Tm bari 49 yaptınız.
Bare 49 olmak zor olsun be !
Benim çarım çalındıktan sonra hayalim tekrar 49 olmaktı baktım 1 haftada oldum kendimi çok guclu sandım.
Sonra gb ler geldi 49 olmak nedir ki hiç bir şey
İkv artık bilgisayarlardan kalkıyor. Ne tad kaldı ne tuz!
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv artık bilgisayarlardan kalkıyor. Ne tad kaldı ne tuz
Üstü Kalsın... 

- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sorun seviye 49 olma sorunu da değil bana kalırsa.29 seviye zamanlarında Phiyi kesicez diye canımız çıkardı.39 seviye zamanlarında oyun yine bireyseldi.Millet item kasmak için kurt mağarasından çıkmazdı.Öyle herkestede item yoktu hani.Tesla dış seti olan oyunun en iyisi oluyordu.Şimdi gel gör item düşürüyorsun edeceği en fazla 2 m.Anca GB lere gireceksin onda da grupla gideceksin.Yine bireysel yapacak birşey yok.Oyunun tek kurtaracağı nokta oyunu bir an önce bireyselleştirmek.Eskisi gibi item düşürmek için yaratık keselim tek başımıza.Herkeste de aynı itemin olması ayrı bir saçmalık zaten.Şimdi herkes Sıfır , kıyamet set var.Dediğim gibi oyun bireyselliğe doğru kaysa bir an önce çok iyi olur.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
aynen öyle 59 lvl gelmesin 80 lvl gelsin sınır orda kalsın sonra ne güncelliosalar güncellesinler 80 olana kadar canımız cıksınTskxhxugur yazdı:Sorun seviye 49 olma sorunu da değil bana kalırsa.29 seviye zamanlarında Phiyi kesicez diye canımız çıkardı.39 seviye zamanlarında oyun yine bireyseldi.Millet item kasmak için kurt mağarasından çıkmazdı.Öyle herkestede item yoktu hani.Tesla dış seti olan oyunun en iyisi oluyordu.Şimdi gel gör item düşürüyorsun edeceği en fazla 2 m.Anca GB lere gireceksin onda da grupla gideceksin.Yine bireysel yapacak birşey yok.Oyunun tek kurtaracağı nokta oyunu bir an önce bireyselleştirmek.Eskisi gibi item düşürmek için yaratık keselim tek başımıza.Herkeste de aynı itemin olması ayrı bir saçmalık zaten.Şimdi herkes Sıfır , kıyamet set var.Dediğim gibi oyun bireyselliğe doğru kaysa bir an önce çok iyi olur.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

zanza msn gir biharkonen yazdı:aynen öyle 59 lvl gelmesin 80 lvl gelsin sınır orda kalsın sonra ne güncelliosalar güncellesinler 80 olana kadar canımız cıksınTskxhxugur yazdı:Sorun seviye 49 olma sorunu da değil bana kalırsa.29 seviye zamanlarında Phiyi kesicez diye canımız çıkardı.39 seviye zamanlarında oyun yine bireyseldi.Millet item kasmak için kurt mağarasından çıkmazdı.Öyle herkestede item yoktu hani.Tesla dış seti olan oyunun en iyisi oluyordu.Şimdi gel gör item düşürüyorsun edeceği en fazla 2 m.Anca GB lere gireceksin onda da grupla gideceksin.Yine bireysel yapacak birşey yok.Oyunun tek kurtaracağı nokta oyunu bir an önce bireyselleştirmek.Eskisi gibi item düşürmek için yaratık keselim tek başımıza.Herkeste de aynı itemin olması ayrı bir saçmalık zaten.Şimdi herkes Sıfır , kıyamet set var.Dediğim gibi oyun bireyselliğe doğru kaysa bir an önce çok iyi olur.
Üstü Kalsın...