Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
Re: Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.
Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ejder basarsa yardıma ihtiyacı olmaz zatenBerkistanbul yazdı:Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Teşekkür ederim düşüneceğim ama bir sorum olacak Ejder Asa'yı parlatamam malesef yinede girme hitimalim var mı?Çünkü Ejder Asa parlatılmış olmassa migrat ve sığınak için en azından parlatılmamış Sıfır Kelvin ve ya Transofrmatör Asa olması gerekiyor ki onların üretimide baya zormuş.Berkistanbul yazdı:Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
Tayanç Ateş Özkaya
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
Sen oyuna çok para harcayama diyorsan savaşçı aç 49 seviyede tank olurusn tank olmak için en fazla 20 m filan gerekli ondan sonra sığınak migratta itemlerini alır çemberli taşa başlarsın tank savaşçılara kolay item düşüyor.Full olmak çok zamanını almaz ama sadece 1 yerde para harcarsın sığınak ve migratı bitirince çemberlitaşa başlamak için ayı alman lazım
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bence tam zamanı...Comader yazdı:Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Üstünü dizenler için kotu bi zaman.
Üstü Kalsın... 

- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Aramıza hoş geldin yabancı ,
Hiç bulaşma kaç kurtar kendini
İşin şakası tabii ki Savaşçı açıp oynamanı tavsiye ederim , sonra onla ilgili püf noktaları öğrendikten sonra diğer karakterlere olan ilgin olacaktır sonra onlarla oynamak isteyeceksindir Kolay gelsin...
Hiç bulaşma kaç kurtar kendini
İşin şakası tabii ki Savaşçı açıp oynamanı tavsiye ederim , sonra onla ilgili püf noktaları öğrendikten sonra diğer karakterlere olan ilgin olacaktır sonra onlarla oynamak isteyeceksindir Kolay gelsin...

Peki Beyaz Köşk'te başlarım.Silah parlatmamda gerekmezse ama malesef şimdi çarşıdan döndüm kutu kalmamış.TTNET'e gittim PTT karşısındakine istek fazla ama talep yetmedi gibi birşeyler söyledi.Aydoğdu Mahallesi'nde iki tane yerin adresi vardı ama neresinde bilemediğim için Tekira'nın oralarda mı?Comader yazdı:Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Bu arada tankarlın silah parlatması şart mı?
Tayanç Ateş Özkaya
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Her türlü oyuncunun silah parlatması şart.Oyun bu halde.Mesela bazı tankların 2-3 tane parlatılmış silahı var,Elekrik direnci,Asit Direnci,Ateş direnci gibi.TTNET'te kutu yok evet konuyu daha önceden görmüş olsaydım seni uyarırdım boşuna gezinme diye.NinjiTSU yazdı:Peki Beyaz Köşk'te başlarım.Silah parlatmamda gerekmezse ama malesef şimdi çarşıdan döndüm kutu kalmamış.TTNET'e gittim PTT karşısındakine istek fazla ama talep yetmedi gibi birşeyler söyledi.Aydoğdu Mahallesi'nde iki tane yerin adresi vardı ama neresinde bilemediğim için Tekira'nın oralarda mı?Comader yazdı:Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Bu arada tankarlın silah parlatması şart mı?
Sana şifacı açmanı tavsiye ederim.Zor seviye atlarsın,uzun sürer ama zaten yeni oyuncu olduğun için seni hiç zorlamaz.Grup bölgelerinde tek şifacı girildiği için şansın yüksek olur.Ve şifacı sınıfına her yerde ihtiyaç vardır Grup bölgelerine,klan savaşlarına falan her yere grup bulursun rahat rahat.Silah yükseltmeye gelirsek başta sadece Sığınaklardan düşürdüğün mor İbni Cevriye asayı yükseltirsin.Sonra boş zamanlarında maden çekersin.Bir yandan Migrat ve Sığınaklardan eşyalarını tamamlarken bir yandan Mevlana Asa üretirsin.Onu yükseltince zaten rahatsın.Fazla geçmeden Çemberlitaş'tan da üstünü hazırlarsın.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER