TAŞ KANAT ZIRH

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: TAŞ KANAT ZIRH

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Şifacı işi sabır işi ona göre :D
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Şifacı gördüğüm kadarıyla baya kolay diziliyor :D Yeni 49 yaptığım şifa ile 4 kere kenan attım,hiç boş çıkmadım,tek eksik fundi kolye kaldı.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Bana kalırsa evo zırhı mutlaka düşür. Çemberde tank oynayacaksan, junanda alışman lazım. Ek olarak Evo yüzük kolye yoksa Diğer taşlar çıkınca zırhın 75 olmaz. Evo Zırh Evo Kolye Farabi Farabi yüzük Kalanını farabi shen diz, Al sana fıstık gibi tank. :)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Taş kanat itemleri düşürene kadar evo takı setin üstünde kalır.Böylece canın çok düşmez ve zırhın 75 olur.Diğer itemleride gideceğin boss'a göre ayarlarsın.Zırhta olsa çok daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

bence zırh için uğraşma düşürmeye junon atmadıysan 1 kere junon yap görevin felan olsun ki çemberliye girebil sonra taşkanat zırh üret ilk bi xi kes sonra stuya yoğunlaş derim ama yani bence üret zırhını
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

Tatarian yazdı:Bana kalırsa evo zırhı mutlaka düşür. Çemberde tank oynayacaksan, junanda alışman lazım. Ek olarak Evo yüzük kolye yoksa Diğer taşlar çıkınca zırhın 75 olmaz. Evo Zırh Evo Kolye Farabi Farabi yüzük Kalanını farabi shen diz, Al sana fıstık gibi tank. :)
sığınağa tank alan yok junonada tank alımı azaldı gruplar full büyücü şifacımı dizeyim desem ashab veya mev asa lazım aslında cevriyesi ^ mor asa olsa süper olur ama grubu kuranlar illada ashab veya mev asalı şifacı istiyor ;)
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Şifacıda iddialıysan madenle aram iyi diyosan ve çevren yoksa Mev. Asa üret yükselt tüm kapılar sana açılır.

Şifacıda iddialıysan, ve nasıl şifacı olduğunu bilenler varsa Mor asanın Cevo'sunu yükselt. Bu gün gaffar yarın GBM x Takıl Hayatını yaşa derim. =)

Ve sürekli tavsiyem; Asla ilk karakteriniz savaşçı olmasın, Dizemezsiniz.

Şifacıyla büyücüyle geçirdiğin süre içinde oyunda bir ortamında olmuş olacak. Savaşçı seni zorlamayacak... ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen Hayalolsam »

vengeance yazdı:
Tatarian yazdı:Bana kalırsa evo zırhı mutlaka düşür. Çemberde tank oynayacaksan, junanda alışman lazım. Ek olarak Evo yüzük kolye yoksa Diğer taşlar çıkınca zırhın 75 olmaz. Evo Zırh Evo Kolye Farabi Farabi yüzük Kalanını farabi shen diz, Al sana fıstık gibi tank. :)
sığınağa tank alan yok junonada tank alımı azaldı gruplar full büyücü şifacımı dizeyim desem ashab veya mev asa lazım aslında cevriyesi ^ mor asa olsa süper olur ama grubu kuranlar illada ashab veya mev asalı şifacı istiyor ;)
Evo yuzuk ve kolyen yoksa hiç savaşçıyla uğraşma :D şifacıya yoğunlaş benim görüşüm budur ama yıne de kendın bılırsın :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön