Wotkasarap yazdı:İlla fotomu koyalım
Sana 1.5 günde cevap gelmesi '' GENEL '' konuşabileceğin anlamına gelmez. :geek:
Wotkasarap yazdı:İlla fotomu koyalım
Damon yazdı:Wotkasarap yazdı:İlla fotomu koyalım
Sana 1.5 günde cevap gelmesi '' GENEL '' konuşabileceğin anlamına gelmez. :geek:
Tartışmak o kadar kötü birşey değil.Birçok farklı fikirlerin olduğu yerde doğru bulunabilir. Bende diyorum ki sana 1.5 günde geliyor diye diğer arkadaşa aylardır gelmeyen cevaba '' sallamasın onlar '' diyemezsin demek istiyorum.Ayrıca 2 konuda sana karşı çıktım diye . böyle sinirlenip gerçek yüzünü çıkartma.Wotkasarap yazdı:İlla her konuyu tartışmaya mı çevirmek zorundasın ? Bana 1.5 günde dönüş yaptılar dedim herkese mi yapıyorlar dedim ?
Evet aylardır nasıl cevap gelmez. En fazla 1 hafta geçer. 1 Hafta sonunda yeni bir ticket atabilir. Benim gerçek yüzümü bilen bilir bilmeyen yorum yapmaz. 2 konuda karşı çıkman her şeyi birbiriyle karıştırıyorsun. İmzamda ki teşekkür bir hata yüzünden düzenleme için. Açtığım konuda ki etkinlik ise tamamen farklı. Buradaki cevapların ise benim yorumlarımla alakası olmayan cevaplar. Tartışmak güzel bir şey fakat tartışılacak konu var tartışılmayacak konu var.Damon yazdı:Tartışmak o kadar kötü birşey değil.Birçok farklı fikirlerin olduğu yerde doğru bulunabilir. Bende diyorum ki sana 1.5 günde geliyor diye diğer arkadaşa aylardır gelmeyen cevaba '' sallamasın onlar '' diyemezsin demek istiyorum.Ayrıca 2 konuda sana karşı çıktım diye . böyle sinirlenip gerçek yüzünü çıkartma.Wotkasarap yazdı:İlla her konuyu tartışmaya mı çevirmek zorundasın ? Bana 1.5 günde dönüş yaptılar dedim herkese mi yapıyorlar dedim ?
Erdogan yazdı:Mobil ödeme ile ilgili sorun yaşayan kullanıcılarımızın e-postaları incelenmiştir. İşlemlerinin sonuçlandırılması mesai ile başlayacaktır.
Bilginize.