Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Altınordu

Re: Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

ya zaten genel olarak baktığımızda son 3 yılda oyun kurucuları hiç doymuyor para kazansakta nerden olursak olsun diyorlar bu yüzden böyle bir sonuca vardılar yeni silaha + basarak , he bu arada pıçahhhh cekete + basma yakında sizlerle :)
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

RuZGaRxUnRuLy yazdı:ya zaten genel olarak baktığımızda son 3 yılda oyun kurucuları hiç doymuyor para kazansakta nerden olursak olsun diyorlar bu yüzden böyle bir sonuca vardılar yeni silaha + basarak , he bu arada pıçahhhh cekete + basma yakında sizlerle :)
Akçe çıktığından beri ikv oyuncu kaybediyor :( :( :(
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Tatarian yazdı:Sobeenin diğer oyunlarına gidiyor sanırım. İ Can Fuboll, Supercan gibi oyunlar yani. :)

Ticarete dönüştürme olayı konusuna gelirsek yapılan her online oyunun amacı para kazanmaktır söylediğin tabiki %100 doğru birşey, ama eğlendiğin kadar para verirsin para verdiğin kadar da eğlenirsin tüm oyunlar aynı sisteme dayalı yani. :geek:
Oyunların çalışma mantıkları aynı ama bizim oyunda sanki o kadar veriyoruz eğlenemiyoruz gibi bir şeyler oluyor.. ;)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

VforVendetta1 yazdı:
RuZGaRxUnRuLy yazdı:ya zaten genel olarak baktığımızda son 3 yılda oyun kurucuları hiç doymuyor para kazansakta nerden olursak olsun diyorlar bu yüzden böyle bir sonuca vardılar yeni silaha + basarak , he bu arada pıçahhhh cekete + basma yakında sizlerle :)
Akçe çıktığından beri ikv oyuncu kaybediyor :( :( :(

Oyuna para verilmeli,yalnız bu dükkandakiler para verilecek şeyler değil ne yazık ki.Dükkan güncellenmeli.Elle tutulur ürünler bulunmalı.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

AmiR yazdı:
Tatarian yazdı:Sobeenin diğer oyunlarına gidiyor sanırım. İ Can Fuboll, Supercan gibi oyunlar yani. :)

Ticarete dönüştürme olayı konusuna gelirsek yapılan her online oyunun amacı para kazanmaktır söylediğin tabiki %100 doğru birşey, ama eğlendiğin kadar para verirsin para verdiğin kadar da eğlenirsin tüm oyunlar aynı sisteme dayalı yani. :geek:
Oyunların çalışma mantıkları aynı ama bizim oyunda sanki o kadar veriyoruz eğlenemiyoruz gibi bir şeyler oluyor.. ;)

Benim açımdan şunu söyleyebilirim; Bunun sebebi çoğu zaman İKV'nin kendi oyuncusu. Launcer'ı açtıkdan sonra kendilerini kurtlar vadisinde sanan ergenimsiler vesaire. Tabi yönetiminde eksikleri var çok fazla eksiği var. En azından şuna şükrediyorum; Yönetimin eksikleri insanı çıldırtmıyor. :mrgreen: Her açıdan haklısın yinede... :)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen merandanx »

bütün oyunlar para istiyorda paranın hakını fazlasıyla veriyor ikvde 1 yılda bi güncleme gelir ne oldğunu anlıyan yoktur diyer oyunlarda 1 ayı geçmeden mutlaka yeni günceleme gelir
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

dükkanda yakında sizlerle '' la item satmaktan bıktım''
düşen çöp eşyaları szin yerinize işportacıya satar paranın 2/3 ünü kendi cebine 1/3 nü size verir ve bir süpriz size hemde indirimdeeeeeeeeeee 1 günlüğü 1395 1 haftalığı 1400 1 aylığı 1499 akçeye
( dipnot: 1500 akçe verirseniz üstü 1 akçeyi iade ediyoruz)
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
EmreSancar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EmreSancar »

bu oyun bitti artık arkadaşlar. silah yükseltmeler geldiginden beri bu oyundan zevk alamıyorum . parası olan kral oluyo. yeni oyunlara başladım. M.A.R.S VE Rappelz e başladım
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

EmreSancar yazdı:bu oyun bitti artık arkadaşlar. silah yükseltmeler geldiginden beri bu oyundan zevk alamıyorum . parası olan kral oluyo. yeni oyunlara başladım. M.A.R.S VE Rappelz e başladım

Rappelz güzel oyun tavsiye ederim
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Güzel İKV'nin sonu hiçte hayırlı bir yerlere varmamak da olduğunu görmekteyiz. Hakkında hayırlısını dileğim o zaman... Ekstradan; Oyuncuları çok fazla sömürmesinler ki içtikleri kan bir gün gelir kanser edebilir...

Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön