ALPARSLAN'DAN VEDA ..
Re: ALPARSLAN'DAN VEDA ..
İstisnasıs katılıyorum Alp sana diyecek söz yok kendine iyi bak kal sağlıcakla..Bizleri de soğuttular oyundan böyle giderse oyun hırsızlara küfürbazlara kalıcak.Sonra düşünsün dursun yandı keten pantul..))

Böyle bir sacmalık olmaz ya ne yapmaya calışıyorlar bunlar oyundan gercekten herkezı soğutuyorlar ........
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Gerçek Hayatta Başarılar Diliyorum Alparslan. Tılsım sunucusu iyi bi oyuncuyu kaybetti Allah a Emanet ol...

- DostxYadigarBey
- İskele Babası
gercek hayatında basarılar dılerım
Kendi tercihleri bu sadece tılsımda olmuyor bütün sunucularda aynı, oyun yönetimin bu tavrı ve hataları yüzünden kan kaybediyor olaylara bu şekilde bir tavır sergilemekle ancak kendileri zarar görür bize internet dünyasında oyun çok

Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
Tılsım açıldığı gün Tılsımda olan ve Yer Altı eklentisinde bir çok arkadaşımızave bize destek olan bu arkadaşlarımızın.
2 yıla yaklaşan bu birlikteliğin dostluğun bu şekilde bitmesi kabullenilmez bir durum.
Yapılan bu haksızlığın karşısında verilen bu karar ı kusura bakmasınlar saygı ile karşılayamıyoruz.
Bu oyun ve sunucuda bir çok işlere imza atmış ve birçok kişiye yardımları olmuş bu oyuna bir şeyler katabilmek adına çalışan bu insanların bu şekilde gidişine seyirci kalmak ve elimizden bu yorumlar haricinde başka bir gelmemesi ayrı bir üzüntü sebebidir.
Bu gidişlerin sonu gelmeyeceği aşikardır.
Tılsım açıldığı gün Tılsımda olan ve Yer Altı eklentisinde bir çok arkadaşımızave bize destek olan bu arkadaşlarımızın.
2 yıla yaklaşan bu birlikteliğin dostluğun bu şekilde bitmesi kabullenilmez bir durum.
Yapılan bu haksızlığın karşısında verilen bu karar ı kusura bakmasınlar saygı ile karşılayamıyoruz.
Bu oyun ve sunucuda bir çok işlere imza atmış ve birçok kişiye yardımları olmuş bu oyuna bir şeyler katabilmek adına çalışan bu insanların bu şekilde gidişine seyirci kalmak ve elimizden bu yorumlar haricinde başka bir gelmemesi ayrı bir üzüntü sebebidir.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- AmisosxxPitbuLL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
+Emmi yazdı:Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Konu ne tam bilmiyorum ama harunun açıklamasına sonuna kadar katılıyorum!Emmi yazdı:Karargah Loncası ve kurucusu Alparslan ve Turklayd bu iki isim ve diğer arkadaşların oyunu bırakması gerçekten üzücü.
Ayrıca oyun ile ilgili iyi yada kötü eleştiri yapılamıycaksa forumunda bir amacı yok o zaman benim gözümde!
+
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
1 haftadır sorun üstüne sorunla karsılasıyorum konuyu pek bilmiyorum tek bildigim forumda bir tartısma cıkması ve oyun hesabının bloklanması böyle saçma bişe olamaz forum ihlali varsa forum hesabı bloklanır oyun hesabı degil nerde görünmüş böyle bişey !!
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
+HarbicocuK yazdı:1 haftadır sorun üstüne sorunla karsılasıyorum konuyu pek bilmiyorum tek bildigim forumda bir tartısma cıkması ve oyun hesabının bloklanması böyle saçma bişe olamaz forum ihlali varsa forum hesabı bloklanır oyun hesabı degil nerde görünmüş böyle bişey !!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
"MasumprenS"
"MasumprenS"