BÜYÜCÜLERE YENİ SKİLL ŞART

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: BÜYÜCÜLERE YENİ SKİLL ŞART

Mesaj gönderen bloodthirsty »

asıl savaşçı yetersiz kalıyor büyücü karşısında geçen biriyle ws attım ecelli zırhlı bende kıyamet zırh+eld. diğerleri fevzi item adamla 3 el ws attık 2 si zihin geldi hepsinde yiede ben kestim :) ben savaşçı çok yetersiz :)
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

goktanri yazdı:adam başka bir şey diyor yorumlar başka. 49 lvl full bir şifacıyı 45 lvl kimse kesemez. 49 lvl full bir savaşçıyı 45 lvl kimse kesemez. ama 49 lvl full+full (oda ne demekse) bir büyücüyü 45 lvl bir savaşçı keser. keser derken vs den bahsetmiyoruz. yolda yürüyosun adamı kaale almıyosun yanından geçerken bir durdurma atıyor ayningen pertingen. arkadaşın sıkıntısı bu ve bence haklı (-ki benim büyücüm bile yok).
49 level savaşçıya 45 level yetenekli bir büyücü dünyayı dar eder. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

VBMaSTeR yazdı:
goktanri yazdı:adam başka bir şey diyor yorumlar başka. 49 lvl full bir şifacıyı 45 lvl kimse kesemez. 49 lvl full bir savaşçıyı 45 lvl kimse kesemez. ama 49 lvl full+full (oda ne demekse) bir büyücüyü 45 lvl bir savaşçı keser. keser derken vs den bahsetmiyoruz. yolda yürüyosun adamı kaale almıyosun yanından geçerken bir durdurma atıyor ayningen pertingen. arkadaşın sıkıntısı bu ve bence haklı (-ki benim büyücüm bile yok).
çok da abartmazsak iyi olur bence :)
...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

55ivedik55 yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
çok da abartmazsak iyi olur bence :)
Büyücüyü iyi kullanan bir insana abartı gelmiceğine eminim. :) Üstünde eksik olmasın, kritiğin iyi olsun bak nasıl kesiyorsun. O buzun kritiği yok mu hastasıyım ya manyak ediyor adamı :) Kullanmaya bilene ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Berkistanbul
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Loncasızlar

Mesaj gönderen Berkistanbul »

İkv hayatımda büyücüyle hiç ws atmamışımdır çünkü büyücü ws si kadar sıkıcı bir ws yok bence.Çünkü :Büyücülerle ws atınca uzakta başlıyorsun kovala artık yakalayabilirsen kesersin yoksa yerdesin durdurmada hiç belli olmuyor zaten bence büyücüler savaşçılardan çok şanslı kutubu zihini 15 yap teslayada 10 ver kesemeyeceğin savaşçı az vardır oda kritiğe bağlıdır .Savaşçı depar atar büyü kutup açar 15 se kurtulur sonra savaşçıdan uzaklaşır savaşçı durdurma atar zihin gelse bile gelene kadar etkisi geçer zihin atarsın sonra uzaklaşırsın zihini açılınca yaklaşana zaten yerdesin bence büyücüler bu konuda çok avantajlı.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Yıllar önce forumun yeni açıldığı zamanlarda bu konuyu tartışıyorduk. Hala da tartışılıyor. Bunca yıldır, bunca konudur, bunca mesajdır büyücünün ne yapacağınızı öğrenmediyseniz isterseniz yeni yetenekte gelsin öğrenemezsiniz.

Büyücüyü neden bu kadar küçümsüyorsunuz anlamıyorum. Arkadaşımla ws yaparken zihin tutulması gelmediği sürece kesiyorum. Genelde menzilime sokmuyorum. Yani 90-95-100 canla kesiyorum. Zihin tutulması geldiği zaman ki genelde bu çok sık oluyor. Tesla'nın şansına güvenmek zorundasın. Tesla açık değilse geçmiş olsun.

Çok iyi hatırlıyorum bir arkadaş ile parasına ws atarken skor 2-2'ydi. Son ws'de zihin tutulması gelmişti. Canım 100'dü. Onun 35'ti. Tesla küresi açıktı. Büyü bozma 1 olduğundan dolayı hiç denemedim bile ama tesla yavaşlattı onu. Yanıma gelene kadar zihin tutulması geçti ve onu böylece kestim.

Yani önemli olan zihin veya el tutulmasını gelip gelmemesi değil önemli olan bunları önceden düşünüp bunlara karşı şansımızın da yardımıyla önlemler almak.

Büyücüye yeni bir yetenek gelirse artık o sınıf yenilmez olur. Ortalık büyücüden geçilmez.

Savaşçılardan bir tanesi de konu açsa Zihin tutulması hariç büyücü kesemiyoruz, yeni yetenek istiyoruz diye. O zaman ne olacak?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Büyücü” sayfasına dön