Vandervaart
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Vandervaart
Adam geri dönmüş bizim haberimiz yok.Ayıp dedim la .. :!: Nasıl iş :lol: Hoşgeldin , sefa geldin demeyi isterdim ama şuanda oyunun eski tadı tuzu yok be Can'ım.Oyunda olduğun saatleri yazarsan bir ara görüşelim kardeşim 
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
benlen de görüş başgaanikvoyuncusu2008 yazdı:Adam geri dönmüş bizim haberimiz yok.Ayıp dedim la .. :!: Nasıl iş :lol: Hoşgeldin , sefa geldin demeyi isterdim ama şuanda oyunun eski tadı tuzu yok be Can'ım.Oyunda olduğun saatleri yazarsan bir ara görüşelim kardeşim

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Sen akşam 19,00 'dan sonra gir oyuna seninde bir hesabını alalım biz :lol:Canceazi yazdı:benlen de görüş başgaanikvoyuncusu2008 yazdı:Adam geri dönmüş bizim haberimiz yok.Ayıp dedim la .. :!: Nasıl iş :lol: Hoşgeldin , sefa geldin demeyi isterdim ama şuanda oyunun eski tadı tuzu yok be Can'ım.Oyunda olduğun saatleri yazarsan bir ara görüşelim kardeşim
[YaLNıZSavaŞÇII]
ohooo bak bu olmadı bana diyordun sende doğru yolu buldun diye ama yanlış yola sen giriyorsun ne iş 

-
- Kadim Hidra Avcısı
Hoşbulduk saolRespected yazdı:Selam Can tekrar hoş geldin. Forumu boşlamış görünüyorsun. Forumun en çok iletisine sahip kişi ünvanını kaybettiğini üzülerek söylemekteyim. Eski formunu dört gözle bekliyor olacağım.![]()
İyi eğlenceler.
-
- Kadim Hidra Avcısı
ikvoyuncusu2008 yazdı:Adam geri dönmüş bizim haberimiz yok.Ayıp dedim la .. :!: Nasıl iş :lol: Hoşgeldin , sefa geldin demeyi isterdim ama şuanda oyunun eski tadı tuzu yok be Can'ım.Oyunda olduğun saatleri yazarsan bir ara görüşelim kardeşim
Genelde geceleri 12 den sonra oyunda olurum o zaman görüşürüz
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hoşbulduk teşekkürlerSLaw yazdı:H.geLdin CaN
-
- Kadim Hidra Avcısı
Ben yolumu bilirim iyisini kötüsünüReverence yazdı:ohooo bak bu olmadı bana diyordun sende doğru yolu buldun diye ama yanlış yola sen giriyorsun ne iş