ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Myrosa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Mesaj gönderen Myrosa »

İstisnasıs katılıyorum Alp sana diyecek söz yok kendine iyi bak kal sağlıcakla..Bizleri de soğuttular oyundan böyle giderse oyun hırsızlara küfürbazlara kalıcak.Sonra düşünsün dursun yandı keten pantul..))
Resim
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Böyle bir sacmalık olmaz ya ne yapmaya calışıyorlar bunlar oyundan gercekten herkezı soğutuyorlar ........
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Gerçek Hayatta Başarılar Diliyorum Alparslan. Tılsım sunucusu iyi bi oyuncuyu kaybetti Allah a Emanet ol...

Resim
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
DostxYadigarBey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DostxYadigarBey »

gercek hayatında basarılar dılerım
HaZaL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaZaL »

Kendi tercihleri bu sadece tılsımda olmuyor bütün sunucularda aynı, oyun yönetimin bu tavrı ve hataları yüzünden kan kaybediyor olaylara bu şekilde bir tavır sergilemekle ancak kendileri zarar görür bize internet dünyasında oyun çok ;) ;)
Resim
Lavoisier unutulmadı ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
Tılsım açıldığı gün Tılsımda olan ve Yer Altı eklentisinde bir çok arkadaşımızave bize destek olan bu arkadaşlarımızın.
2 yıla yaklaşan bu birlikteliğin dostluğun bu şekilde bitmesi kabullenilmez bir durum.
Yapılan bu haksızlığın karşısında verilen bu karar ı kusura bakmasınlar saygı ile karşılayamıyoruz.
Bu oyun ve sunucuda bir çok işlere imza atmış ve birçok kişiye yardımları olmuş bu oyuna bir şeyler katabilmek adına çalışan bu insanların bu şekilde gidişine seyirci kalmak ve elimizden bu yorumlar haricinde başka bir gelmemesi ayrı bir üzüntü sebebidir.
Bu gidişlerin sonu gelmeyeceği aşikardır.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPitbuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen AmisosxxPitbuLL »

Emmi yazdı:Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
Tılsım açıldığı gün Tılsımda olan ve Yer Altı eklentisinde bir çok arkadaşımızave bize destek olan bu arkadaşlarımızın.
2 yıla yaklaşan bu birlikteliğin dostluğun bu şekilde bitmesi kabullenilmez bir durum.
Yapılan bu haksızlığın karşısında verilen bu karar ı kusura bakmasınlar saygı ile karşılayamıyoruz.
Bu oyun ve sunucuda bir çok işlere imza atmış ve birçok kişiye yardımları olmuş bu oyuna bir şeyler katabilmek adına çalışan bu insanların bu şekilde gidişine seyirci kalmak ve elimizden bu yorumlar haricinde başka bir gelmemesi ayrı bir üzüntü sebebidir.
+
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)

MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

Emmi yazdı:Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
Konu ne tam bilmiyorum ama harunun açıklamasına sonuna kadar katılıyorum!
Ayrıca oyun ile ilgili iyi yada kötü eleştiri yapılamıycaksa forumunda bir amacı yok o zaman benim gözümde!

+
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

1 haftadır sorun üstüne sorunla karsılasıyorum konuyu pek bilmiyorum tek bildigim forumda bir tartısma cıkması ve oyun hesabının bloklanması böyle saçma bişe olamaz forum ihlali varsa forum hesabı bloklanır oyun hesabı degil nerde görünmüş böyle bişey !!
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

HarbicocuK yazdı:1 haftadır sorun üstüne sorunla karsılasıyorum konuyu pek bilmiyorum tek bildigim forumda bir tartısma cıkması ve oyun hesabının bloklanması böyle saçma bişe olamaz forum ihlali varsa forum hesabı bloklanır oyun hesabı degil nerde görünmüş böyle bişey !!
+
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön