"LEPRECHAUN" Sesleri İncelemeye Alıcam Kardeşim.Birkaç Ses Zaten Fısıltılı Ve Anlaşılmayan Kelimeler İçeriyor.
"HayLaZz" Hayır Kardeşim.Bu Oyunda Hiç Yağmur Yağdığını Gördün mü? Rain Man Masonlukta Şeytanı Simgeler.Ve Tüm Dünya Starları Şarkılarında "Bu Gece Yağmur Var mı?" Gibi Sorular Sorar.Rain = Yağmur = Şeytanı Simgeler.Bunları Anlamak Karmaşık Gelebilir Çünkü O Kadar Sinsi Ve Ustaca Saklanmış Mesajlar Vardır Ki..
"mehmet1159357" Desteğin İçin Sağol.Sende İyi Bir Konuya Değindin.Dinimizde "Domuz" Kelimesini Söylemek Günahtır.
Ve Bildiğimiz Gibi Oyuna İlk Başladığımızda Domuz Şeklinde Balonların Üstünde "Bize Katıl" Yazıyor.Yani Söylenecek Fazla Söz Yok.
Aslında Oyunun Her Sokağını , Duvarını , Haritasını Detaylıca Bir Araştırmak Gerekli..
Ben Birkaç Gün İçinde Detaylı Bir Sunum Hazırlarım Arkadaşlar..
Haritaları , Sesleri , Ve Görev Metinleri..
Takip Edin..
iyi Forumlar..
KARAR SENİN
Re: KARAR SENİN
Kroki İnceleme Sonuçları. Arkadaşlar Başka Videolar Yaptığım İçin Daha Detaylı Oyun İçi Bir Araştırma Yapamıyorum.Bu Sanırım Bir İstek Gelmezse Son Videom.Yetenek Seslerinde Tam Olarak Birşey Bulamadım Çünkü Tam Olarak İnceleyemedim.Program Tam Uyum Göstermedi.Bu Videodakileri Denerseniz Daha İyi Anlarsınız Benden Bu Kadar.Dediğim Gibi "KARAR SENİN"
TAM EKRAN VE YÜKSEK KALİE İZLEMENİZ TAVSİYE EDİLİR.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1scMGX_ ... e=youtu.be[/youtube]
TAM EKRAN VE YÜKSEK KALİE İZLEMENİZ TAVSİYE EDİLİR.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1scMGX_ ... e=youtu.be[/youtube]
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Zihni yıkanan asıl sizlersiniz Masonları işaretlerini öğrenip onlar hakkında konu açmak yerine Türklüğü , Turanı öğrenin özünüze dönün ayrıca "men" eski Türkçede "ben"demektir halen Azerbaycanda "men" denir.Rain man ise Yağmur Adam demektir Türkçeye çevirirsek.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Düşmanını Tanımadan Onunla Nasıl Savaşırsın?
Yazdığım Men "Man" Kelimesinin Okunuşu.
Rain Man'i Videoda Görebilirsin.Yada Daha Detaylı Araştırabilirsin.
Elhamdülillah Anlım Temiz Beynim Temiz.
Ve Burda Sadece Müslümanlar İçin Değil Tüm Dünya Dinleri İçin Bir ÇalışmaYapılıyor.
Masonlar Tüm Dinlere Karşı Ve Hepsininde Tanrısını Tanımaz.Yani Burda Turan,Türkcülük vb Şeyler Tartışılmıyor.
Yorumun İçin Teşekkürler...
Yazdığım Men "Man" Kelimesinin Okunuşu.
Rain Man'i Videoda Görebilirsin.Yada Daha Detaylı Araştırabilirsin.
Elhamdülillah Anlım Temiz Beynim Temiz.
Ve Burda Sadece Müslümanlar İçin Değil Tüm Dünya Dinleri İçin Bir ÇalışmaYapılıyor.
Masonlar Tüm Dinlere Karşı Ve Hepsininde Tanrısını Tanımaz.Yani Burda Turan,Türkcülük vb Şeyler Tartışılmıyor.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
Türk ün Türkden başak dostu yoktur düşmanlarımız belli zaten Türk olmayanlar 
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
İnsanlar Artık Her Gördüğü Üçgene, Tek Göze İlluminati Demeye Başladı. Sokakta tek gözü olmayan adam görseler illüminati üyesi diyecek duruma gelmişler. Zaten oyunda Mitolojiden alıntı yapılarak tasarlanan yerler vardır. Mesela migrat... Migrattaki tek göz sembolleri üçgenler vs. bunlar hep Mitoloji ile alakası olan kavramlardır. Migrat, Meran, Şah Kobranın oradaki giriş gibi yerlerde tek göz ve üçgene rastlamak mümkündür.
