Büyücü Ve Şifacılar için Meran Teknolojisi Ürünü ZIRHLAR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Büyücü Ve Şifacılar için Meran Teknolojisi Ürünü ZIRHLAR

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Cover yazdı:öle deil misiniz sazobali ,örgülüler alayınız hırsız ulan bu arada sazobali kardeşinin cam resimlerini gördüm bi de face e yazdıkları yok mu koptum ulan abi kardeş abazanlıktan odun gibi yanıyonuz be ne dyim allah affetsin sizi

Cover seni önce ALLAH'a sonrada Sobee form yöneticilerine havale ediyorum. Ya ne kadar basit demi? bir insana veya bir kaç insana HIRSIZ demek! Bakın arkadaşlar loncaya aldığımız her insanın anlında ben hırsızım yazmıyor veya seceresini araştırmıyoruz. Kimdir nedir kendini bize tanıtıyor ve bi karar alıp alıyoruz. adam efendidir ama kanı bozuk olur loncanın kirlenmesi için sabote etmek için elinden geleni yapar. Biz elimizden geldiğince az adam almaya ve elimizden geldiğince düzgün kişiler almaya çalışıyoruz. Eger varsa bir yaran ben kendim ve lonca adına özürdilerim. Böyle bir açıklama yapma zorumluluğumda yoktu ama senin dışındaki düzgün insanlar bizi yanlış tanımasın isterim. Her ne olursa olsun bir insana hırsız demek o insanların kişiliğiyle ve karakteriyle oynamaktır. Kendi karakterin ve kişiliğin ne kadar düzgün tartışılır tabi bu yazdıklarınla

Peki senin bu yorumana gelince !
Ya nedendir anlamıyorum ama bu oyunu erkeklerin oynadığı kadar bayanlarda oynuyor ne kelimeler ? senin bacın veya bi akraban bu oyunu oynasa bu yazdıklarını okusa için hiç sızlamaz mı? Ama ben senin gibi kendi kişiliğimi alçaltıpda sana küfür edip argo kullanmıyacağım. Bu oyun hepimizin en başta TÜRKİYE'NİN ve bu güzel ve bir o kadar da başarılı oyuna senin gibi kendini bilmezlerin bozmasına izin verilmemesi lazım. Yazacak çizecek çok seş var sana ama ben bu kadarıyla senin ADAM olcağına inanıyorum. Bu kadar lafı afedersiniz eşşeğe söylesen yüzü kızarır.

Son olarak da KONUYU BİR YETKİLİNİN YA KİLİTLEMESİNİ YA DA SİLMESİNİ İSTİYORUM .
Saygılarımla
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Uqalaxfirari
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Uqalaxfirari »

sorcererman yazdı:
Uqalaxfirari yazdı:2. fotoğraf zaten sancak sunucusundan alıntı yapılmış.1.yi hatırlayamadım alıntımı değilmi. Ama en azından alıntı olduğunu yazsaydın o kişi onu çekerekte bir emek harcamış.Sen çalmışsın.!!!

Uqalax Loncası Kurucusu Uqalaxfirari
Kardeşim kusura bakmada sen sorunlu musun? ALLAH aşkına şurda bi konu actım merak eden varsa görsün de merakı gitsin die evet alıntı ben cektim demiyorumki zaten. YA VARYA her konuda böyle bi kaç tane arıza cıkıyo bu oyunda soguyorum. FOTOLAR ALINTIDIR KARDEŞİM OLDUMU İÇİN RAHATLADIMI İYİMİSİN ŞİMDİ. TÖBE YARABBİM TÖBE. Yemin ederim sırf laf olsun die yorum yapıyonuz wallaha da billahada . Herife bak ya HIRSIZ dedi çıktı gelde çıldırma

Onu başta yazsaydın bu kadar laf işitmezdin.Üste çıkmaya çalışma.Ben dediğimin arkasındayım...

Uqalax Loncası Kurucusu Uqalaxfirari
Uqalax Loncası Kurucusu Uqalaxfirari.

Üye Alımlarımız Devam Etmektedir

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=24&t=9983
uqala_loncasi_destek@hotmail.com
mail adresimize e-posta atınız
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cover yazdı:İçerik silindi. Uyarı seviyesidir.

[GM]Erdoğan

ALLAH razı olsun =)
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cover »

gerçekleri söyleyince kaldıramıyosunuz deil mi ama bi dahaki sefere elimde kanıtlarda olucak o zaman deil gm mevlüt dince yalvarsan o konu silinmeyecek örgülülerin ve sazobali nin ne olduğu zaten ortada kanıtta olunca sanırım o zaman senin deyiminle TÜRKİYE DE yapılan bu güzel oyunu asıl kirleten sizler de yol almış olacaksınız .
işte o zaman bu yalancı dürüstlük ,efendilik ayaklarınızın 5 dk da kaybolduğunu görünce emin ol çok şaşırmıycaklar
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Bizde gözükmüyorlar hiç yaw :D
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
piyanist2004
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen piyanist2004 »

benim duyduğum büyücü zırh ları pelerin olacaktı bence pelerin olsa daha iyi bu arada zırh düşecek bi itemmi üretilecek bi itemmi öğrenebilirmiyim
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen Amaseia »

Cover yazdı:gerçekleri söyleyince kaldıramıyosunuz deil mi ama bi dahaki sefere elimde kanıtlarda olucak o zaman deil gm mevlüt dince yalvarsan o konu silinmeyecek örgülülerin ve sazobali nin ne olduğu zaten ortada kanıtta olunca sanırım o zaman senin deyiminle TÜRKİYE DE yapılan bu güzel oyunu asıl kirleten sizler de yol almış olacaksınız .
işte o zaman bu yalancı dürüstlük ,efendilik ayaklarınızın 5 dk da kaybolduğunu görünce emin ol çok şaşırmıycaklar
hey allahım ne mallar war suan oyunda daha kıcının bi tarafını silemeyen adamlar gelmişler burda ahkam kesıyolar ne diyim ben size daha allah akıl fikir versin.
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cover »

Amaseia yazdı:
Cover yazdı:gerçekleri söyleyince kaldıramıyosunuz deil mi ama bi dahaki sefere elimde kanıtlarda olucak o zaman deil gm mevlüt dince yalvarsan o konu silinmeyecek örgülülerin ve sazobali nin ne olduğu zaten ortada kanıtta olunca sanırım o zaman senin deyiminle TÜRKİYE DE yapılan bu güzel oyunu asıl kirleten sizler de yol almış olacaksınız .
hey allahım ne mallar war suan oyunda daha kıcının bi tarafını silemeyen adamlar gelmişler burda ahkam kesıyolar ne diyim ben size daha allah akıl fikir versin.
amaseia sen hileyle kp kasarken ben alnımın akıyla savaşıyordum kıçının bi yeri meselesine gelince sen sümüğünü silemezken ben betada takılıyordum. Sanırım bu cevap yeterli olmuştur
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cover
Yaptığın terbiyesizlikler sınırı açtı seslenmiyorum diyorum sabrediyorum ama sınırları zorluyorsun. Yöneticiden veya başka bir şeyden çekindiğim için değilde sadece senin kadar alçalıp sana laf söylemeyi kendime yakıştıramıyorum adam akıllı efendi gibi oyununu oyna Madem betadan beri oynuyosun yaşın büyük o zaman yaşının adamı ol! sana gelde benim konuma yorum yap diyen yok, zaten ihtiyaç da yok ben burda bir konu açtıysam [Alıntı olabilir] herkese birşeyler paylaşmak içindir. Sana her yorumundan sonra aşalıcı sözler yazamak mecburiyetinde değilim insanların ve benim gözümde dahada küçülme..

Lütfen senden bak rica ediyorum terbiyesizlik yapma yapcaksanda benim konumda yapma aç bi konu varsa kanıtın koy bizde dersimizi alalım . Padişahında arkasından konusulur ama o genede PADİŞAHDIR. Bu kadarı sana yeterlidir umarım.

NOT: Sayın yöneticim konu çirkinleşiyor gereğini yapın lütfen
.
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

alıntı veya ne değil bunun ne önemi var sonuç itibariyle alınıp koyulmuş mu buna bakmak lazım!!! :twisted:
Resim

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön