Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NinjiTSU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Merhaba yeni oyuncuyum tanışmak istiyorum.

Mesaj gönderen NinjiTSU »

Merhaba ismim Ateş m.o
Tayanç Ateş Özkaya
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Berkistanbul yazdı:Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
ejder basarsa yardıma ihtiyacı olmaz zaten :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
NinjiTSU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Berkistanbul yazdı:Sancağa gelirsen sana 49 seviye olana kadar pek fazla yardım edemem ama 49 seviyeden sonra sığınak ve migrat gruplarına (büyücü olursan ejderin olacak tabi) alırım yardım da ederim bazı konularda sorularınıda yanıtlarım ama dediğim gibi senin sadece boss kesimi görevlerine yardım edebilirim.
Teşekkür ederim düşüneceğim ama bir sorum olacak Ejder Asa'yı parlatamam malesef yinede girme hitimalim var mı?Çünkü Ejder Asa parlatılmış olmassa migrat ve sığınak için en azından parlatılmamış Sıfır Kelvin ve ya Transofrmatör Asa olması gerekiyor ki onların üretimide baya zormuş.
Tayanç Ateş Özkaya
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

Sen oyuna çok para harcayama diyorsan savaşçı aç 49 seviyede tank olurusn tank olmak için en fazla 20 m filan gerekli ondan sonra sığınak migratta itemlerini alır çemberli taşa başlarsın tank savaşçılara kolay item düşüyor.Full olmak çok zamanını almaz ama sadece 1 yerde para harcarsın sığınak ve migratı bitirince çemberlitaşa başlamak için ayı alman lazım
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutabi »

Comader yazdı:Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Bence tam zamanı...
Üstünü dizenler için kotu bi zaman.
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <The Siege>

Mesaj gönderen Matrock »

Aramıza hoş geldin yabancı ,
Hiç bulaşma kaç kurtar kendini ;)
İşin şakası tabii ki Savaşçı açıp oynamanı tavsiye ederim , sonra onla ilgili püf noktaları öğrendikten sonra diğer karakterlere olan ilgin olacaktır sonra onlarla oynamak isteyeceksindir Kolay gelsin... ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
NinjiTSU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Comader yazdı:Beyaz Köşk'te başla,Tekirdağ'dan 2 kişi oynuyoruz.Yardımcı olmaya çalışırım.Şifacı veya savaşçı olmanı tavsiye ederim.Ama oyuna başlamak için kötü bir zaman.Maden fiyatları yerlerde geziyor.Piyasa yüksek olsaydı maden çekip satarak para yapmanı tavsiye ederdim.
Peki Beyaz Köşk'te başlarım.Silah parlatmamda gerekmezse ama malesef şimdi çarşıdan döndüm kutu kalmamış.TTNET'e gittim PTT karşısındakine istek fazla ama talep yetmedi gibi birşeyler söyledi.Aydoğdu Mahallesi'nde iki tane yerin adresi vardı ama neresinde bilemediğim için Tekira'nın oralarda mı?

Bu arada tankarlın silah parlatması şart mı?
Tayanç Ateş Özkaya
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

NinjiTSU yazdı:
Peki Beyaz Köşk'te başlarım.Silah parlatmamda gerekmezse ama malesef şimdi çarşıdan döndüm kutu kalmamış.TTNET'e gittim PTT karşısındakine istek fazla ama talep yetmedi gibi birşeyler söyledi.Aydoğdu Mahallesi'nde iki tane yerin adresi vardı ama neresinde bilemediğim için Tekira'nın oralarda mı?

Bu arada tankarlın silah parlatması şart mı?
Her türlü oyuncunun silah parlatması şart.Oyun bu halde.Mesela bazı tankların 2-3 tane parlatılmış silahı var,Elekrik direnci,Asit Direnci,Ateş direnci gibi.TTNET'te kutu yok evet konuyu daha önceden görmüş olsaydım seni uyarırdım boşuna gezinme diye.

Sana şifacı açmanı tavsiye ederim.Zor seviye atlarsın,uzun sürer ama zaten yeni oyuncu olduğun için seni hiç zorlamaz.Grup bölgelerinde tek şifacı girildiği için şansın yüksek olur.Ve şifacı sınıfına her yerde ihtiyaç vardır Grup bölgelerine,klan savaşlarına falan her yere grup bulursun rahat rahat.Silah yükseltmeye gelirsek başta sadece Sığınaklardan düşürdüğün mor İbni Cevriye asayı yükseltirsin.Sonra boş zamanlarında maden çekersin.Bir yandan Migrat ve Sığınaklardan eşyalarını tamamlarken bir yandan Mevlana Asa üretirsin.Onu yükseltince zaten rahatsın.Fazla geçmeden Çemberlitaş'tan da üstünü hazırlarsın.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön