kıyamet i istanbuldan cıktınm sen:Dthebn yazdı:Dostum çamur atmıyorum gözlemimi dile getiriyorum.JouRney yazdı:Evet, Bıçak Sırtı Kılıç ile bir benzerliği olabilir belki. Grafiğinden, hikayesine kendine özgü bir sürü güzelliği olan oyunumuzu geliştirmek, tanıtmak yerine neden çamur atmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim.
Bıçak Sırtı Kılıç Çalıntı mı? (Kapanan konu)
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Bıçak Sırtı Kılıç Çalıntı mı? (Kapanan konu)
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
O lonca dağıldı dostum. Konuya odaklansak?LatifGetiren yazdı:kıyamet i istanbuldan cıktınm sen:Dthebn yazdı:Dostum çamur atmıyorum gözlemimi dile getiriyorum.JouRney yazdı:Evet, Bıçak Sırtı Kılıç ile bir benzerliği olabilir belki. Grafiğinden, hikayesine kendine özgü bir sürü güzelliği olan oyunumuzu geliştirmek, tanıtmak yerine neden çamur atmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ordaki tolga veledine selamlar konuya odaklanıyım bizim bıcak daha güzel bence ve çalınt degildir her silah birbirine benzeyebelirthebn yazdı:O lonca dağıldı dostum. Konuya odaklansak?LatifGetiren yazdı:kıyamet i istanbuldan cıktınm sen:Dthebn yazdı:Dostum çamur atmıyorum gözlemimi dile getiriyorum.JouRney yazdı:Evet, Bıçak Sırtı Kılıç ile bir benzerliği olabilir belki. Grafiğinden, hikayesine kendine özgü bir sürü güzelliği olan oyunumuzu geliştirmek, tanıtmak yerine neden çamur atmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim.
Merhabalar Oyuncu
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Selamınızı ileteceğime emin olabilirsiniz. Yorum için teşekkürler.LatifGetiren yazdı:hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ordaki tolga veledine selamlar konuya odaklanıyım bizim bıcak daha güzel bence ve çalınt degildir her silah birbirine benzeyebelirthebn yazdı:O lonca dağıldı dostum. Konuya odaklansak?LatifGetiren yazdı:kıyamet i istanbuldan cıktınm sen:Dthebn yazdı:Dostum çamur atmıyorum gözlemimi dile getiriyorum.JouRney yazdı:Evet, Bıçak Sırtı Kılıç ile bir benzerliği olabilir belki. Grafiğinden, hikayesine kendine özgü bir sürü güzelliği olan oyunumuzu geliştirmek, tanıtmak yerine neden çamur atmaya devam ediyorsunuz anlamış değilim.
Sbskralıxşifa
Tüm dünyada binlerce farklı oyun, bıçak yada kılınç objesi kullanıyor... İllaki bunlardan birisi diğerini anımsatacak şekilde rastlantı olabilir. İKV yazılımcıları belki bahsettiğin oyunu duymamıştır bile 
İstanbuloyun kendi hikaye ve tasarımıyla benzersiz ve farklı bir oyun. Bunu sende biliyorken, bu rastlantı bile sayılamayacak kadar değersiz bir konu üzerindeki ısrarını halen çözemedim açıkçası...
İstanbuloyun kendi hikaye ve tasarımıyla benzersiz ve farklı bir oyun. Bunu sende biliyorken, bu rastlantı bile sayılamayacak kadar değersiz bir konu üzerindeki ısrarını halen çözemedim açıkçası...
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Önceki konumda bildiğiniz üzere adam akıllı yorum yapan olmamıştı bende herkes ne düşünüyor diye merak edip tekrar açtım konuyu.Mrdz yazdı:Tüm dünyada binlerce farklı oyun, bıçak yada kılınç objesi kullanıyor... İllaki bunlardan birisi diğerini anımsatacak şekilde rastlantı olabilir. İKV yazılımcıları belki bahsettiğin oyunu duymamıştır bile
Sbskralıxşifa
- CruicaLL
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Konu kilit oyunu kötülemeye çalışıyolar :ugeek:thebn yazdı:Önceki konumda bildiğiniz üzere adam akıllı yorum yapan olmamıştı bende herkes ne düşünüyor diye merak edip tekrar açtım konuyu.Mrdz yazdı:Tüm dünyada binlerce farklı oyun, bıçak yada kılınç objesi kullanıyor... İllaki bunlardan birisi diğerini anımsatacak şekilde rastlantı olabilir. İKV yazılımcıları belki bahsettiğin oyunu duymamıştır bile
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
adam haklıCruicaLL yazdı:Konu kilit oyunu kötülemeye çalışıyolar :ugeek:thebn yazdı:Önceki konumda bildiğiniz üzere adam akıllı yorum yapan olmamıştı bende herkes ne düşünüyor diye merak edip tekrar açtım konuyu.Mrdz yazdı:Tüm dünyada binlerce farklı oyun, bıçak yada kılınç objesi kullanıyor... İllaki bunlardan birisi diğerini anımsatacak şekilde rastlantı olabilir. İKV yazılımcıları belki bahsettiğin oyunu duymamıştır bile
İstanbuloyun kendi hikaye ve tasarımıyla benzersiz ve farklı bir oyun. Bunu sende biliyorken, bu rastlantı bile sayılamayacak kadar değersiz bir konu üzerindeki ısrarını halen çözemedim açıkçası...![]()
Merhabalar Oyuncu
- CruicaLL
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
adam boş boş konular açıyor ya :geek:LatifGetiren yazdı:adam haklıCruicaLL yazdı:Konu kilit oyunu kötülemeye çalışıyolar :ugeek:thebn yazdı:Önceki konumda bildiğiniz üzere adam akıllı yorum yapan olmamıştı bende herkes ne düşünüyor diye merak edip tekrar açtım konuyu.Mrdz yazdı:Tüm dünyada binlerce farklı oyun, bıçak yada kılınç objesi kullanıyor... İllaki bunlardan birisi diğerini anımsatacak şekilde rastlantı olabilir. İKV yazılımcıları belki bahsettiğin oyunu duymamıştır bile
İstanbuloyun kendi hikaye ve tasarımıyla benzersiz ve farklı bir oyun. Bunu sende biliyorken, bu rastlantı bile sayılamayacak kadar değersiz bir konu üzerindeki ısrarını halen çözemedim açıkçası...![]()
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^
Çalıntı olacağını sanmıyorum İKV ekibi oyundaki materyalleri tasarlayıp içlerinden seçileni oyuna ekliyorlar diye biliyorum hatta bıçak sırtı kılıç yerine farklı bir balta kullanılmıştı ancak uygun görülmediği için getirilmedi
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain