madalya ile bölgeyi tamamladım ama gruptaki diğer arkadaşlar güzel şeyler elde ettiler.
Resim

Hol'e indim, dolaştım. Maden çekmeye çalıştım, gücümün yettiğince yaratıklar ile savaştım!
Resim

Bu noktaya vardığımda madenin çıkmasını bekleyecektim. Bir iki dakika bilgisayar başından kalkmıştım ki, geldiğimde ölmüştüm.
Resim
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kelemen »

Güzel çalışma olmuş eline sağlık Oğuz. Bize de senin şansından lazım 8-)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Yoğunluğumdan ötürü fazla zaman ayıramadığım günlüğüme fırsat bulmuşken birşeyler eklemek istedim. En son 62 madalyada kalmıştık sanırım, yenilerine sahip olmak için grup bölgelerine devam ettim. Sonuca aldırış etmeden bölgeden zevk almaya bakıyordum. Sonuçta her istediğimi hemen elde edemezdim ya, elbet uğraşmam gerekecekti.
Resim

Bir yandan istediğim tılsım için hesap yapıyor, bir yandan piyasayı takip ediyor ve bir yandan da grup halinde olduğumuz için kendimi bölgeye veriyordum. Grup bölgelerinde yapılmaması gereken en önemli şey kopuk oynayıp, gruptaki diğer zaman harcayan kişilerin vakitlerini çalmaktı bana göre. Bu yüzden özellikle grup içerisindeki davranışlarıma ve oyunuma oldukça dikkat ediyordum.

Kenan...
Resim

Bölgeden çıktıktan sonra acil olarak saf altın satmaya çalışan birini buldum. 1,5m dan 3 adet satmaya çalışıyordu. "Hem acil diyorsun, hem de 1,5'dan satıyorsun yok öyle" diyerek pazarlığa başladım ve 3 saf altın ve 1 Köşk Madalyonunu 3,900'e aldım. Aslında 3,800'e anlaşmıştık ama alışveriş esnasında 4m isteyince orta yolu bulduk ve alışverişi tamamladık.
Resim

Saf altınlarım için her zaman alıcı bulabiliyordum. Bu yüzden piyasayı takip edip ucuza satan olduğunda almaktan korkmuyordum.

Aldığım saf altınlarla birlikte bankamda bulunan tüm saf altınları (toplamda 7 adet) başka bir müşteriye sattım. 12m 7 adet saf altın için hiçte fena değildi hızlı bir satış için. 120m param olmuştu ve elimdeki değerli sayılabilecek diğer madenleri de sürekli klandan ve bölgelerden yansıtıyordum. Sibiryalı gibi zor elde edilen bir madeni böylesine ucuza satmak hiç hoşuma gitmese de piyasaya uymak zorundaydım ve 6 sibiryalıyı 4,5 m gibi bir fiyata bıraktım. Aslında biraz beklesem belki tanesini 1m'dan satabilirdim diye çok düşündüm sonra ama üzerine düşmedim fazla. Vardır bir hayır.
Resim

İyi bir gruptan davet aldım sığınaklar için. Çok hızlı ilerliyorlardı.
Resim

Madalyamın yanındaki ayakkabıyı gördüğümde çok şaşırmıştım. 65. madalyamda Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı sahibi olmuştum, gruptaki arkadaşlar da ayakkabı ve bir takı eksikleri için girdiklerini söylediler. Tebriklerinin altındaki "şu eziğe düşer, bize düşmez" i hissedebiliyordum. :)
Resim

Kenan bittiğinde 66. madalyam ile beraber Niobyum, iksirler ve en önemlisi de Alternatör Yüzük elde etmiştim. Bunu gören arkadaşlar öyle bir hızla gruptan çıktılar ki sanırım oldukça sinirlendiler. Yine de dışarıda tebriklerini ilettiler.
Resim

Grup bölgelerinden aldığım kullanmayı hedeflediğim ilk şaheserdi. Yıllar önce elde ettiğim ilk Çarşı Sokağı Usulü eşyamı hatırladım. Mutlu olmak için ufak şeyler de yetiyor oysa.
Resim

Bu mutluluğu yaşamamı sağlayan gruba teşekkürlerimi iletip, dilerlerse onlarla onlara da şaheser düşene kadar bölge atabileceğimi söyledim. "Uğurlu geldin, bir sefer daha atalım belki düşer" dediler ve tekrar girdik.
Resim

Sonucunu hatırlamıyorum. Ekran görüntüsü de almamışım. Bu ay da tılsım hedefime ulaşamadım. Ama yaklaşıyordum. Biraz daha maden çekip, biraz daha yatırım yapmam gerekiyordu. Elimdeki parayı kullanarak hedefime ulaşabileceğime inanıyordum.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

güzelmiş

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön