Peanuts'ta cevap vermiş, fakat soru madem bana sorulmuş ben de cevaplayayım. Çizim kategorisine vektörel çizimle katılabilirsiniz. Kurallar arasında dijital çizimlerin de katılabileceği yer alıyordu zaten Jasmine.yaseminalici yazdı:Ekran görüntüleri olduğu gibi kötü bence hele ki 1. olanı çok basit adam vs.den fotograf almış birinci olmuş... Çizim 3.sü resmen photoshop yeteneğini konuşturmuş bunun neresi çizimse artık... Nasılsa yarışmayı açıkladılar bizi takan mı olur mailim gelmemiş ödülüm ne zaman verilecek sorularına cevap verilirken şu eser neden bu dereceyi almış sorusuna neden kimse yönelmiyor? Nerull açıklama bekliyoruz...
Fan art yarışmasındaki hiç bir oyuncumuzu doğrudan tanımıyoruz Birkan. Birine iltimas geçmek yada öncelik sağlıyor olsaydık yarışma yapmanın anlamı olmazdı Keza yarışmayı düzenleyen, kuralları koyan, seçimleri yapan ve ödülleri dağıtan da Sobee olduğu için ortada tartışılacak bir şey yok.Birkan yazdı:tamamen bir torpil var duvar kağıdında yada siz gerizekalısınız verdiğiniz sıralamaya bakın ya 2. olan 1.olmalıydı 3.olan dereceye girmemeliydi bile benim yolladığım resim mansiyon bile alamamış torpilinde bu kadarı
Resminin mansiyon alamamasının sebebi karakterleri kullandığın programda keserken kenarında bıraktığın beyaz piksel kırıntıları olabilir bence