Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

%50 ihtimalli 3 kat hasar gelmezse ıstedıgın kadar ayarla konumunu :) Çemberin krtiği diye bişey yok 3 kat hasar var saçma saçma konuşmayın :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

VBMaSTeR yazdı:%50 ihtimalli 3 kat hasar gelmezse ıstedıgın kadar ayarla konumunu :) Çemberin krtiği diye bişey yok 3 kat hasar var saçma saçma konuşmayın :)
Sen saçma konuşma her karakterin kendine özel durumları vardır. Büyücüde sezmiş olduğum durum ateş çemberinde Rakibin konumu. şavaşçı hakkında da bir ipucu vermeden geçemeyeceğim. Savaşçıda kullandığınız silahı iyi tanımanız gerekiyor. Örneğin OkO da Silahınızın ne zaman vuracağını kestirebilirseniz saniye içinde düy vuruş artı yetenek ile çifte iasar vermiş olursunuz. eger buyucuyle vs atıyorsanız rize en fazla 2 kere vurmuştur. sizin canınız 80 onun canı 25 dir. . . Yardımcı olabildiysen ne mutlu anlattıklarm tamamen benim denemd yanılmalarıma dayalıdır.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

VBMaSTeR yazdı:Ayrıca yetenek açıklamalarını okursan anlıyacaksın. Kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3 kat hasar vereceğin yazıyor. Şimdi 7k ile 25k arasındaki farkı anladın mı.

Peki şöyle birşey daha söyleyeyim,

Normal vuruş yeri geldi 2500 vurdum yeri geldi 17,500 vurdum. Buna nasıl bir açıklama gerekiyor ? Aynı 2399 büyü ateş ile
astalavistabebek yazdı:Oyunu bırakmadan önce sadece 1700 ateş hasarı ile savaşçıya tek attığımı bilirim çemberi atarken çemberin ucuna getireceksin tam olarak o zaman 30k vurursun emin ol ;)
Savaşçıların enerjileri %20 yükseltilmeden önce tek atabilmen mümkün. Çünkü 2166 Büyü ateş ile en fazla 24.000 i görebildim , 22.500 vurunca canları 4 te kalıyor
Resim
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Ortada Düzeltilecek Bir Hata Yoktur, Ateş Çemberi ve Bilgisini Okuduğunuzda Sizde Bunun Farkına Varırsınız. Ateş Çemberinin Özelliği %50 İhtimal ile 3 Kat Atma Özelliği Vardır. Bu İhtimal ve Krtik Vuruş İhtimalı Gelirse Yüksek Hasarlar Verebilirsiniz.

İyi Forumlar . (;
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Attığın Çember'in hasarı şunlara göre değişir,
1- Karşındaki kişinin Çembere uzaklışı,
2- Karşındaki kişinin ateş direnci.
Yukarıdaki 2 madde'ye uygun olarak deneme yap. Yani 49 level dirençlerini elektrik vermiş 1 kişinin yanına git ve sabit kalmasını iste. Çemberi tam ortadan at. Tek bile atabilirsin :)
Ateş Çemberi bilgisinde yazan bilgileri okumanız dileğimle, İyi forumlar
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Chuckyx yazdı:Ortada Düzeltilecek Bir Hata Yoktur, Ateş Çemberi ve Bilgisini Okuduğunuzda Sizde Bunun Farkına Varırsınız. Ateş Çemberinin Özelliği %50 İhtimal ile 3 Kat Atma Özelliği Vardır. Bu İhtimal ve Krtik Vuruş İhtimalı Gelirse Yüksek Hasarlar Verebilirsiniz.

İyi Forumlar . (;
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Hiç karşılaşmadım böyle biriyle ama ateş direnci yüksek olursa ve maraton ayak takarsan belki bi işe yararlar. Boşver onlarda 2 vuruşa ölmenin acısını çıkarıyorlar :mrgreen: Maraton gözlüğüde tak savaşçıysan tabancayla ,şifaysan zehir /asit, büyücüysen anladın gerisini yapştır durdurmayı miss :) ama hiç karşılaşmadım bunlar anlık fikirlerim ;)
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

BunudaBanlayin yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Ayrıca yetenek açıklamalarını okursan anlıyacaksın. Kritik geldiğinde %50 ihtimalle 3 kat hasar vereceğin yazıyor. Şimdi 7k ile 25k arasındaki farkı anladın mı.

Normal vuruş yeri geldi 2500 vurdum yeri geldi 17,500 vurdum. Buna nasıl bir açıklama gerekiyor ? Aynı 2399 büyü ateş ile
astalavistabebek yazdı:Oyunu bırakmadan önce sadece 1700 ateş hasarı ile savaşçıya tek attığımı bilirim çemberi atarken çemberin ucuna getireceksin tam olarak o zaman 30k vurursun emin ol ;)
Savaşçıların enerjileri %20 yükseltilmeden önce tek atabilmen mümkün. Çünkü 2166 Büyü ateş ile en fazla 24.000 i görebildim , 22.500 vurunca canları 4 te kalıyor

Bu çembere olan konumla ilgili, çember çok özel bir yetenek dediğim gibi kullanmayı öğrenmesi güç. Ancak şunuda unutma karşındakinin ateş direncide önemli eğer adamın direnci 0 ın altına düşmezse yeri gelir 2500 vurmuş olursun :)
Bu arada bazıları hala yanlış anlıyor. 7k ile 25k arasındaki farkı hala konuma yorumlayanlar var. Bu tamamen %50 ihtimalli bir durum karıştırmazın.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Splash yazdı:Attığın Çember'in hasarı şunlara göre değişir,
1- Karşındaki kişinin Çembere uzaklışı,
2- Karşındaki kişinin ateş direnci.
Yukarıdaki 2 madde'ye uygun olarak deneme yap. Yani 49 level dirençlerini elektrik vermiş 1 kişinin yanına git ve sabit kalmasını iste. Çemberi tam ortadan at. Tek bile atabilirsin :)
Ateş Çemberi bilgisinde yazan bilgileri okumanız dileğimle, İyi forumlar
Çembere uzaklığı ile hiç bir alakası yok ! Dibimdeki adama 25 bin attığımı bilirim, yine aynı adama dibimdeyken 2500 attığımı bilirim. Ayrıca FOTOĞRAFA bakarsan ICeLLaDI çemberden uzak , Kaptanxcusto Çembere yakın duruyor ve 2 side aynı hasarı alıyor..
Resim
VBMaSTeR yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:

Bu çembere olan konumla ilgili, çember çok özel bir yetenek dediğim gibi kullanmayı öğrenmesi güç. Ancak şunuda unutma karşındakinin ateş direncide önemli eğer adamın direnci 0 ın altına düşmezse yeri gelir 2500 vurmuş olursun :)
Bu arada bazıları hala yanlış anlıyor. 7k ile 25k arasındaki farkı hala konuma yorumlayanlar var. Bu tamamen %50 ihtimalli bir durum karıştırmazın.

Ben sürekli olarak AYNI KİŞİDE deniyorum çember denemelerimi ! Sürekli baskalarında deneyip ATEŞ DİRENCİ farklı kişilerde denemiyorum...
Yani Aynı kişiye yeri geliyor kritik 2500 atıyorum, yeri geliyor 25,500 atıyorum. Fotoğrafta görüldüğü gibi..

Kptm1234 yazdı:Hiç karşılaşmadım böyle biriyle ama ateş direnci yüksek olursa ve maraton ayak takarsan belki bi işe yararlar. Boşver onlarda 2 vuruşa ölmenin acısını çıkarıyorlar :mrgreen: Maraton gözlüğüde tak savaşçıysan tabancayla ,şifaysan zehir /asit, büyücüysen anladın gerisini yapştır durdurmayı miss :) ama hiç karşılaşmadım bunlar anlık fikirlerim ;)
Resim
Resim

Anlık fikirlerin çok saçma olmuş.. Biraz daha düzgün ve anlamlı yaz.

Ayrıca anlamam cümlenin sonuna neden ;) koyarsınız ? Çok mu bilmişsiniz ?
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Kardeşim dediğim gibi 25k vurman 3 kat hasarlı kritiğindir. Vurdugun 7k-9k arasıda 3 kat vurmadığın ancak kritik vurdupun ve uygun menzılden verdiğin hasardır. vuracağın 2k-5k arası hasarlar da ya kritik atamadığın yada uygun olmayan menzilden 3 katsız krtik hasar değerindir. Anlatabildim mi çok karışık oldu sanırım.
VBMaSTeR - BuRRaQ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön