Bu Lafımı da Unutmayın :D
- Damon
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)
Re: Bu Lafımı da Unutmayın :D
Unutmadık tek kişilik dev kadro reyiz. 
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *
< Devgenç > (Devrimcigençlik)
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Tek başına git kenan veya junon kessene
Onları geçtim tek başına solucan , ifliss , vb. kes
Bırakın bu işleri.
Bırakın bu işleri.

arkadaş herhalde hayatında gaffar kesmemiş dagılın beyler 
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Beyler gelip burda Artislik Taslamayla olmuyor , azcık düşünme ve idrak etme kabiliyetiniz olsa zaten demek istediğimi anlarsınız . Demeye çalışıyorum ki , Allahın izniyle oyunumuz zamanla gelişip , Karakterler güzeçlenip Gaffarı bile tek Kesecek kapasiteye gelicek . Ama sizin bu katı beyinleriniz ve birilerini eleştirme isteğiniz sürerse , oyunda dosttan çok düşmanınız olur
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
adam haklıMagicxOzzy yazdı:Beyler gelip burda Artislik Taslamayla olmuyor , azcık düşünme ve idrak etme kabiliyetiniz olsa zaten demek istediğimi anlarsınız . Demeye çalışıyorum ki , Allahın izniyle oyunumuz zamanla gelişip , Karakterler güzeçlenip Gaffarı bile tek Kesecek kapasiteye gelicek . Ama sizin bu katı beyinleriniz ve birilerini eleştirme isteğiniz sürerse , oyunda dosttan çok düşmanınız olur![]()
39 geldi philiyi tek indirmeye basladı herkes 49 geldi gözde-ana (cevriyede iner 1000 dirençle) 59 gelince 1 bilemedin 2 kişi kadimi kesecek hale gelir bence
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı

- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Güzel Söyledin. insallah niyetinde böyle güzeldir. Umarım alaycı bir ifadeyle değilde mizahi olarak yaklaşmışsındır. Bir oyuncunun gblere girmemesi gayet olağan bir şey. . .xLuCaGox yazdı:
Grup Bölgesine girmeyen adamın hali taa uzaktan belli oluyor. Sığınak Ve Migrat'ta 3 kişi , Çemberlitaş'ta 6 kişi kuralı vardır.![]()
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Tek kesmeyi geçtim ama, 1 kişi girme yöntemi şöyle olabilir; ilk olarak 6 kişi giriyorsunuz. 5 kişiyi oyundan ALT+F4 yöntemi ile çıkartıyorsunuz(Bkz. gruptan çıkmıyor, oyundan çıkıyor). Alın size 1 kişilik Grup Bölgesi :mrgreen: Fakat 10 dakika dolunca atılıyormusun o konuda bir bilgiye sahip değilim.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı

- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Oyundan veya gruptan çıkması bir şey fark ettirmez. bölge içinde grup 3 kişiden aşağıya düşerse grup bölgeden atılır.xCENTERx yazdı:Tek kesmeyi geçtim ama, 1 kişi girme yöntemi şöyle olabilir; ilk olarak 6 kişi giriyorsunuz. 5 kişiyi oyundan ALT+F4 yöntemi ile çıkartıyorsunuz(Bkz. gruptan çıkmıyor, oyundan çıkıyor). Alın size 1 kişilik Grup Bölgesi :mrgreen: Fakat 10 dakika dolunca atılıyormusun o konuda bir bilgiye sahip değilim.
Benim bu konu hakkında ki düşüncem ne zaman ki 59 level gelir o zaman gb grupta ki üye sayısı düşürülebilir. Nitekim 59 Seviye xi tek başına kesebilecek birisinin grup toplamaya çalışması yeni yetme ve çoluk çocuğun gülünç konusu olabilir.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Oyundan veya gruptan çıkması çok şey farkeder.Kişi gruptan çıkmamışsa oyundan çıkmışsa 10 dk boyunca o bölgeye tekrar girebilir.Hatta grubun tüm üyeleri bile oyundan çıksa 10 dk içinde bölgede kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.AfoRozCuPaPazZ yazdı:Oyundan veya gruptan çıkması bir şey fark ettirmez. bölge içinde grup 3 kişiden aşağıya düşerse grup bölgeden atılır.xCENTERx yazdı:Tek kesmeyi geçtim ama, 1 kişi girme yöntemi şöyle olabilir; ilk olarak 6 kişi giriyorsunuz. 5 kişiyi oyundan ALT+F4 yöntemi ile çıkartıyorsunuz(Bkz. gruptan çıkmıyor, oyundan çıkıyor). Alın size 1 kişilik Grup Bölgesi :mrgreen: Fakat 10 dakika dolunca atılıyormusun o konuda bir bilgiye sahip değilim.
Benim bu konu hakkında ki düşüncem ne zaman ki 59 level gelir o zaman gb grupta ki üye sayısı düşürülebilir. Nitekim 59 Seviye xi tek başına kesebilecek birisinin grup toplamaya çalışması yeni yetme ve çoluk çocuğun gülünç konusu olabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL