Bunun bi Kesinliği Netliği varmı?
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Bunun bi Kesinliği Netliği varmı?
Üretimden ziyade, Maraton Ayakkabı misali Topkapı'da barındırılabilir mi acaba? Demekten kendimi alıkoyamıyorum. 
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
Ona para mı yeter demekten kendimi alıkoyamıyorum bendeXxXszrXxX yazdı:Üretimden ziyade, Maraton Ayakkabı misali Topkapı'da barındırılabilir mi acaba? Demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Ama bir ara 5000 akçe olsa alırım dediğimi hatırlıyorum o derece sinir bozucu bir yüzük.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Para..
Sonuç olarak oyunun %90'lık kısmını grup bölgeleri yer tutmaya başladı. Grup bölgesine girmeyen bir oyuncu vaktini para döndürmek üzerinede harcayacağından bölgeleri kafanızdan attığınızda ciddi anlamda para bulundurabiliyorsunuz elinizde. Ama oyunun zevkini de bölgelerin verdiğini düşünüyorum :lol:
Sonuç olarak oyunun %90'lık kısmını grup bölgeleri yer tutmaya başladı. Grup bölgesine girmeyen bir oyuncu vaktini para döndürmek üzerinede harcayacağından bölgeleri kafanızdan attığınızda ciddi anlamda para bulundurabiliyorsunuz elinizde. Ama oyunun zevkini de bölgelerin verdiğini düşünüyorum :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
aynı sıkıntı bendede var bu konu bana kalırsa oyun hatası . desteğede yazdım hatta oyuna ve oyuncuya bu kadar kör sağır kalınmaz . müşterisine karşı bu kadar anlayışsız bir zihinyet ikv ... üstelik hatanın kaynağı kendileri !
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
nuc yüzük kaldırılmış
:shock: :shock: :? :?
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Loncasızlar
Konuyu açan arkadaşım aynı bela bendede var yaklaşık 10 adet fundi yüzüğüm 7 8 adet oksidant kolyem 4 5 adet cent kolyem var ama fundi kolye yok 200 e yakın kenan olmuştur ama hala yok bu nasıl şans bende anlamadım milelt 1 haftada hepsini alıyor benim fundi kolyem yok yönetimin buna bir çare getirmesi lazım
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Allahtan şanslıyım şifacıma kenan ve junon her kesişimdi fundi zırh fundi kolye yüzük düştü şanslıyımBerkistanbul yazdı:Konuyu açan arkadaşım aynı bela bendede var yaklaşık 10 adet fundi yüzüğüm 7 8 adet oksidant kolyem 4 5 adet cent kolyem var ama fundi kolye yok 200 e yakın kenan olmuştur ama hala yok bu nasıl şans bende anlamadım milelt 1 haftada hepsini alıyor benim fundi kolyem yok yönetimin buna bir çare getirmesi lazım
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Kardeşim 100 120 kenan uğraştığım nuc kolye adama ilk girişte düştü. Hemde adam ejdersiz şahesersiz. Oyuna yeni başlamış ne plusu var ne akçesi. Aynı şekilde nuc yüzük. Her girdiğim de ya nuc yüzüğü olana düşüyor ya da daha ejderi bile olmayan plusu dahi olmayan adamlara.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

abdest şart!
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Türk Büyükleri
bugün sabah şansımı denemek için yine gbye girdim yanımıza 1 ejdersiz aldık ilk girişiymiş kendisinin motordan maraton ayağını ve fevzi asasını aldı kenandanda yüzüğünü bu adam ilk girişinde bunları alıyor 2 gün önce gördüğüm şifacıda ilk girişinte tek çanta fundi kolye yüzük alıyor ama ben 2.3. fundi yüzüğümü düşürüyorum setlerimi 3erli yapıyorum ama fundi kolye hala düşmüyor:) Acaba yönetim bunu neden anlamak istemiyor? Şu fazla şaheserlerimizi verip karşılığında eksiğimizi alsak olmuyormu çokmu zarara giriyorlar? artırıcıysa onuda aldım %60 onunda bi faydası olmadı daha önce..
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..