HaklısınturkoxHAMSTER yazdı:Bu türkçe konuş şeyini yazan arkadaşa 2 lafım var. mal mısın :|
Yeni Tipim
Re: Yeni Tipim
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Furkan laflarına dikkat et istersen? Karşındakini tanımıyorsun çünkü..turkoxHAMSTER yazdı:Bu türkçe konuş şeyini yazan arkadaşa 2 lafım var. mal mısın :|
Aslında tanıyorsun fakat bu forum üyeliğini tanımıyorsun ..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
iyi de o adamın yazdığı şuan sanal alemdeki bir makara sen de altına öyle yazınca komiğime gittiBunudaBanlayin yazdı:Furkan laflarına dikkat et istersen? Karşındakini tanımıyorsun çünkü..turkoxHAMSTER yazdı:Bu türkçe konuş şeyini yazan arkadaşa 2 lafım var. mal mısın :|
Aslında tanıyorsun fakat bu forum üyeliğini tanımıyorsun ..
turkoxHAMSTER yazdı:iyi de o adamın yazdığı şuan sanal alemdeki bir makara sen de altına öyle yazınca komiğime gittiBunudaBanlayin yazdı:Furkan laflarına dikkat et istersen? Karşındakini tanımıyorsun çünkü..turkoxHAMSTER yazdı:Bu türkçe konuş şeyini yazan arkadaşa 2 lafım var. mal mısın :|
Aslında tanıyorsun fakat bu forum üyeliğini tanımıyorsun ..bide söyle bakalım kimmişin :|
Ben seni tanıyorum sen beni tanımıyosun. :| Ne demek istediğimi anladınız heralde :?:
saçma saçma konuşmayın elbette türkçemizi düzgün kullanın adam doğru söylemiş q ne bizim türkçemizde q varmıda kullanıyorsunuz KhArDeShİm yazmak yerine kardeşim yazsanız nolucak güzelim türkçeyi mahvediyorsunuz!
Mükemmel yazdım Türkçe konuş diyen arkadaş benden sana Tam destek !
[İçerik Düzenlenmiştir/LePHa]
Mükemmel yazdım Türkçe konuş diyen arkadaş benden sana Tam destek !
[İçerik Düzenlenmiştir/LePHa]
.....
- AresmosiS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Erkan-I Harbiye
Nolucak değil , ne olacakerbayyy yazdı:saçma saçma konuşmayın lan elbette türkçemizi düzgün kullanın adam doğru söylemiş q ne lan bizim türkçemizde q varmıda kullanıyorsunuz KhArDeShİm yazmak yerine kardeşim yazsanız nolucak bir yerlerinize bişeylermi giricekde güzelim türkçeyi mahvediyorsunuz!
Mükemmel yazdım lan Türkçe konuş diyen arkadaş benden sana Tam destek !
Noktalama işaretlerine dikkat et.
Birde -d ayrı yazılır
Daha fazla bilgi almak için ;
www.turkceogren.com
www.tdk.gov.tr
Esen Kalın.

Sen galiba türkçe öğretmenisin kanka senin gibilerini hiç sevmemAresmosiS yazdı:Nolucak değil , ne olacak
Birde -d ayrı yazılır
http://www.turkceogren.com
http://www.tdk.gov.tr
Esen Kalın.
nolucak ne olucak ın bütünleşmiş halidir ikisininde anlamı aynıdır kullanmamızda bir sorun olmaz bu 1
eğer cümleyi tam ifade etmek istiyorsan anlamının bozulmasını istemiyorsan de birleşik yazılabilir bundada bir sorun yok bu 2!
noktalama işaretlerine dikkat ettim sonuna nokta koydum buda 3 şimdi bas git burdan
.....
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
erbayyy yazdı:Sen galiba türkçe öğretmenisin kanka senin gibilerini hiç sevmemAresmosiS yazdı:Nolucak değil , ne olacak
Birde -d ayrı yazılır
http://www.turkceogren.com
http://www.tdk.gov.tr
Esen Kalın.
nolucak ne olucak ın bütünleşmiş halidir ikisininde anlamı aynıdır kullanmamızda bir sorun olmaz bu 1
eğer cümleyi tam ifade etmek istiyorsan anlamının bozulmasını istemiyorsan de birleşik yazılabilir bundada bir sorun yok bu 2!
noktalama işaretlerine dikkat ettim sonuna nokta koydum buda 3 şimdi bas git burdan
eğer imzandaki çarlar gerçekse büyük failsin
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Merhaba ;
Bu tür dalga geçme ve kimseye faydası olmayan konularla meşgul olana kadar araştırmalar yapıp oyun ile ilgili olmasa bile herkesin faydalanabileceği konuları foruma koymak daha iyi olmaz mı ? Hem kendimize faydamız olmuş olur hemde diğer kişi veya kişilere... Umarım anlatabilmişimdir.
Konunun en kısa zamanda kilitlenmesi veya silinmesi dileğiyle... İyi forumlar...
Bu tür dalga geçme ve kimseye faydası olmayan konularla meşgul olana kadar araştırmalar yapıp oyun ile ilgili olmasa bile herkesin faydalanabileceği konuları foruma koymak daha iyi olmaz mı ? Hem kendimize faydamız olmuş olur hemde diğer kişi veya kişilere... Umarım anlatabilmişimdir.
Konunun en kısa zamanda kilitlenmesi veya silinmesi dileğiyle... İyi forumlar...
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
bekle bekle yakında forumda yetkili olursun hey Allahım yaKristalx yazdı:Merhaba ;
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE