Bu sunucuda olmamama rağmen bu şebeği merak ettiğimden arada bakıyorum Merana.
Yine bir ferhat klasiği. Yeni bir hesap yine relaxtan iyisi yok muhabbetleri.
Allah ıslah etsin ne diyeyim. Ama böyle şebelebekler olmasa nasıl eğlenicez dimi
GM lere bile malzeme oluyor
ve ferhat çileden çıkar küfürleriyle bir forum hesabının sonuna daha gelir
Ferhat oy birliğiyle senin karaktersiz olduğuna karar verildi bana o kadar laf attığın halde çekimserdim ama bu saatten sonra umarım yanlış yerde yanlış zamanda karşılaşmayız....
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
ferhat kendini iyice küçük düşürüyorsun bir de meranın en iyi büyüsüyüm diye geçiniyorsun..yazık
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Evettt 4 gün foruma girmedik yine olanlar olmuş . hadi bazı gençleri anladımda fatih seni hiç anlamadım kardeşim .
Benim en iyi büyücüyüm diye bir iddaam hiç bir zaman olmadı .
iyi bir büyücü olduğumuda hiç söylemedim..
sadece yendiklerim ve cesur oluşumdan dolayı bazı arkadaşlarım beni takdir eder yada beğenir.
EĞER BU YAZIYI BEN YAZMIŞ OLSAYDIM Kİ BEN DEĞİLİM. FORUM YETKİLİLERİ BENİM HER YAZDIĞIM YAZIDAN SONRA DİREKT O KONUYA ATLAR..
AYRICA O YAZANLA BENİM IP 'm aynı olsa ŞUAN FORUM YETKİLİLERİ AYNEN ŞUNU YAZARDI ;
2 hesaptan farklı kişi olarak kendini gösterdiğin için.. şu bu yazıp konuyu kilitlerdi..! bilmediğiniz birşeyden dolayı birine bir ithamda bulunmak sizin gibi gençlere yakışmadı.. ARKADAN konuşana + yalan söyleyene çok güzel cevabım olurduda neyse. ADAM olamamışsınız diyip susuyorum..