Emek Karşılığı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Re: Emek Karşılığı ?

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bu konuya buda son lafımdır. İKV YÖNETİCİLERİ ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN , ALLAH SİZİN ŞANS SİSTEMİNİZİN BELASINI VERSİN !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

LyKaoN yazdı: Emek karşılığı nedir bilir misiniz İkv Yöneticileri :) Bilmezsiniz çünkü siz sadece para ne demek onu bilirsiniz :) Cemberlitas geldiğinden beri sınırsız bölge attım gerek gbmx gerek ise gaffar BİR CHARIMDA 1 SET VAR :) Oda full üretim asa ve ceket haricinde :) Şans işi demekle olmuyor. Ben Bu sene üniversite sınavına girdim , istediğim yerde tutuyor Bu yaz sonu da oyunu bırakıyorum . Tek isteğim neydi biliyor musunuz ? Bilmezsiniz paradan baska birşey, o isteğimde full bir savaşçımın olmasıydı ve herkes ile vs atmaktı fakat kimse ile atamadım. Yazıklar olsun hepinize bu oyuna 4 seneden fazla emek vermişimdir.Fazla fazla para yatırdım ama bir isteğim vardı oda gerçekleşmedi. Bir full savaşçı ile bir şampiyonaya katılamadım. Hakkım hepinize SONUNA KADAR HARAM OLSUN . İNŞALLAH , İNŞALLAH ALLAH O PARALARI BURNUNUZDAN FİTİL FİTİİİL GETİRİR.

Yazıklar olsun bu emeğe , sizin şans işinize de ! ! !
HELAL OLSUN....!
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

100 ileti atılmış 3000 e yakın görüntülenmiş bir konuya cevap verilmiyorsa bunada beklemen saçma olur talha bkz.

viewtopic.php?f=46&t=96281
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Tatarian yazdı:6 Adet karakterim var. Büyücümün TÜM Gblerden toplam eksiği ''4''... Savaşçımın ''1'' Kalanlarının 2'şer 3'er Tane.

(Hiçbir karakterime üretim yapmadım. Hatta şifacılarıma ashab bile üretmeyip İbni Cevriye asa ile girmeyi tercih ettim)

Emek verenlerin karşılığını alamadığına inanmıyorum.

Sınırsız çemberli diyorsunuz. Kenanı Junonu Saymadan Karakterinizdeki Çemberli Taş LP'sini Ortalama olarak söylermisiniz?

Benim tek karakterimdeki 6 Milyon. ;)
Aynen öyle. Üstüne düştün mü olmayacak şey yok. Büyücümde ve savaşçımda sadece eksik kalan 1 2 silah ve birkaç ayakkabı. Eğer ısrarla ve başarılı kesimler yapılırsa yapamayacağımız iş yok.

Ayrıca bela okuyup durma, bela karşıdakine değil kendine ettiğin dua'dır, ama beddua.. ;)

Bu tamamen bir oyun ve eğlence ortamı yapılmak için oluşturulmuş. Buradaki insanlar seni zorla getirip para harcatmadı. Bu sebeple haram olsun demeye de hakkın yok. Sana item düşecek garantisi vermediler veya bu oyuna
para yatırmak zorundasın deyip silah zoruyla para istemediler. Sen kendi özgür ve hür düşüncelerinle oyuna katkıda bulundun.

Reel hayatında başarılar dilerim ve unutma ki "Öfkeyle kalkan, zararla oturur
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LyKaoN »

Dostum destek çıkmanı beklerdim fakat sende üstünü düzen kişilerdensin.Ben 39 levellerin başında başladım oyuna , o günden beri de oynuyorum.Her güncellemeye ayak uydurmaya çalıştım , çalıştık . Cünkü ayak uyduramazsan yine zevki cıkmayacaktı.Bu yüzden para yatırmak zorunda oldu.Plus olmadan ne lonca kanalına yazabiliyorsun nede lp , lonca lisansın olmasın loncaya bile giremiyorsun.Bu yüzden oyuna para yatırmak zorundasın kalıcı olmak istiyorsan.

Bu bir oyun bende bu oyuna çok kapıldım , çok emek ettim . Emeğimin karşılıgını alamadım. Benım sınır oldugum nokta bu. Şans işi denilen şey kimsenin emeğinin karşılığını vermez. Anlaşılan o ki oyun sana emeğinin karşılığını fazlası ile vermiş ;)

Reel hayatımda başarılar dilediğin için teşekkür ederim unutma ki kimse bu duruma düşmeden bilemez ;)
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Daha çok emek verip, oyuna reel para harcamasaydın. Buradan yazmamın sakıncası var mı bilmiyorum ama; hesabıma yaklaşık 92 bin akçe yüklenmiş. Ve benim bu oyuna harcadığım reel para tam olarak 20 Lira.

Lonca lisanslarım ve Yüklediğim akçelerin hepsi Oyun içinden alındı. Sırf savaşçımda yükseltilmiş 8 tane silah var. Sırf ZEVKİNE.

Ve dostum bulunduğum loncada 30 üye var. Hiçbirinin oyundan şikayeti yok, Herkez halinden memnun.

Sanırım bu iyi oyuncu olmakla ilgili. ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LyKaoN »

Çok iyi bir oyuncu olsaydın oyunda yasak oldugu bilinen oyun içi akçe ticaretini yapmazdın ? ;)

Nede olsa iyi bir oyuncusun ;)
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Tatarian yazdı:Daha çok emek verip, oyuna reel para harcamasaydın. Buradan yazmamın sakıncası var mı bilmiyorum ama; hesabıma yaklaşık 92 bin akçe yüklenmiş. Ve benim bu oyuna harcadığım reel para tam olarak 20 Lira.

Lonca lisanslarım ve Yüklediğim akçelerin hepsi Oyun içinden alındı. Sırf savaşçımda yükseltilmiş 8 tane silah var. Sırf ZEVKİNE.

Ve dostum bulunduğum loncada 30 üye var. Hiçbirinin oyundan şikayeti yok, Herkez halinden memnun.

Sanırım bu iyi oyuncu olmakla ilgili. ;)
Tatara Katılıyorum Ama oo Konuyu acan elemanada katılıyorum ...
1cısı Plus Alırız neden bolge klan loncadan örste gbm fılan kulllanmak ıcın .
1de sey duydum plus sanırsammm ıtem cıkartma olasılıgı arttıyormus :D hadı ordan be ben plussuz üst dızdım plusu aldım 1tane ıtem cıkmadı... Onu es gectım..
Oyunda bır cıtımız cıksın Muhabbet edek dırek sus yerız Ha bakın Sus yedıgımız konular yawsak mal qq s gıt Bunlardan yedım Normalde cok pıs kufur edenler kolay kolay yemez bız yerız hangı oyunda vardır bu sıstem bılgısı olan varmı _?
SImdı tatarıan dedıgı gıbı azdaha gayretlı ve hırs deıl sadece eglencesıne gırersen her zaman ıtem cıkar dostum Oo sorun olmaz..
Ama hırs amaclıı ggırınce Adama bısey cıkmıyor oyuna gıdıp mılyonlarca akce yatıracagına zevkıni al bence daha ıı
Ben savascımı 1 haftada 3 gaffarda fulledım..
cemberede gunde en fazla 2kere gırıyordum oda en fazla lp sorarann ustumu fulledıgım an 700bınlerdeydı..
suan ustum yıne full Ama zevkıne ese dosta destege gıdıyorum okadar..
Sadece Sabırlı oll ve sıstemlıı hırsız gır bence sakınce
yanı
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Etkileşim” sayfasına dön