arkadaşın burda anlatmak istediği gayet açık
BEN MİLYARLIK ALIŞ VERİŞ YAPIYORUM
AR-GE Uyuyor.
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Re: AR-GE Uyuyor.
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
20m gibi ufak bir alışveriş yaptığınız zaman bir parmağınızı ctrl tuşunda basılı tutup diğer elinizle 40defa mouse tıklamak yormuyor mu sizi? Bu durum komediden başka bişey değil. Bunun milyarlık alışverişle alakası yok konuyu saptırmazsak sevinirim.mutevazi23 yazdı:arkadaşın burda anlatmak istediği gayet açık
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
- illusionist
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Aynı şey direnç puanlarında da geçerli . 
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
yo yormuo :mrgreen:illegall yazdı:20m gibi ufak bir alışveriş yaptığınız zaman bir parmağınızı ctrl tuşunda basılı tutup diğer elinizle 40defa mouse tıklamak yormuyor mu sizi? Bu durum komediden başka bişey değil. Bunun milyarlık alışverişle alakası yok konuyu saptırmazsak sevinirim.mutevazi23 yazdı:arkadaşın burda anlatmak istediği gayet açık
illusionist yazdı:Aynı şey direnç puanlarında da geçerli .
birileri CTRL ile direnç puanlarınında "artık" 10 ar 10 ar dağıtıldığını bilmiyormu ne ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- illusionist
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
10 ar 10 ar çok mu fazla .
genel olarak herkes tek seferde 240 direnci bir yere veriyor ,tek tuşla yapmak varken neden 24 kere basayım . 
Sadece bumu eksiklikler say say bitmez forumda oyuncular sürekli yazıyorlar istedikleri şeyleri önerilerini ama kimse nazik malum bölgelerini kaldırıp bu oyuncular ne diyor ne istiyor diye bir foruma bile bakmıyorlar forum yöneticileri destek ekibine yönlendiriyor haklı olarak ancak destek ekibinin verdigi cevaplar o kadar soğuk ki insanın bir daha yazası gelmiyor yıllardır istenipte yapılmamış şeyleri görünce dahada soğuyor insan bazı arkadaşlar gerçekten üzerinde kafa patlatıp öneriler yapıyor ama insan bir yazıyor iki yazıyor destekten cevap hee aldık havuza olunca iyice bıkıyorsun öneri yazmaktan birde oyuna gelen yenilikler içleri bomboş ve hep paraya bakınca oyundan da soğuyorsun yavaş yavaş ikv gelişmiyor gitikce batıyor diyorsun oyunu yeni eklenti geldikten sonra bıraktım gelen eklentiler sorunları çözecek yerde sorun getirmiş anlaşılan biz ne kadar yazsakda onlar yine bildikleri gibi yapıcaklar onların gözünde para cuvallarında farkımız yok nasıl yolarım diye oyuna yenilik yapılıyor artık sorunlara çözümler hep başka bahara yeniliklerle gelenlerde üstüne tuzu biberi