evet ben şahitim geçen tek attı gafaraForumunMessisi yazdı:ben tek başıma gaffar kesiom en kısa zamanda yüklicem
5 Savaşcı 1 şifacı Gafar Kesimi
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 5 Savaşcı 1 şifacı Gafar Kesimi
Üstü Kalsın... 

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
güneş asalıları topla kur grubu bütün bölge atalım tek ata ata giderim zaten 1 milyon enerji 200 zırh 1500 savunma 100 milyon max hasar var ve bütün dirençler 1000 dk gelsede 1000 kalıo
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- umutabi
- FareAdam Düşmanı

aaynen knk guneş asalıları oturek zaten benm zırh 70/100 knk bug buldum 100 oluyo dirençlerde biz fizikde 999999999 bana vuramıyolar knk alak güneş asalıları gidek item dusurek onlaraForumunMessisi yazdı:güneş asalıları topla kur grubu bütün bölge atalım tek ata ata giderim zaten 1 milyon enerji 200 zırh 1500 savunma 100 milyon max hasar var ve bütün dirençler 1000 dk gelsede 1000 kalıo
Üstü Kalsın... 

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

okumutabi yazdı:aaynen knk guneş asalıları oturek zaten benm zırh 70/100 knk bug buldum 100 oluyo dirençlerde biz fizikde 999999999 bana vuramıyolar knk alak güneş asalıları gidek item dusurek onlaraForumunMessisi yazdı:güneş asalıları topla kur grubu bütün bölge atalım tek ata ata giderim zaten 1 milyon enerji 200 zırh 1500 savunma 100 milyon max hasar var ve bütün dirençler 1000 dk gelsede 1000 kalıo
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Boş konuşmak veya dalgasını geçmek yerine, Cidden birşeyler yapsanız çoluk çocuk gözü ile bakmam.
Oyunu forumdan oynamayın gençler.
Oyunu forumdan oynamayın gençler.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
peki knkTatarian yazdı:Boş konuşmak veya dalgasını geçmek yerine, Cidden birşeyler yapsanız çoluk çocuk gözü ile bakmam.
Oyunu forumdan oynamayın gençler.![]()
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

sana ne birader eğleniyoruz biz kendi aramızda ? niye maydanoz oluosunTatarian yazdı:Boş konuşmak veya dalgasını geçmek yerine, Cidden birşeyler yapsanız çoluk çocuk gözü ile bakmam.
Oyunu forumdan oynamayın gençler.![]()
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
A be beyinden mahrum kalmış zavallı arkadaşım. Eğleniyorsan kendinle eğlen, git kumda oyna falan? Loncamın ismini kullanarak eğlenme hakkını sana kim veriyor?

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

ben kullanmadım karıştırdın sanırımTatarian yazdı:A be beyinden mahrum kalmış zavallı arkadaşım. Eğleniyorsan kendinle eğlen, git kumda oyna falan? Loncamın ismini kullanarak eğlenme hakkını sana kim veriyor?
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- umutabi
- FareAdam Düşmanı

La olom nemsis intikam demek sadece intikam die sizin loncanız mı olur alahım ya belki başkasından bahsediyom sen git logo oyna mkTatarian yazdı:A be beyinden mahrum kalmış zavallı arkadaşım. Eğleniyorsan kendinle eğlen, git kumda oyna falan? Loncamın ismini kullanarak eğlenme hakkını sana kim veriyor?
Üstü Kalsın...