Üstüne basarak söylüyorum...
BU SADECE BİR OYUN VE BÜTÜN HERSEY KURGUSALDIR.
Oyunda gizemli şeyler bulmaya.. hatta yaratmaya çalışmak sizin zayıflıgınızdır.
Oyuna çamur atmak yerine önce oyunun tarihini araştıralım daha sonra eleştiri yapalım.
İyi forumlar.
Üstüne basarak söylüyorum...
BU SADECE BİR OYUN VE BÜTÜN HERSEY KURGUSALDIR.
Oyunda gizemli şeyler bulmaya.. hatta yaratmaya çalışmak sizin zayıflıgınızdır.
Oyuna çamur atmak yerine önce oyunun tarihini araştıralım daha sonra eleştiri yapalım.
İyi forumlar.
Kurgusal Olması Neyi Değiştirir ? Sanal Dünyada Herşey Kurgudur Ancak Bilinçaltına Yerleşenler Kurgu Değildir.
Kardeşim Defalarca Söylendi Ve Söylediğim Gibi Her Üçgene İlluminati Demiyoruz.Açık Ve Netce Masonların Üçgen İçindeki Göz Şekli Yani Her Gelen "Bırak yav" "Ne İlluminatisi" "Aman Boşver Gitsin" "Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın" "Takmışsınız İlluminatiye" "Her Üçgeni İlluminati Yaptınız" Gibi Şeyler Söylerse Bende Yoluma Giderim.Zaten İkv Son Videom Buydu.İnsanlar Önemsemezse "Amaaan Banane Derim Bende Ben Görevimi Yaptım İsteyen Ciddiye Alır İsteyen Almaz" Derim.Ve Mitolojiden Bağsetmişsin Ancak Hiçbir Mitolojide Bu Üçgen Ve Göz Yoktur.Mısır Hiyerogliflerini Diyorsanda Firavunlarda Şeytana Taparlardı ve Helak Oldular Bunu Biliyorsundur Umarım.
Kardeşim Defalarca Söylendi Ve Söylediğim Gibi Her Üçgene İlluminati Demiyoruz.Açık Ve Netce Masonların Üçgen İçindeki Göz Şekli Yani Her Gelen "Bırak yav" "Ne İlluminatisi" "Aman Boşver Gitsin" "Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın" "Takmışsınız İlluminatiye" "Her Üçgeni İlluminati Yaptınız" Gibi Şeyler Söylerse Bende Yoluma Giderim.Zaten İkv Son Videom Buydu.İnsanlar Önemsemezse "Amaaan Banane Derim Bende Ben Görevimi Yaptım İsteyen Ciddiye Alır İsteyen Almaz" Derim.Ve Mitolojiden Bağsetmişsin Ancak Hiçbir Mitolojide Bu Üçgen Ve Göz Yoktur.Mısır Hiyerogliflerini Diyorsanda Firavunlarda Şeytana Taparlardı ve Helak Oldular Bunu Biliyorsundur Umarım.
Artık Bu Forumu Takip Edmiyorum.Yorumlara Cevap Yazamıcam.
Dediğim Gibi "KARAR SENİN"

Dediğim Gibi "KARAR SENİN"

Kafayı çok bozmuşsun arkadaşım. Git dava aç. Ne bileyim bir şeyler yap o zaman. Burada anlatıp anlatıp duruyorsun.
Yağmuru şeytana çevirdiniz. Yağmur diye şarkı yapanlar İlluminatici oldu. Bırakın ya. Vaktinizi daha değerli şeylere harcayın.
Yağmuru şeytana çevirdiniz. Yağmur diye şarkı yapanlar İlluminatici oldu. Bırakın ya. Vaktinizi daha değerli şeylere harcayın.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sanatçılarda ''aşk'' kelimesini çok söylüyor "aşk"da mı şeytan acaba ?xSkyBlue yazdı:Kafayı çok bozmuşsun arkadaşım. Git dava aç. Ne bileyim bir şeyler yap o zaman. Burada anlatıp anlatıp duruyorsun.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)