Her şey önceden hazır mıydı ?
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Her şey önceden hazır mıydı ?
Tabi oyun yapım aşamasında bir çok yer,silah,materyaller hazır bulunmuş ve vakti geldikçe sunulmaya başlanmıştır.Fakat videodaki isimlerin çoğu şu an ve geçmişte GM,DEV gibi yetkili arkadaşlar olduğu için şifada'da Ejder Asa olması normaldir benim görüşümce 
XXCEZAXX
Şu An Tangriss bölgeside hazır aktif olmayı bekliyor.GameX'e kadar bir çok oyuncu bırakıcak umarım güzel bir şey olur
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Data bilgilerini değiştirmek suretiyle daha oyunda olmayan çeşitli silah,yaratık,ook lar hatta giriş kapıları bile(çemberlitaş giriş)önceden görülebiliyordu.Son güncelleme ile bu data değişiklikleri engellendi.Bence bi yandan iyi oldu çünkü ben dayanamayıp Gaffara,Semihaya falan daha Sığınak,Migrat eklentisi geldiğinde bakmıştım.Boşuna heyecanı kaçırıyor.

- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Jenerik güzel olsun diye dataları değiştirmişler.Yani seni çok fena keklemişler. :mrgreen:

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Olay dataları değiştirmek değil 2007 yılında bu itemlerin çoktan hazır halde bulunuyor olmasıVatanKIRIM yazdı:Jenerik güzel olsun diye dataları değiştirmişler.Yani seni çok fena keklemişler. :mrgreen:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Kanımca Tangriss daha sonra gelicekbbsnake yazdı:Şu An Tangriss bölgeside hazır aktif olmayı bekliyor.GameX'e kadar bir çok oyuncu bırakıcak umarım güzel bir şey olur
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
Data diyen arkadaşlar zaten konu sahibi arkadaş data bile olsa o tarihte o silahın var olduğunu göstermek istemiş.Ayrıca data sadece yapılan kişinin silahlarında gösterilir diyen arkadaşlarada şunu söyleyim örneğin Çıbanlı Akrep Asa'yı videoyu çeken arkadaş Ejder Asa olarak datalardan değiştirmiş ve oyundaki tüm Çıbaklı Akrep Asa'ları o arkadaşa Ejder Asa olarak gözüküyor..Bilgisi olmayanlar lütfen yanlış bilgi vermesinler.
XXCEZAXX
GameX'te yeni bir yer gelicek bunu biliyoruz Oyun dosyalarında Tangriss Haritasının fotoğrafı mevcut ve görevlere bakıncada açılması gereken yer Gezgin Şehir yani Tangriss, geçen sene Forumdaki yeni bölge tanıtımında K****** ile başlayan yeni Patch gelicek denildi.Herkes Karaköy olduğuna emindi ancak gelen bölge Çemberlitaş oldu belki yönetim tekrar bizi şaşırtırVforVendetta1 yazdı:Kanımca Tangriss daha sonra gelicekbbsnake yazdı:Şu An Tangriss bölgeside hazır aktif olmayı bekliyor.GameX'e kadar bir çok oyuncu bırakıcak umarım güzel bir şey olur
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
Oyun dosyalarında gelecek bossları bile görmeniz mümkün. Şahsen Tangriss haritasını inceledğimde bir canavar gördüm , umarım bosstur ona göre vuruş denemeleri yapmaya başladım bile.
Yeni boss , yine boyanıp geliyor.
Yeni boss , yine boyanıp geliyor.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
HeilHitler yazdı:Olay dataları değiştirmek değil 2007 yılında bu itemlerin çoktan hazır halde bulunuyor olmasıVatanKIRIM yazdı:Jenerik güzel olsun diye dataları değiştirmişler.Yani seni çok fena keklemişler. :mrgreen:
Ohoo 2008'de Datalarda: "Çemberlitaş Kapı: KAPALI" diye bi yazı vardı. :mrgreen:

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü