ainen :mrgreen:xXESREFPASALIXx yazdı:Yücelen Mor Balyoz Felaket Bende Var Hepsını Dagıtır Bide Bende Yücelen Plewliside Var O Bile Fena Vuruyo Vurdumu Indırıyo ya
Ecel Latıf Bi Bakın -
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Ecel Latıf Bi Bakın -
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

arkadaşımda bıcak sırtı yükseltilmis bide mor balyoz yükseltilmis var ikisiyle ws attık bıcakla daha az canla aldı balyozla daha fazla canla aldı I love you Mor balyoz :mrgreen: :mrgreen: (BİRLEŞMEDE 11KDAN AZ VURURSA GELİP BENİ BULUN VE ÖLDÜRÜN)xXESREFPASALIXx yazdı:MoR bALYOZLA büYüye Bİ vURUN aGIRNe Bıcım Gİriyo
Savaşçılarda önemli olan silahın SVH yani Saniyede Verdiği Hasar ve Saldırı Hızı değerleridir. Bundan dolayı balyoz ve Max hasarı olmamasına rağmen Taş Kanat Balta vs lerde çok iyi iş görür.
Taş Kanat Baltanın SVH si 46 küsür Ecelin 36.81 Latifin 16 küsürdü sanırım. Şöyle ki Latifin 2 kere de vurduğunu Ecel 1 kerede vurur. Vs de amaç en az sürede en çok hasarı vermek olduğundan Ecel daha üstün görünüyor.
Tüm silahlara sahip biri olarak hepsini denedim. İlk savaşçı şaheserim Latif ti bende değeri ayrıdır. Bununla çok Ecel liyi dize getirdim.
Ancak vs sürelerinin kısalmasından dolayı SVH si yüksek olan Ecel i de üretme kararı aldım.
Ecel i ürettikten sonra gördümki vs lerde Ecel daha iyi.
Balyozu tercih eden arkadaşlara bir yönden hak veriyorum SVH si yüksek ancak saldırısı hiç yok yani ıska ihtimali daha yüksek ve 3 sn de bir vurduğundan dolayı 1 ıska vs yi bitirebilir.
Şu an Bıçak Sırtı Kılıç kullanıyorum ama Taş Kanat Balta yı ve Latif i de çantamdan eksik etmiyorum.
Taş Kanat Baltanın SVH si 46 küsür Ecelin 36.81 Latifin 16 küsürdü sanırım. Şöyle ki Latifin 2 kere de vurduğunu Ecel 1 kerede vurur. Vs de amaç en az sürede en çok hasarı vermek olduğundan Ecel daha üstün görünüyor.
Tüm silahlara sahip biri olarak hepsini denedim. İlk savaşçı şaheserim Latif ti bende değeri ayrıdır. Bununla çok Ecel liyi dize getirdim.
Ancak vs sürelerinin kısalmasından dolayı SVH si yüksek olan Ecel i de üretme kararı aldım.
Ecel i ürettikten sonra gördümki vs lerde Ecel daha iyi.
Balyozu tercih eden arkadaşlara bir yönden hak veriyorum SVH si yüksek ancak saldırısı hiç yok yani ıska ihtimali daha yüksek ve 3 sn de bir vurduğundan dolayı 1 ıska vs yi bitirebilir.
Şu an Bıçak Sırtı Kılıç kullanıyorum ama Taş Kanat Balta yı ve Latif i de çantamdan eksik etmiyorum.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Slytherin
taş kanat balta en cok düz hasar veren sanırım balyozdan daha iyi vuruo ve 27 savunması var ıskada atar rakip
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
Latifin tank silahI oldugunu ilk defa duydum vallaha
benim bildigim yaratklari kesmek icin bire birdir latif ecel oko icin bizim sunucuda tank olupta latif giyeni gormedim... 
Kısacası BLanK 
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

5300 vurmak varken 4700 vurmak pek iç açıcı değil :geek:ForumunMessisi yazdı:taş kanat balta en cok düz hasar veren sanırım balyozdan daha iyi vuruo ve 27 savunması var ıskada atar rakip
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Olmaz zanza ecel daha iyi o balyozdanForumunMessisi yazdı:yücelen vahşi 45 lvl olmazmı ^ li bende o var![]()
Çünkü 140 max hasar farkı ve 3.53 krtik hasar farkı var

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

hmmCruicaL yazdı:5300 vurmak varken 4700 vurmak pek iç açıcı değil :geek:ForumunMessisi yazdı:taş kanat balta en cok düz hasar veren sanırım balyozdan daha iyi vuruo ve 27 savunması var ıskada atar rakip

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

Hmmm ok byhaydegidelumm yazdı:hmmCruicaL yazdı:5300 vurmak varken 4700 vurmak pek iç açıcı değil :geek:ForumunMessisi yazdı:taş kanat balta en cok düz hasar veren sanırım balyozdan daha iyi vuruo ve 27 savunması var ıskada atar rakip