4 Arz Lodos Sancağını ele geçirdi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: 4 Arz Lodos Sancağını ele geçirdi

Mesaj gönderen kotu »

LonelyBoy yazdı:Bu gün öğleye doğru 4 arz Murat , Serserireis , Thekezzap , Lokmanhekim Meteor Bölgesi Lodos sancağını ele geçirdi :D
Çok mutluyum Lodos kesmek eğlenceliydi :D :mrgreen: :D
Adam ele geçiriyor usta bi yol verin geçsinler :)
Resim
Resim

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)

Mesaj gönderen Damon »

THE KEZZAP La sancağı beraber savunmak sana marifet gibi geliyorsa. buyur verelim sancağı [İçerik silinmiştir/BlackParadise] loncasıyyla işimiz olmaz ve siz onları hala içinizde barındırın. sancağı vermek bize koymazda onlara karşı koyamamak birşey diyememek size koymaz mı arz gençler ? .. Mavi kapağını al ve git canın cehenneme dostum 8-)
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *

< Devgenç > (Devrimcigençlik)
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

bazıları var kndi ne halt olduğu belli değilken millete Kürt-Türk-Bölücü diyebiliyor..halbuki ölmüş insan nasıl konuşuyo hayret küfre sığınıyor bazende
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

[İçerik silinmiştir] Forum kuralları 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

BlackParadise

Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Damon yazdı:
haydegidelumm yazdı:bazıları var kndi ne halt olduğu belli değilken millete Kürt-Türk-Bölücü diyebiliyor..halbuki ölmüş insan nasıl konuşuyo hayret küfre sığınıyor bazende

Dur dur dün yediğin küfürden sorra. Genç ergen tribine kapıldın.Ferhat ne yazsa yada nerede kötülense orada bende olacağım diyorsun,Acını anlıyorum.

sen benim görüşlerim sorunlu diyorsun.

1.cisi senle ülkede bölücü zihniyet nasıl çıktı ? neden çıktı şu bu diye konuştum

benim görüşüm senin görüşünün tam zıttı bile değil .Çünkü senin gibi bir ırkçı onu görüş sanar halbuki hastalıktır.Ve ayrıca bu konu hakkında emin ol 1 tane sana inanan çıkmaz 3 haftadır 2 blok 1 7 gün susturma aldığımı bunlar yüzünden yürüyüş yaptırdığımı ve diğer bütün arzların hepsinin izlediğini tüm meran biliyor..Hadi şimdi yeğenim millete atar gider yapıyon ya , Ufaktan kuklacıya doğru kıyı kıyı hadi bakim...
:mrgreen: yazıkkk küfre sığınan zavallı şeyh sait hakkında ki facede söyedklerni düşüncelerni yazsam buraya amacını gösteri oldğunu bi kere dha kantlarım..oyundaki çarınla övün sen ölü..gerçkte sıfırsın çnkü ztn sensin ölü..
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

haydegidelumm yazdı: :mrgreen: yazıkkk küfre sığınan zavallı şeyh sait hakkında ki facede söyedklerni düşüncelerni yazsam buraya amacını gösteri oldğunu bi kere dha kantlarım..oyundaki çarınla övün sen ölü..gerçkte sıfırsın çnkü ztn sensin ölü..

Onun ailesine yapılan soykırımı ve onların ırkının ,dilinin REDdedilişini sadece facebookta anlatmam sıkıntı yok yani .. Sen sadece küçük yaşta olan bir küçük ukala ve kibarca söyleyecek olursak ispiyoncu birisin.Ve burdaki herkes görüyorki biriyle konuştuğun şeyleri rahatça bir sorununda herkese anlatabiliyorsun.Cinsiyetini anladım senin tatlı bayan ;) amacın zaten gösteri başka birşeye yaramazsın ki .Ki gösterinlede kimseyi çekemiyorsun ..herkes bırakmanı bekliyor hani sunucu şampiyonası bitince daha foruma yada meran foruma girmiyeceğinin sözünü tutmanı. ha benim dediğim sözlere şuna buna takılmana gerek yok ben zaten ölüyüm . diri olan sensin sözlerini tut ufak ufak hadi bakalım..Ha bide kendi söylediğin söze kendin gülmezsen iyi edersin. :geek:

Kullanıcı avatarı
LuiKaaNx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LuiKaaNx »

CLoSeR yazdı:
LonelyBoy yazdı:Bu gün öğleye doğru 4 arz Murat , Serserireis , Thekezzap , Lokmanhekim Meteor Bölgesi Lodos sancağını ele geçirdi :D
Çok mutluyum Lodos kesmek eğlenceliydi :D :mrgreen: :D
Oyunda bana pm at madalya vercem sana
Güldüm
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Damon yazdı:
haydegidelumm yazdı: :mrgreen: yazıkkk küfre sığınan zavallı şeyh sait hakkında ki facede söyedklerni düşüncelerni yazsam buraya amacını gösteri oldğunu bi kere dha kantlarım..oyundaki çarınla övün sen ölü..gerçkte sıfırsın çnkü ztn sensin ölü..

Onun ailesine yapılan soykırımı ve onların ırkının ,dilinin REDdedilişini sadece facebookta anlatmam sıkıntı yok yani .. Sen sadece küçük yaşta olan bir küçük ukala ve kibarca söyleyecek olursak ispiyoncu birisin.Ve burdaki herkes görüyorki biriyle konuştuğun şeyleri rahatça bir sorununda herkese anlatabiliyorsun.Cinsiyetini anladım senin tatlı bayan ;) amacın zaten gösteri başka birşeye yaramazsın ki .Ki gösterinlede kimseyi çekemiyorsun ..herkes bırakmanı bekliyor hani sunucu şampiyonası bitince daha foruma yada meran foruma girmiyeceğinin sözünü tutmanı. ha benim dediğim sözlere şuna buna takılmana gerek yok ben zaten ölüyüm . diri olan sensin sözlerini tut ufak ufak hadi bakalım..Ha bide kendi söylediğin söze kendin gülmezsen iyi edersin. :geek:

BENİM BİLDİĞİM ÖLÜLER KONUŞAMAZ.. SEN AİLENİ ÖLDÜ DİYEBİLECEK KADAR KÜÇÜLÜYOSUN ..YAŞIM 19 ÜNİVE GİDİORUM TRAKYADA SEN NABIYOSUN BABA PARASI YEMEYE DEVAM MI PARDON KAZADA O DA ÖLMÜŞTÜ DİMİ KÜFÜRBAZ IRKÇI ;)

ayrıca sen eminönüne geçmedn mi ne oldu istemediler mi seni oy oy
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

haydegidelumm yazdı:BENİM BİLDİĞİM ÖLÜLER KONUŞAMAZ.. SEN AİLENİ ÖLDÜ DİYEBİLECEK KADAR KÜÇÜLÜYOSUN ..YAŞIM 19 ÜNİVE GİDİORUM TRAKYADA SEN NABIYOSUN BABA PARASI YEMEYE DEVAM MI PARDON KAZADA O DA ÖLMÜŞTÜ DİMİ KÜFÜRBAZ IRKÇI ;)
Sen sadece küçük bir salaksın demiştim ya salaklara ayıp ediyormuşum onu anladım.Trakyada felan değilim evimdeyim adanada..kendime yetecek kadar servetim var hiç sıkıntı yok yada bunlar seni ne ilgilendiriyor ki zoruna mı gidiyor :)

VE EN ÖNEMLİSİ

cCc YAZIP altına ırkçılar giremez yazmışsın MAN KAFALI CcC yazdığın görüşe oy verenlerin yüzde 60 ı IRKçı.

ayrıca ben sol görüşlü bir insanım bu ırkçı yazını gören herkes güler emin ol .. sana ırkçı dediğim için karşı savunma olarak bana ırkçı diyorsun küçüldükçe küçülüyorsun farkında değilsin.

hadi kuklacı ya ufak ufak yol al dedik hala yüzsüz ce burdasın şampiyonada bitti ne yüzsüz herifsin sen ya.

Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Damon yazdı:
haydegidelumm yazdı:BENİM BİLDİĞİM ÖLÜLER KONUŞAMAZ.. SEN AİLENİ ÖLDÜ DİYEBİLECEK KADAR KÜÇÜLÜYOSUN ..YAŞIM 19 ÜNİVE GİDİORUM TRAKYADA SEN NABIYOSUN BABA PARASI YEMEYE DEVAM MI PARDON KAZADA O DA ÖLMÜŞTÜ DİMİ KÜFÜRBAZ IRKÇI ;)
Sen sadece küçük bir salaksın demiştim ya salaklara ayıp ediyormuşum onu anladım.Trakyada felan değilim evimdeyim adanada..kendime yetecek kadar servetim var hiç sıkıntı yok yada bunlar seni ne ilgilendiriyor ki zoruna mı gidiyor :)

VE EN ÖNEMLİSİ

cCc YAZIP altına ırkçılar giremez yazmışsın MAN KAFALI CcC yazdığın görüşe oy verenlerin yüzde 60 ı IRKçı.

ayrıca ben sol görüşlü bir insanım bu ırkçı yazını gören herkes güler emin ol .. sana ırkçı dediğim için karşı savunma olarak bana ırkçı diyorsun küçüldükçe küçülüyorsun farkında değilsin.

hadi kuklacı ya ufak ufak yol al dedik hala yüzsüz ce burdasın şampiyonada bitti ne yüzsüz herifsin sen ya.

trakyada olann bnm okumayı öğrn bebeğim.. 3 hilal osmanlı bayrağıdır aç oku tarihi ve içinde kaç millet barındırdı oku ırkçı dediğin insanları. merandan beni kovacak adam daha doğmadı raad ol sen mezarına gt hadi.
Resim
Video kaldırılmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön