Yeter artık be yeter. Ejder'i olmayan insan değilmi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeter artık be yeter. Ejder'i olmayan insan değilmi ?

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

İşte İkv'nin oyuncu kaybetmesinde ki en önemli etkenlerden biride bu. Oyuncular bölgelere mahkum kılınmış. Oyunda bireysellik ölmüş. Grup bölgesine giremeyen oyunu bir zaman sonra bırakıyor. Girende ya şansızlıktan ya da her şeyi tamamlayıp oyunun bir amacı/zevki kalmadığından bırakıyor.

Eskiden kimsenin ejder üretmek gibi bir derdi yoktu. Tesla dış baltayı üreten, üzerini tesla dış dizen kraldı. Artık yönetimin oyunun düzeyini eskisi gibi bireyselliğe çevirmesi gerekiyor. İnsanlar yaratıklardan düşüreceği itemlerle üzerini dizip kimseye muhtaç olmadan bireysel başarılara imza atması gerekiyor. Böylece oyun içi rekabet artacak ve oyuncu eskisi gibi oyuna girmekten zevk alacaktır. Ama eminim daha önce ne kadar yazdıysak yine dikkate alınmayacak. Kaybeden malesef yönetim değil İkv oyuncuları ve bu güzelim Türk oyunudur.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

akşam mısıra gel kardeşim insallah gireriz
menteş
menteşIII
menteşII
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

fatihfb88 yazdı:
SanaLBeLa yazdı:Kardesim sendede hiç bisey yok diz azat cevo maden basında bekle al ejdersizlerle motorin kes item düşür sonra arkadas yap az gir gruplara ben öyle yaptım
azat itemlerim var birader ama yinede almıyolar. ejderin yok diyolar. sığınak yapıcak ejdersizleri bulmakta çok zor. ejder yapmak istiyorumda olmuyor işte maden çekemiyorum çıkmıyor yani. itemle olur sanıyorum ama onada fırsat vermiyolar
Kardeş nasıl ejdersiz bulunmuyor bugün ejdersizlerle 4 kere attım iksir filan düşürdüm item düşüncede ejderlilerle takılcam.Tabi arkadaşda yapman lazım. BU HER OYUNDA BÖYLEDİR...
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Kardeşim Kendi Çevreni Kur !!!
Ben Açık Beta Sürümü Yayınlandığı Dönemden Beri Oynuyorum ve son 3 ay içine kadar şaheserim olmadı
Çevrem Sayesinde İlk Girdiğim Junondan Alternator Zırh Aldım Normalde almayabilirlerdi ama hepsi abim arkadaşımdı o yüzden aldılar
GBM-X için gittim yol savaşcısında sıfır zırh düştü
çevre yap çevre yapaana kadar git para kas maden gez eşya alırsın
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Ejderi olmayanı insan yerine koymuyorlarsa, Ejder üretmeyi dene? Eninde sonunda üreteceksin. Önce üret sonra gir. ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D

Mesaj gönderen SinerJii »

KORAYHAN yazdı:rahat ve hızlı yüksek hasarlı oyuncularla kesmek varken niye düşük hasarlı oyuncu alayım grubuma?
Çok zeki arkadaşım sen onu gruba almazsan nasıl sağlam olabilir ?
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D

Mesaj gönderen SinerJii »

XxBaDFeeLxX yazdı:cok sacma konusuyorsunuz ya bu oyuna bi emek sarf etmeden bi yere gelemessinz yok ejdersiz neden girilmio biz m4lmyz ki para harcayp ejder uretiyorz sende hazIra konma pesindesin tabi bi halt yapmadan grba girmek ordan kenanI fullemek sonra miqrat yok oyle yagma emek vericeksinki karsiligini alasn ben zorundamym kenani 3o dk de kesmek varken 1 saate keseym isim var gucum var siz anca bos konusursunz...
İlerizekalı bir ikv oyuncusu daha be mübarek sen ona grubuna almazsan nerden item düşürüp sağlam olacak? bitaraflarındanmı çıkaracak :?:
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BaLikekmek »

fatihfb88 yazdı:uzun zaman sonra oyuna tekrar başladım. dolayısıyla ejderim yok ama azat itemlerim yok. kimse beni sığınaklara yada migrata almıyor. 4 ejder 1 şifa'lı grup vardı söyledim benide alırmısınz diye adamların dediği cümle: bu grupta eziklere yer yok. o an öyle küfürler geçtiki içimden. ne yani bu oyunda ejderimiz yada kıyamet türü itemlerimiz yok diye doğru dürüst oynayamıycakmıyız ? bizde istiyoruz sizin gibi amplikatörleri takmayı. kenandan düşen itemleri giymeyi. ama fırsat vermiyolar. çoğu oyuncu bundan muzdarip. Allah rızası için diyorum artık ya şu soruna bi çare bulun. soğuttular oyundan o derece. lütfen biraz daha tolerans gösterin ejderi olmayan oyunculara. bizde girebilsek grup bölgelerine belki düşürebileceğiz yeni itemler. :evil:
Arkadaşım sen neden maden çekip ejder üretmeyi düşünmüyorsun Neden hazıra konma çabasındasın :D Zaten artık ejder üretmek ucuza patlıyor.Şimdi maden çekmeye başlasan en geç 1 ay içerisinde üretirsin.İKV her oyun gibi biraz emek ve çaba istiyor.
Dipnot:Bu bir oyun ve olaylara fazla duygusal bakmayın.
En son BaLikekmek tarafından 24 Tem 2012 10:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Loncaların önemi burada işte... Bireyselliğin sıfıra düştüğü yerde, tutkun dostluklar önem kazanır... Olumsuz hareketlerin yoksa, iyi ve düzgün kişilikte biriysen zaten loncaların bir çoğu seni kabul edecek ve grup bölgelerinde yardımcı olacaktır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

SinerJii yazdı:
XxBaDFeeLxX yazdı:cok sacma konusuyorsunuz ya bu oyuna bi emek sarf etmeden bi yere gelemessinz yok ejdersiz neden girilmio biz m4lmyz ki para harcayp ejder uretiyorz sende hazIra konma pesindesin tabi bi halt yapmadan grba girmek ordan kenanI fullemek sonra miqrat yok oyle yagma emek vericeksinki karsiligini alasn ben zorundamym kenani 3o dk de kesmek varken 1 saate keseym isim var gucum var siz anca bos konusursunz...
İlerizekalı bir ikv oyuncusu daha be mübarek sen ona grubuna almazsan nerden item düşürüp sağlam olacak? bitaraflarındanmı çıkaracak :?:
seni moron insan ben caba gostererek ejder uretp + basyorm ve gb ye giriyorm bnm mi ustum diziliydi ozmn hayr ama en azndan dizmek icin bi caba gosterdim ve ejder bastm o adam elini cebine atmadan ejder yok bisey yok girmeyi planlio ben oylelerini almam yada oyle bi gruba girmem isterse herkez 2300+ hasar olsun sadece 1 ejdersiz veya kyamet vs vs asasI olmasn ben o grubada girmem anlatabildimmi gerzek arkadasm benim.
Kısacası BLanK ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön