Zincir görevleri kastetmiştim.Siz 20.seviye komutan görevini yapmazsanız ileride Taş Kanat kesmeyi nasıl yapcaksınız gibi.11-)sıralama gereksinimi yok ama istiyorsan kolaydan zora Dev Komdo>solucan>kadim hidra
[YENİ BAŞLADIM]Bana yapabileceğiniz öneriler nelerdir?
- Sharpshooter
- İskele Babası
Re: [YENİ BAŞLADIM]Bana yapabileceğiniz öneriler nelerdir?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Oyun oynamayı pek beceremediğini söylemişsin o yüzden bence büyücü değil de başka bir sınıf üzerine yoğunlaş.En fazla beceri gerektiren sınıf büyücü sınıfıdır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Sharpshooter
- İskele Babası
Çok iyi değilim çok kötüde değilim.Mesela ne sınıfı önerirsin?
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
büyücü ve şifacıyı bi tarafa bırak. en kolay kasılan sınıf savaşçıyla online olabildiğin sürece 49 levele kas. sonra ramazan paketini al online olduğun sürece maden çek. sarraf lokman olmanı öneririm. malum mavi topaz, kızıl, yonca, gano gibi kolay satılabilen madenler elde edersin. şimdi baya bi maden kastık diyelim. bi tane şifacı aç kendine, 49 levele kas, yardım iste yardım istediklerinle arkadaş ol. 49 falan olunca üstün itemsiz bile olsa kenan'a girersin. kenan'dan junondan dizince. bu kastığımız madenlerle mevlana asa basacaksın. mevlana asa basınca çemberlitaş başlarsın, çemberlitaş ta güzel oynarsan elbet yakın arkadaşların olur. onlarla sürekli gelişirsin. böylece yavaş yavaş dizilmiş olursun
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- Sharpshooter
- İskele Babası
Mantıklı aslında.Savaşçı kasarsam hem dayanıklı etrafında yaratıkta olsa bişi olmaz hemde depar var diğer savaşçılar hariç herkesden hızlı.Maden çekme çarım olacka yani bu benim.Ramazan paketini ne zamana kadar nasıl alıoyruz?Etkisi kaç gün.
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
bu aralar pek takip edemiyorum, etkisi 1 gün sanırım ramazan bitene kadar bu paket ikv'den oyunculara hediye.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
savaşçı aç benceSharpshooter yazdı:Çok iyi değilim çok kötüde değilim.Mesela ne sınıfı önerirsin?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Argo online ,C9,Araf online(beta),Joygame in yeni çıkan oyunlarınada bakmanı tavsiye ederim.Sharpshooter yazdı:Aman yazda zaman bol çok şükür.Ferhatreyiz yazdı:Kaybettiğin zaman + paradan dolayı.Neden sen oynuyosun diyecek olursan.Başladık pişman olsakda bırakamıyoruz işte.Onun için hiç başlamadan bırakmanı öneririm.Sharpshooter yazdı:Neden?Benden dolayı mı?Oyundan dolayı mı?Zaten başka bir oyun kesemeyecek galiba.
- SToneGiaNT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: sanane la
Öncelikle sana tavsiyem savaşçı kasıp 30 30 30 olarak puanlarını vermen ve e.öde maden çekerek bi miktar para yapman
Neden e.öde çekmeni öneriyorum çünkü çöp madenlerle iksir üretildiği için değeri çokta kötü değil lokman arttırıcı almanı tavsiye ederdim ama para harcamıyıcam demişsin bu yüzden ramazan paketiyle çekebilrisin.
Ama oyuna para harcamazsan pek zevk alamazsın benden söylemesi mesela büyücü olursan çtye girmen imkansız şuanda
Şifaylada bol iksir yani bol paran olmadan X stu atamazsın para harcamazsan zaten para harcamadan gaffara gitmen 2-2-2 hariç şifayla çok zor
Ama belki savaşçıyla oynayabilrsin biraz uğraşman gerekir....
Neden e.öde çekmeni öneriyorum çünkü çöp madenlerle iksir üretildiği için değeri çokta kötü değil lokman arttırıcı almanı tavsiye ederdim ama para harcamıyıcam demişsin bu yüzden ramazan paketiyle çekebilrisin.
Ama oyuna para harcamazsan pek zevk alamazsın benden söylemesi mesela büyücü olursan çtye girmen imkansız şuanda
Şifaylada bol iksir yani bol paran olmadan X stu atamazsın para harcamazsan zaten para harcamadan gaffara gitmen 2-2-2 hariç şifayla çok zor
Ama belki savaşçıyla oynayabilrsin biraz uğraşman gerekir....
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Kuklacıyı Seçmeni Öneririm. . . Bence Gerisini Zamanla Kendin Öğren Kimsenin Aklına Bakma.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII