REZİLLİK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Loncasız

Re: REZİLLİK

Mesaj gönderen illegalll »

Bugünkü Türk Milleti'nin temelleri, 20. yüzyılda gerileyen ve toprak kaybeden Osmanlı'nın kendini tanımlamasıyla ortaya çıkmıştır. 1912-13 yılında kaybedilen Balkan Savaşları sonunda Balkanlar'dan Anadolu'ya göçenlerle Türklük şuurunun gelişmesi, Türk Milleti'nin oluşmasında ilk olgudur. 1915'deki Çanakkale Savaşı ile de bugünkü Türk Milleti'nin karakteristik özellikleri ortaya çıkmıştır. Çanakkale Savaşı Türk Milleti'nin ne olduğunu özetleyen ikinci olgudur. Çanakkale'den sonra Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması "Türk Milleti"nin tanımlanmasında üçüncü olgudur. [kaynak belirtilmeli]
Amerikalı Türkolog Carter V. Findley, Dünya Tarihinde Türkler adlı eserinde, bugünkü Anadolu Türkleri'ni; Orta Asya steplerinde başlayan ve Ankara'da son bulan bir otobüs yolculuğuna benzetir. Otobüs Ankara'ya gelene kadar pek çok ara durakta durmuş ve bu ara duraklarda yolcuların kimileri inmiş ya da bazı yeni yolcular binmiş. Bu duraklarda Türkler pek çok kültürel etkileşime girmişler, yeni dinler tanımışlar fakat en önemli mirasları olan Türkçeyi korumayı başarabilmişlerdir. Türkçe, Anadolu Türkleri'nin ve Milleti'nin anlamlandırılmasında temel etkenlerin başında gelmektedir. İkincisi otobüs pek çok durakta durmuş olsa da Orta Asya'da kurulan medeniyetin getirdiği sağlam kültürel birikim ve miras, kimliklerini korumak için dayanak olmuştur.
Türk ırkının temel yapı taşını "Orta Asya Türk kültürü" oluşturur. Bunun yanında Anadolu'dan kaynaklanan medeniyetler ile İslamın getirdiği medeniyetler de Türk Milleti içinde kendine yer edinmiştir.
Türk milliyetçiliği, dünyada geç gelişen milliyetçilik hareketlerinden birisidir. Türk milliyetçiliği Balkanlardaki ayrışmaların da etkisiyle 1910'dan itibaren güçlenmeye başlamıştır. Türk edebiyat, tiyatro ve diğer sanat eserlerinde aşırı milliyetçi duygular Batı dünyasına göre daha çok görülür. (Nereden nasıl geldiğini bilmeyen arkadaş umarım okuduktan sonra biraz faydası olur sana) sürekli kavga etmenizi acayip karşılamıyorum çünkü tarihte biliyor barbar bir milletiz. kendini bilmeyen ve yaş seviyesi düşük kardeşlerimin yorum yapmamasını rica ediyorum.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

illegalll yazdı:http://www.itusozluk.com/goster.php/mhp ... %FD+tarihi

ülkücü gençlik diye geçinenlerin ve milliyetçilik yapan arkadaşların okumasını tavsiye ederim tek ricam tek bir satırını bile atlamayın.
Ülkücülük ile mhp yi ayrı yerlere koyalım ilk önce . Biri bir ideoloji diğeri bu ideolojiden doğan bir sürü siyasal partiden bir tanesidir. Gelelim şu ırkçı tutum konusuna hani her millet düşmanıya mhp linin (sizin demenizle). Sana soruyorum arkadaşım Türklüğün doğduğu tarihten bu yana bir tane gerçek Türk dostu millet gördün mü , işittin mi? Türk adı miğfer olarak tanımlanır tarihte ve tüm milletler bilir ki Türk savaşçı bir millettir . İşte ülkücüler bu soydan gelirler dostum Osmanlı kanını ve Fatihin yiğitliğini taşırlar. Yani ülkücüler asil Türk soylarındandır senin gibiler hangi kandan bilemiyorum artık... Yani dostum biz TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ilkesini benimsemiş mhpli ülkücülerdeniz ve şunu bilin ki tarih hep tersten okutulup ülkücüler lekelendi . Ama bu ülkeyi ne saçma sapan ilkelerıni tanımayan , boş nutuk atan , neyin devrimini istediğinden haberi bile olmayanların eline ne de muhafazakar tutum diye dini sömürerek halkı uyutanlara bırakırız. Suskunluk sona erdiğinde ülkücünün kudretinin farkına o zaman varacaksınız. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cCckorcancCc yazdı:
illegalll yazdı:http://www.itusozluk.com/goster.php/mhp ... %FD+tarihi

ülkücü gençlik diye geçinenlerin ve milliyetçilik yapan arkadaşların okumasını tavsiye ederim tek ricam tek bir satırını bile atlamayın.
Ülkücülük ile mhp yi ayrı yerlere koyalım ilk önce . Biri bir ideoloji diğeri bu ideolojiden doğan bir sürü siyasal partiden bir tanesidir. Gelelim şu ırkçı tutum konusuna hani her millet düşmanıya mhp linin (sizin demenizle). Sana soruyorum arkadaşım Türklüğün doğduğu tarihten bu yana bir tane gerçek Türk dostu millet gördün mü , işittin mi? Türk adı miğfer olarak tanımlanır tarihte ve tüm milletler bilir ki Türk savaşçı bir millettir . İşte ülkücüler bu soydan gelirler dostum Osmanlı kanını ve Fatihin yiğitliğini taşırlar. Yani ülkücüler asil Türk soylarındandır senin gibiler hangi kandan bilemiyorum artık... Yani dostum biz TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ilkesini benimsemiş mhpli ülkücülerdeniz ve şunu bilin ki tarih hep tersten okutulup ülkücüler lekelendi . Ama bu ülkeyi ne saçma sapan ilkelerıni tanımayan , boş nutuk atan , neyin devrimini istediğinden haberi bile olmayanların eline ne de muhafazakar tutum diye dini sömürerek halkı uyutanlara bırakırız. Suskunluk sona erdiğinde ülkücünün kudretinin farkına o zaman varacaksınız. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!

:) dedim ya insanlar yalan konuşsa bile tarih konuşmaz. sende bilirsin ki kafatasçı olduğunuzu zihniyet böyle çünkü katliamlarınızı unutmadık unutmayacağız. bu arada demişsin ki ülkücünün kudretinin farkına varacakmışız aşağıdaki tabloda ne kadar kudretli olduğnuz ortada.
Seçim tarihi Genel başkan Alınan oy sayısı Alınan oy oranı Milletvekili sayısı
12 Ekim 1969 Alparslan Türkeş 274,225 %3.02 1/450
14 Ekim 1973 Alparslan Türkeş 362,208 %3.38 3/450
5 Haziran 1977 Alparslan Türkeş 951,544 %6.42 16/450
24 Aralık 1995 Alparslan Türkeş 2,301,343 %8.18 0/550
17 Nisan 1999 Devlet Bahçeli 5,606,634 %17.98 129/550
3 Kasım 2002 Devlet Bahçeli 2,629,808 %8.35 0/550
22 Temmuz 2007 Devlet Bahçeli 5,001,869 %14.27 71/550
12 Haziran 2011 Devlet Bahçeli 5,585,513 %13.01 53/550

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Herhangi bir kaynakta ideolojiniz ve görüşlerinizle ilgili bir makalede ilk cümle yaptığınız katliamlardır kafatasçılığınız şuursuz zihniyetiniz çok şey bildiğinizi sanıp fakat birşey bilmemenizdendir. bknz itüsözlük,wikipedia vb herhangi bir kaynak.
MHP, 8-9 Şubat 1969 günlerinde Adana'da yapılan genel kongrede Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmesiyle kurulmuştur.[1] Büyük Kongreden sonra toplanan ilk genel idare kurulunda partinin amblemi "Üç Hilâl" olarak kararlaştırılmış ve aynı toplantıda MHP Gençlik Kolları için de "Hilâl içinde Kurt" amblemi benimsenmiştir. MHP'nin bir de Türklerin özgürlüğünü temsil ettiğine inanılan bozkurt işareti vardır.
MHP, 1969 ve 1973 genel seçimlerinde büyük başarılar sağlayamamıştır. Suat Hayri Ürgüplü kabinesinde "Türkeşçi" olarak tanımlanan üç bakan vardı: Mehmet Altınsoy, Hazım Dağlı, Mustafa Kepir. 1965 seçimlerinde parti %2,2 oy aldı. Milli Bakiye sistemiyle 11 milletvekili çıkardı. 1 senatörü vardı. 1968'de 14'lerden dört kişi partiden istifa etti. 1969 seçiminde Alparslan Türkeş Adana'dan milletvekili seçildi, 1973'e kadar MHP mecliste bir kişiyle temsil edildi. 1973 seçiminde 3 milletvekiliyle meclise girdi. 1 Nisan 1975'de 1. Milliyetçi Cephe Hükümeti (39. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti)'ne girdi. Alparslan Türkeş ve Mustafa Kemal Erkovan kabinede yer aldı. 22 Temmuz 1977'de oy oranını %3.4’ten, % 6.4’e çıkartarak 16 milletvekiliyle mecliste grup oluşturdu ve senatoya bir üye soktu, bu seçimin ardından kurulan 2. Milliyetçi Cephe Hükümeti (41. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti)'nde ise biri başbakan yardımcılığı olmak üzere beş bakanlıkla temsil edilerek büyük bir atılımda bulundu: Alparslan Türkeş (başbakan yardımcısı), Agah Oktay Güner, Cengiz Gökçek, Gün Sazak ve Sadi Somuncuoğlu.
Milliyetçi Hareket Partisi, milliyetçi muhafazakar tabana seslendi. MSP ile görüş farklılığı milliyetçilik üzerindeydi. Alparslan Türkeş "Başbuğ" olarak nitelendiriliyordu. MHP, ÜGD, MİSK ve Pol-Bir kuruluşlarıyla toplumsal örgütlenmeye gitti. Ülkücülerin çatışmalara çekilmesinin fitilini, Ankara Erkek Teknik Yüksek Öğretmen Okulu öğrencisi ülkücü Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun sol görüşlü öğrencilerce 3 gün boyunca işkence edilerek, olayı ateşledi. Bu olaydan sonra, sol görüşlü gençlerle, ülkücü gençler sık sık çatıştı.
MHP 1975'ten 12 Eylül Darbesine kadar bütün yurtta yaşanan terör olaylarında, Ülkü Ocakları'nın partiyle ilişkilendirilip suçlanmasıyla karşılaştı. Bozkurtlar veya "komando" olarak nitelenen gençler ile sosyalist sol militanların çatışması birçok kaynakta ülkenin bir iç savaşa sürüklendiği şeklinde yorumlandı ve askerler darbeden sonraki bildirilerinde en çok buna vurgu yaptılar. Bozkurtların baş sloganı Tanrı Türk'ü Korusun şeklindeydi. Parti bazılarınca nasyonal sosyalistlikle suçlandı, sol görüş taraftarlarınca Faşistlikle itham edildi. Partililer her iki suçlamayı da reddetti ve Atatürk ilkelerine uygun olarak "Türk-İslam Ülküsü" (Ülkücülük) görüşünü savunduklarını dile getirdiler. MHP içindeki çalkantılarda görüşleri ırkçılığa yakın olarak tanımlananlar zamanla partiden atıldı
. Türkeş, 1976'da Mekke'ye gidip hacı oldu. 1977'de Milli Selamet Partisi'nden umudunu kestiğini açıklayan Necip Fazıl Kısakürek'in desteğini kazandı. MHP'nin resmi günlük gazetesi Hergün gazetesiydi. Daha akademik olan Ortadoğu gazetesinde milliyetçi ve mukaddesatçı profesörler yazıyordu. Bayrak, Millet ve Milli Ülkü gazeteleri ile Adalet Partisi'nin yayın organları da partiye destek veriyordu. Töre dergisi partinin görüşlerini bilimsel tabanda araştırıyordu.
1993-günümüz [değiştir]
27 Aralık 1992'de, 1979 yılındaki delegeleriyle toplanan MÇP Kurultayı, Sadi Somuncuoğlu'nun tüm çabalarına karşın MÇP’nin feshine, 24 Ocak 1993 tarihinde yapılan olağanüstü kongreyle ise partinin adının MHP olarak değiştirilmesine karar vermiştir.
Aralık 1995 genel seçimlerinde % 8.2 oy alan MHP, % 10’luk seçim barajını aşamadığı için milletvekili çıkaramadı.
Alparslan Türkeş'in vefatından sonra, 6 Temmuz 1997’de yapılan olağanüstü kurultayda iki aday Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş ile Devlet Bahçeli arasında yapılan seçim yarışını Devlet Bahçeli kazandı ve genel başkanlığa seçildi.
MHP, 1999 Türkiye genel seçimleri'nde % 17.98 oy alarak DSP’nin ardından en çok oy alan ikinci parti oldu ve 129 milletvekili çıkardı.[2] Kurulan DSP-ANAP-MHP koalisyonunda, biri başbakan yardımcılığı olmak üzere 12 bakanlık alarak, ikinci büyük koalisyon ortağı oldu. 5. Ecevit Hükümeti'ne katılırken Rahşan Ecevit'le sorun yaşayan MHP, yine de koalisyonda uyumla çalıştı, ancak ekonominin çökmesi üzerine dışarıdan getirilen Kemal Derviş ile uyuşamadı. Eylül 2002'ye gelindiğinde TBMM'de 125 milletvekili kalmıştı.
Daha sonra iktidardayken Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin aldığı 3 Kasım seçim kararı ile seçime gidildi. 2002 Türkiye genel seçimleri MHP için büyük bir yıkım oldu ve %18 olan oy oranı %8.3'e düştüğünden MHP parlamentoya giremedi.
2007 Türkiye genel seçimleri'nde %14.29 oy alarak 71 milletvekilliği kazanmış ve mecliste yeniden grup kurmuştur. 2009 Türkiye yerel seçimleri'nde, biri büyükşehir olmak üzere 10 ilin belediye başkanlığını, toplamda da 490 belediye başkanlığı kazanmıştır.
2011 seçimleri öncesinde MHP'den 6 milletvekili istifa etti.

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaşım daha ülkücülük veya devrimcilik hakkında iki kelam edemeyecek bir adamsın. Kendi düşüncelerini yansıtamadığından ordan burdan başkalarının sıfır objektiflikle yazdığı yazıları önüme getiriyosun. Kültür ve tarih bakımından boş insanların taraflı düşüncleriyle hareket ediyosun. Bu konularda düşüncelerini adam gibi dile getirebilecek hale geldiğinde gel tartışalım.kopyala/yapıştırla olmuyor bu işler...
Resim
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cCckorcancCc yazdı:Arkadaşım daha ülkücülük veya devrimcilik hakkında iki kelam edemeyecek bir adamsın. Kendi düşüncelerini yansıtamadığından ordan burdan başkalarının sıfır objektiflikle yazdığı yazıları önüme getiriyosun. Kültür ve tarih bakımından boş insanların taraflı düşüncleriyle hareket ediyosun. Bu konularda düşüncelerini adam gibi dile getirebilecek hale geldiğinde gel tartışalım.kopyala/yapıştırla olmuyor bu işler...

ben kendi birikimlerimi sununca yalancılıkla kansızlıkla suçladın kardeşim o yazdıklarım kopyala yapıştır ürünü değil araştırmanın sonucudur hangi çağdasın ki tarihi kaynakları teker teker araştırıyormuş gibi bi tavır sergiliyorsun sende benim gibi üşenmeyip okumayı dene kulakdan dolma laflarla gelme:) neyse senin gibi kafatasçılarla işim olmaz ülkücü gençlikmiş evde yiyecek ekmeği yok bi tarafı açıkta gelmiş burdan laf yapıyorsun :) senin gibilerini askerlik döneminde çok gördüm herhangi birinizi şuan seferberliğe çağırsalar kaçacak delik arasınız ama lafa gelince ülkümüz için vatanımız için canımı veririm falan filan söylersiniz:) neyse forum yetkilisinden konunun kilitlenmesini istiyorum sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyorum bunun herzamanda arkasında olacağımdan emin olabilirsin ve her tartışma açılan konularda gerçek yüzünüzü belgelerle kanıtlamak için elimden geleni yapacağımdan şüphen olmasın.

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

illegalll yazdı:
cCckorcancCc yazdı:Arkadaşım daha ülkücülük veya devrimcilik hakkında iki kelam edemeyecek bir adamsın. Kendi düşüncelerini yansıtamadığından ordan burdan başkalarının sıfır objektiflikle yazdığı yazıları önüme getiriyosun. Kültür ve tarih bakımından boş insanların taraflı düşüncleriyle hareket ediyosun. Bu konularda düşüncelerini adam gibi dile getirebilecek hale geldiğinde gel tartışalım.kopyala/yapıştırla olmuyor bu işler...

ben kendi birikimlerimi sununca yalancılıkla kansızlıkla suçladın kardeşim o yazdıklarım kopyala yapıştır ürünü değil araştırmanın sonucudur hangi çağdasın ki tarihi kaynakları teker teker araştırıyormuş gibi bi tavır sergiliyorsun sende benim gibi üşenmeyip okumayı dene kulakdan dolma laflarla gelme:) neyse senin gibi kafatasçılarla işim olmaz ülkücü gençlikmiş evde yiyecek ekmeği yok bi tarafı açıkta gelmiş burdan laf yapıyorsun :) senin gibilerini askerlik döneminde çok gördüm herhangi birinizi şuan seferberliğe çağırsalar kaçacak delik arasınız ama lafa gelince ülkümüz için vatanımız için canımı veririm falan filan söylersiniz:) neyse forum yetkilisinden konunun kilitlenmesini istiyorum sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyorum bunun herzamanda arkasında olacağımdan emin olabilirsin ve her tartışma açılan konularda gerçek yüzünüzü belgelerle kanıtlamak için elimden geleni yapacağımdan şüphen olmasın.
Senin internetten okuduğun ve araştırma diye sunduğun fikirler taraflı kişilerin yazdığı yazılardır bu bir ikincisi de kimlerin seferberlikte cephede olduğu ve kimlerin kuyruğunu bacak arasına sıkıştıracağı belli olmaz.Bu ülkede milliyetcilik hakim ve bu böyle kalacak zamanında bedelini fazlasıyla kanla ödedik. Ülkücü gençliğin rehberi kuran hedefi turan oldukça allahtan başka kimseden korkmaz sen hiç merak etme Rus itlerinede laf bırakmaz . Senin katliam olarak adlandırdığın şeylerde vatan için ödenen küçük bir bedel . Şimdi defol seni komünist yalakası dahada cevap yok sana ...
Resim
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

cCckorcancCc yazdı:
illegalll yazdı:

Senin internetten okuduğun ve araştırma diye sunduğun fikirler taraflı kişilerin yazdığı yazılardır bu bir ikincisi de kimlerin seferberlikte cephede olduğu ve kimlerin kuyruğunu bacak arasına sıkıştıracağı belli olmaz.Bu ülkede milliyetcilik hakim ve bu böyle kalacak zamanında bedelini fazlasıyla kanla ödedik. Ülkücü gençliğin rehberi kuran hedefi turan oldukça allahtan başka kimseden korkmaz sen hiç merak etme Rus itlerinede laf bırakmaz . Senin katliam olarak adlandırdığın şeylerde vatan için ödenen küçük bir bedel . Şimdi defol seni komünist yalakası dahada cevap yok sana ...
sen şimdi genetik olarak -#@!? olmuş bir yerde- bir soydan geldiğini düşünerek ırksal temellerden yola çıkarak kendini yüceltiyorsun ve herkesin ırkından olmayanların ihanet ettiğini ve ihanet edebileceğini söylüyorsun.ehehe :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ulennn gidin yatın terliğim nerde benim 15-23 yaş grubun tartışmasına bakın yaw ayıp valla nerde kanunlar nerde sözlşeme kuralları.

Biri milleyetcilik yapıyor bir Atatürkcülük yapıyor biri Ülkücülük yapıyor o bu degil bu şu degildir diye tartışıyorlar.

La hangi okullara gidiyonuz kim yıkıyor sizin beyinlerinizi sizene laa sizemi kaldı büyüyünce ne halt yerseniz yiyin.

İkv oyununda konusulacak konularmı yaptırım yaptırım gözünü yedirimin yaptığımını nerde 3-5 anlamlı konuları kapatan zihniyet nerde. Açtırmayın.

Bu millet ülkücüleride gördü milliyetcileride gördü cumhuriyetcileride gördü refahcılarıda gördü hepsi birbirnin kuyusunu kazanlardan başkası olmadı.

Birlik beraberliğinizi kendi kendinize bitirdiniz helal hiç biri olmasadın demkki bu ülkede hiç bir sorun omayacakmış demekki bunlar dışllardan gelen fitnecilerin içerdekilerin kafalarını karıştıranlardan başka bişi degilmiş demekki.

Okulu oku askerliğini yap evlen siyasete atıl sonra konuş sonra dediklerinin arkasındamısın yoksa çıkarcımısın görelim çok gördükte senide görelim 1-2 fazla olmus farketmez Anadolu halkı sabırlı olmasından dolayı Türküye ayakta dervişlerin evliyaların duası ile Türküye ayakta size sadece cene yarıştırmak düşer.

Allahtan zamanında dervişler evliyalar türkiye vatanı için çok hayırlı dualar etmişlerki duaları kabul görmüş yoksa vay halimize, Sehitlerimiz buy ülke için öldüklerini boşa cıkarmamış ama ufak tefek beyinleri ile biri ırkcılık ayapr biri milliyetcilik yaapr ülkücülük yaapr turrrrrrrrrrrrrp sıkam düşüncelerinize hiç biri beş apara ekmek kazandırmıyor cebnizden boğazınızdan gidiyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Her yorumu ve alıntıyı tek tek okudum ama elde olan veriler ve sizin kendinize ait donanımlarınızla bu konu hakkında konuşmanız anlamsız.

Adamlar işi gücü yok ciltlerce kitap çıkarıyor ve bu kavramları tartısıyor sizler eğer ideallerinizi savunacaksanız önce yeterdi bilgi birikimine sahip olun ve diyin işte bu bu bu ve yumruğu yapıştırın ama siz burda kız gibi tartısıyorsunuz bir birinizi iter gibi falan bilgili devrimci ve Alim ülkücü her daim yüreklerdedir ikiside bu vatan için çabaladı ikiside vatan sevdasına öldü öldürdü.
Geçmişte çok hatalar yapıldı bazı gerçekleri görünce bir hiç uğruna olduğunu görüyoruz.Ben eskiden bildiğin kafatasçıydım bu eski dediğim 15 yasındayken felan su an 24 üme geleceğim ve savunduğum eskimiş fikirler dünyanın iki yönetim şeklinin bu topraklardaki savaşına hizmet ettiğini öğrendiğimde gözümde ne Nihal Atsız kaldı ne başka birisi.Natoya ve maoya hizmet eden reisler nerde nasıl hesap verecekler...
Eskiler hata yaptı biz yapmayalım arkadaşlar yılardır yine aynı film oynuyor acabalarla büyük ortadoğu projesini hayata geçirmek için bu toplarda binlerce yıldır yasadığımız kardeşlerimizle aramıza nifak sokuyorlar.

Dünya ekonomik krizi yaşıyor sistem çöküyor ve parayı elinde bulunduran güçler ucuz savas pesinde bu da ayrımcılıkla oluyor osmalıyı bu sekilde yıktılar bi namert milliyetcilik akımı koca medeniyeti parcaladı ve film tekrar sahnede.

Tarihimizle gurur duymak bizim Türk olarak hakkımız ama o tarihimizde Kürt kardeşlerimiz hep aynı sahnedeydi bunuda unutmayalım.
İyi forumlar.
Resim

LEPRECHAUN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön