Hangi oyunda gorulmus

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hangi oyunda gorulmus

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

uLtrAsLaN95 yazdı:Evet arkadaşlar şimdi size soruyorum
Hangi oyunda 1 ayda oyunun en guclu çarı yapıldıgı gorulmuş yok boyle bi saçmalık
Ya adam 3 gunde 49 oluyor bu zaten ayrı bi saçmalık bunu geçiyorum ama bu kadar kolay en yuksek lwl e gelnmemeli sonucda otesi yok
Tamam 49 oldu adamın yan çardan çevresi var plusu var paspaortu var loncası var
Gidiyor savaşcı bu arkadaş 11 12 kenanda ışık ve evoları tamalıyor 11 12 kenan 10 saat yapar yani 1 gun
Akşam loncasıyla kadimi yapıyor onun parasıyla farabi shen balyoz alıp parlatıyor
1 Gunde evoları ışıkları tam farabi shen balyozu olan birisi oldu
Gidiyor aktar karakurk zırh alıyor junonla ugrasmıyor bile m2.5 element goz alıyor
Sonra gidiyor x e hobaaa ilk x de bıçak ayakkabı
Sonra 4 5 gun full stu atıp taş ve bıçakları tamamlıyor.
Gidiyor gafara tek bolgeden bıçak pantolon + ceket alıyor [Saçmalık demeyin alan bir suru var tek bolgede bıçak pant + ceket] Sonra 10 kere fln daha gafar atıyor alıyor bıcak kılıcını al sana full çar.
Kaç gun usrud?
Şansın varsa 3 hafta...
Yorumsuz...
Burada sitem tüm oyunamı yoksa sadece savaşçı sınıfının üstünü kısa sürede tamamlamasına mı tam anlayamadım :)

Kısa sürede (3-5 gün) 49 seviye olmak aslında kötü bir şey değil iyi birşey.Herkes biliyor ki bazı oyunlarda bir seviyeden sonra bronz,gümüş, platinum, plus vs paket almadan seviye atlamanız imkansız.Diğer oyunlara para vermeden kendi seviyenizdeki yaratıklardan kestiğinizde size gelen exp miktarı 0.1 ler de iken İKV de tam tersine plussıza 1 pluslıya 3 tür.(Karakter ve Yaratık seviyesine göre).Birde Derindeki Sır paketi geldiği zaman 1-39 seviye arası Tecrübe puanı gereksinimleri yeni başlayan oyuncular ile eski oyuncular arası dengeyi kurmak adına bir hayli düşürülmüştü.Yani 39 seviyeye kadar eskisinden daha hızlı kasılabiliyor artık.Aslında bunlar tamamen oyuncuya oyunu sevdirmek adına yapılan yenilikler.Tam tersine seviye atlamak çok çok güç olsaydı da isyan edenler çıkacaktı.

Verdiğiniz örnekte ki savaşçının oyundaki en güçlü efsunlara kısa sürede ulaşmasının tek nedeni oyuncuların kendi içlerinde oluşturdukları 1-1-4 sistemidir.Bu sistemde Savaşçı ve Şifacı sınıfı çok kısa bir sürede istedikleri efsunlara kavuşurken Büyücü sınıfı istediği efsunlara aylarca ulaşamamaktadır(Genellikle).Oyuncular 1-1-4 yerine 2-2-2 şeklinde ki sistemi en başından benimsemiş olsalar belkide herkesin şansı eşit olabilirdi.

İyi Forumlar.

CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

CruicaL yazdı:
TRrelaxTR yazdı:Ben 1 haftada 49 seviye karakter yapamıyorum ben de mi sorun var :D :geek:
aynen sıkıntıdan patlıyorum :lol:
49lwl üstünde item olan karakter var iken niye yeniden başlıyalım ki dimi :D :P
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

xFahrenheitx yazdı:
Hangi oyunda 1 ayda oyunun en guclu çarı yapıldıgı gorulmuş yok boyle bi saçmalık
Ya adam 3 gunde 49 oluyor bu zaten ayrı bi saçmalık bunu geçiyorum ama bu kadar kolay en yuksek lwl e gelnmemeli sonucda otesi yok
Gidiyor savaşcı bu arkadaş 11 12 kenanda ışık ve evoları tamalıyor 11 12 kenan 10 saat yapar yani 1 gun
Akşam loncasıyla kadimi yapıyor onun parasıyla farabi shen balyoz alıp parlatıyor
Gidiyor aktar karakurk zırh alıyor junonla ugrasmıyor bile m2.5 element goz alıyor
Gidiyor gafara tek bolgeden bıçak pantolon + ceket alıyor [Saçmalık demeyin alan bir suru var tek bolgede bıçak pant + ceket] Sonra 10 kere fln daha gafar atıyor alıyor bıcak kılıcını al sana full çar.
Kaç gun usrud?
Şansın varsa 3 hafta...
Yorumsuz...
Burada sitem tüm oyunamı yoksa sadece savaşçı sınıfının üstünü kısa sürede tamamlamasına mı tam anlayamadım :)

