Tebrikler GM abilerim
-
Bilisimsucuuu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re:Tebrikler GM abilerim
Ilık.avi
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Lie The World
Re: Tebrikler GM abilerim
bulgurpil.avi
yalnız bu başlık nası kapanmamış
adam resmen dalga geçmiş

ama gmin de buraya yazmazı güzel bir davranış
başarılarının devamını diliyorum hellriders

yalnız bu başlık nası kapanmamış
ama gmin de buraya yazmazı güzel bir davranış
başarılarının devamını diliyorum hellriders
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Arkadaşlar bunda garip bir durum yok bizde gülebiliyoruz sonuçta değilmi...
Fuarda herkese göz kırpan bir ifade ile karşınıza çıkmam çok zor
ama güler yüzümüzle sizi karşılayacağımızdan emin olabilirsiniz (ve yeniden göz kırpar) 
Fuarda herkese göz kırpan bir ifade ile karşınıza çıkmam çok zor
Koray YAR
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
HellRiDerS yazdı:Arkadaşlar bunda garip bir durum yok bizde gülebiliyoruz sonuçta değilmi...
Fuarda herkese göz kırpan bir ifade ile karşınıza çıkmam çok zorama güler yüzümüzle sizi karşılayacağımızdan emin olabilirsiniz (ve yeniden göz kırpar)
ergen ergen smile atıyor beyler migratlara !1!!!!1!!1!
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Ferhat herkes gülsün sen gülme ciddiyetini bozma.Ferhatreyiz yazdı:HellRiDerS yazdı:Arkadaşlar bunda garip bir durum yok bizde gülebiliyoruz sonuçta değilmi...
Fuarda herkese göz kırpan bir ifade ile karşınıza çıkmam çok zorama güler yüzümüzle sizi karşılayacağımızdan emin olabilirsiniz (ve yeniden göz kırpar)
Bak ne güzel gidiyorsun yeniden saldın kendini araftaki elçimizsin
Koray YAR
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

bunu beğendimHellRiDerS yazdı:Ferhat herkes gülsün sen gülme ciddiyetini bozma.Ferhatreyiz yazdı:HellRiDerS yazdı:Arkadaşlar bunda garip bir durum yok bizde gülebiliyoruz sonuçta değilmi...
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
[İçerik silinmiştir.]HellRiDerS yazdı:Ferhat herkes gülsün sen gülme ciddiyetini bozma.Ferhatreyiz yazdı:HellRiDerS yazdı:Arkadaşlar bunda garip bir durum yok bizde gülebiliyoruz sonuçta değilmi...
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

KaPTaNYaGiZ yazdı:
[İçerik silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
Şöyle bir gerçek varki sen ve senin gibi yönetim yanlısı yani rehber olimde hani belki gm olurum falan filan demeyen arkadaşlar kimin kimle dalga geçtiğini iyi anlıyor.Hani tek başıma alayına gidiyorum Alayı derken bkz. >>
http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Ferhatreyiz yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:
alsdlakşdfjasdfşkl :SD.sa .dASÇd ulan hangi konuya girsem hellriders ferhatla t*ş*k geçiyor mk ahahsdjklashdjfsaf :SD.asdşlık aklşjdfmsd ulan gülceğim yoktu aisdşlasfdasfadsf son olarak
Şöyle bir gerçek varki sen ve senin gibi yönetim yanlısı yani rehber olimde hani belki gm olurum falan filan demeyen arkadaşlar kimin kimle dalga geçtiğini iyi anlıyor.Hani tek başıma alayına gidiyorum Alayı derken bkz. >>
Vee beni tanımıyan birinden bir yorum daskldsfsad sen sorsana beni yöneticilerden birine bakalım yalakamıyım öğren bi.hellriders hatırlar belki eminönünde herkez etrafını sarmıs sorular sorurken ben ağır konustugum icin kadime yolladılar önce karşındakini tanı sonra yorum yap.ölüm oyunlarını söylememe gerek bile yok girmemle kadime atılmam bir oluyor . şimdiye kadar rehberlik başvurum bile yok
banlandıgım için burdan devam ediyorum.herşey yerine göredir ferhat kardeş yeri gelir güleriz eğleniriz fakat bir eksikliklerini gördüğümüzdede ağır konusmasını bilirizKaPTaNYaGiZ yazdı:Ferhatreyiz yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:
alsdlakşdfjasdfşkl :SD.sa .dASÇd ulan hangi konuya girsem hellriders ferhatla t*ş*k geçiyor mk ahahsdjklashdjfsaf :SD.asdşlık aklşjdfmsd ulan gülceğim yoktu aisdşlasfdasfadsf son olarak
Vee beni tanımıyan birinden bir yorum daskldsfsad sen sorsana beni yöneticilerden birine bakalım yalakamıyım öğren bi.hellriders hatırlar belki eminönünde herkez etrafını sarmıs sorular sorurken ben ağır konustugum icin kadime yolladılar önce karşındakini tanı sonra yorum yap.ölüm oyunlarını söylememe gerek bile yok girmemle kadime atılmam bir oluyor . şimdiye kadar rehberlik başvurum bile yokufak ufak
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]