Kısa sürede (3-5 gün) 49 seviye olmak aslında kötü bir şey değil iyi birşey.Herkes biliyor ki bazı oyunlarda bir seviyeden sonra bronz,gümüş, platinum, plus vs paket almadan seviye atlamanız imkansız.Diğer oyunlara para vermeden kendi seviyenizdeki yaratıklardan kestiğinizde size gelen exp miktarı 0.1 ler de iken İKV de tam tersine plussıza 1 pluslıya 3 tür.(Karakter ve Yaratık seviyesine göre).Birde Derindeki Sır paketi geldiği zaman 1-39 seviye arası Tecrübe puanı gereksinimleri yeni başlayan oyuncular ile eski oyuncular arası dengeyi kurmak adına bir hayli düşürülmüştü.Yani 39 seviyeye kadar eskisinden daha hızlı kasılabiliyor artık.Aslında bunlar tamamen oyuncuya oyunu sevdirmek adına yapılan yenilikler.Tam tersine seviye atlamak çok çok güç olsaydı da isyan edenler çıkacaktı.

Verdiğiniz örnekte ki savaşçının oyundaki en güçlü efsunlara kısa sürede ulaşmasının tek nedeni oyuncuların kendi içlerinde oluşturdukları 1-1-4 sistemidir.Bu sistemde Savaşçı ve Şifacı sınıfı çok kısa bir sürede istedikleri efsunlara kavuşurken Büyücü sınıfı istediği efsunlara aylarca ulaşamamaktadır(Genellikle).Oyuncular 1-1-4 yerine 2-2-2 şeklinde ki sistemi en başından benimsemiş olsalar belkide herkesin şansı eşit olabilirdi.

İyi Forumlar.

hay yaşa tamda düşüncelerimi anlattın
ruzgargulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ruzgargulu »

bölgelere 1 savaşçı girdiği için
kenandan 10 küsür girişimde takıları tamamladım.
Junonda 2. girişimde evo yuzuk.
şu an full çemberli item var savaşçımda, yani tüm bölgelerden tüm eşyaları olan savaşçım bu hale gelmesi sadece ABARTISIZ SÖYLÜYORUM 2 haftadan az sürdü. öyle sabahtan aksama kadar oynayan biride değilim aksam 8 den en geç gece 12 ye kadar.
işin sırrı arkadaş çevrende. gerisi hikaye.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

xFahrenheitx yazdı:
Kaç gun usrud?
Şansın varsa 3 hafta...
Yorumsuz...

İyi Forumlar.

Arkadaş kısaca açıklamış mevzuyu
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

harkonen yazdı:
Kingest yazdı:1 günde 49 lwl çar kasılır 3 günde değil...
çevren varsa kasarsın bu arkadaş en maximumlara değinmiş ama 1 günde 49 olmak cok saçma
Çevren varsa değil.24 Saat oyunu oynarsın ama sadece kasmaya odaklı oynarsın aşağıda yazanları okumazsın maden çekmezsin şunu kaça satıyorsun demezsin o zaman olabilir.Ben bunların bazılarını yapmadığımdan en düşük 3 günde kasmıştım :D
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Fahrenheit arkadaşım çok güzel özetlemiş. Savaşçı kasmak bence en kolayı. Ben bir günde ortalama 40 lvl yapıyorum. Ki bu süre 12 saat diyelim. Bu süre içerisinde sürekli oyundada olmadan. 40-49 arasıda en fazla 3-4 saat sürüyo zaten. Ama nasıl kasacağını bilirsen ve itemlerin varsa. Şunu söyleyim çoğu kişi görev yapmadan kasıyo. Gruba giriyo elektirik büyücüler yaratık kesiyo ve tp kazanıyo. En büyük yanlış burda zaten. Ben Forumda Görev kısmında GM Kaplanın açtığı konudaki görevleri Tam SIRALI olarak yapıyorum. Yani şunuda aradan çıkarayım demem. Sırada hangi görev varsa o. Çünkü Plus paket + bide hediye %20 veya %50 artırıcı varsa Sadece görev yaparak 49 oluyorum daha meran görevlerinde muhafız bile yapmadan ;). Sadece Arzuhalci git gel görevleri ile.
En büyük hata grup olarak boss veya yaratık kesmektir. %50 den daha da az tecrübe puanı gelir.
İkinci olarak görev yapmamak. Tek başına görevleri sırasıyla yaparsanız hiç bir görevi kendi lvl inde yetiştiremezsiniz. örn 10 lvl görevini 13 lvl de anca yapabilirsiniz. Eğer Set olarak itemleriniz varsa Bossların büyük kısmını kesebilirsiniz. Gözde görevini bile yaparsınız sonrasında şifacı ihtiyacınız olur. Savaşçı avantajı git-gel görevlerde deparla zaman kazanırsınız. Tabi deparı nasıl kullanacağınızı biliyorsanız 12 sn yerine 23-24 sn depar etkisiyle yolculuk yapabilirsiniz ;)
İtemler konusunda arkadaşım durumu çok güzel anlattığı için birşey yazmıyorum.

Görevleri sırası ile yapma konusunda bir not düşeceğim. Bazı arkadaşlar gelmişken şunuda yapayım tarzı davranışta bulunuyolar. Görev penceresinde görevin yanında yazan LVL ve aşağısı lvl lerde iseniz o görevden Tam Tecrübe puanı kazanırsınız. Ama Görev lvl inden üst lvl lere ulaşmışsanız aldığınız Tecrübe puanı azalmaktadır.
Örnek olarak. 10 lvl siniz. Kızıl akrep görevi var 7 lvl. Ve 8 lvl görevi var fare adam. Komutan tarafına gitmişken Fare adam yiyecek yolları görevinide 10 lvl de alabiliyorsunuz. Çoğu kişi gelmişken ışık ve komutandan alınan görevi yapar sonra gider umuta görevi teslim eder. Bu sırada 11 hatta 12 lvl olmuştur ve artık umuttan nerdeyse yok denecek kadar az Tecrübe puanı alır.
Bu sadece bir örnek. Bu tarz konulara dikkat ederseniz yeni karakter kasmak gerçekten 1 günde mümkün ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
uLtrAsLaN95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen uLtrAsLaN95 »

bloodthirsty yazdı:savaşçı ve şifacı item yapması her ne kadar biraz daha koaly olsada kolay kolay 1 aydan önce tüm itemlerini tam dizebilecek adam yoktur özellikle büyücüler dizemez lvl konusunda haklısın ama item dizmek konusunda en zorlu oyunlar arasındayız diye düşnüüyorum çünkü başka oyunlarda oyun parasını gerçek parayla çok rahat alabiliyorsun(ikv de de akçe satmak var ama o kadar kolay bir yöntem değil ve çokda para kazanılmıyor) ve oyun parasıyla bürgün tüm pazarları dolaşıp üstünü dizebiliyorsun item dizme konusunda ikv gerçekten çok zor bir oyun
neyin kafasındasın çevren varsa junon zırhın olmadam tek parça evo kolye farabi shen balyoz + lı itemlerle gafara girersin 4 1 1 şeklinde bıçak pant + ceket aynı anda attıgını kaç kere gordum ilk gafarda gafarı tamamlıyor
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

Aynen görevler çok önemli eğer 3 günde kasılmak istiyorsan yapmalısın ama ben görev seçiyorum mesela.Her görevi yapmıyorum örneğin Dev Ana İfliss gibi görevlerde adam bulamazsam uğraşmıyorum zaten siz 1 saat adam arıyorsun bu 1 saate kadar en az 20 ex kasmıştın derim.Ve kasmaya başlarım.Aynı zamanda Tungsten görevii kalecik karası, fahri beyden takım ve semender derisi gibi görevleride bırakırım hiç yapmam uğraşılacak şey değildir.Ama bir şey söyliyeceğim Kadim Hidra Bronz Dev Komodo Dişi Örümcek Solucan gibi görevleri yapmanda yarar var.Ayrıca bazı göervlerde sana sığınakta bile yardımcı olabilecek itemler verebiliyor.

Amplifikatör Elması görevi sana Nitrojen Ruh Çalan Ceket ki bu Bilge Cevo'nun bir altıdır.
Topal görevi sana Nitrojen bıçak verir. Bu da Sarı Bilge Asanın bir altıdır.
Kadim Hidra görevi sana Kadim Hira Pençesi(ki çok değerlidir) ve Bilge Cevo Ayakkabı verir ki bu ayakkabı sana avantaj sağlar sığınak ve migrat için.

Savaşçı için görevden düşen itemler.TIKLA!
Büyücü için görevden düşen itemler.TIKLA!
Şifacı için görevden düşen itemler.TIKLA!

AÇIKLAMALI GÖREV LİSTESİ İÇİN! TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

xFahrenheitx yazdı:
Kaç gun usrud?
Şansın varsa 3 hafta...
Yorumsuz...

İyi Forumlar.

Bu mesajında oyle bir konuştun ki sanki ben buyucume isyan ediyorum gibi bi şey yazdımda sen cevap veriyor gibi oldun
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön