Uzun Zaman Sonra Tekrar Çok Kalabalık !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: 'm Yok Gerekte Yok :D

Re: Uzun Zaman Sonra Tekrar Çok Kalabalık !!

Mesaj gönderen SinerJii »

Wotkasarap yazdı:
SinerJii yazdı:Arkadaşım Ben sadece '' En Kalabalık '' Bölgenin fotosunu aldım sadece meteor bölgesini bildiğimi nerden çıkarıyorsun ? Kime sorsam en kalabalık yer diye Meteoru gösterdiler :!: :ugeek:
ÇT, Migrat, Sığınağa girenler olduğu için bireysel bölgeler boş. Sizde bu yüzden tüm oyunu boş sanıp oyun batıyor gibi başlıklar açıyorsunuz. Eminönü de ÇT ' nin önünden kalabalık yüzünden geçemiyoruz kasıyor oyun.
Ben oyun batıyormu dedim ?
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

SinerJii yazdı:
Wotkasarap yazdı:
SinerJii yazdı:Arkadaşım Ben sadece '' En Kalabalık '' Bölgenin fotosunu aldım sadece meteor bölgesini bildiğimi nerden çıkarıyorsun ? Kime sorsam en kalabalık yer diye Meteoru gösterdiler :!: :ugeek:
ÇT, Migrat, Sığınağa girenler olduğu için bireysel bölgeler boş. Sizde bu yüzden tüm oyunu boş sanıp oyun batıyor gibi başlıklar açıyorsunuz. Eminönü de ÇT ' nin önünden kalabalık yüzünden geçemiyoruz kasıyor oyun.
Bu gemi çoktan batmış gördükleriniz ve göreceklerinizde batan geminin malları
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xxusxx yazdı:
SinerJii yazdı:
Wotkasarap yazdı:
Bu gemi çoktan batmış gördükleriniz ve göreceklerinizde batan geminin malları
Umarım öyle birşey olmaz çünkü bu oyunu seviyorum
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

Teşkilat'ın resimini görünce kahkaha attım :mrgreen:
Ne reziliz ya...
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

NothingMan yazdı:Teşkilat'ın resimini görünce kahkaha attım :mrgreen:
Ne reziliz ya...
Çt önü doluydu aslında ama diğer fotolarda Lodos sancakı çektiğim için farklı olmasını istemedim :)
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

SinerJii yazdı:
Ne reziliz ya...
Çt önü doluydu aslında ama diğer fotolarda Lodos sancakı çektiğim için farklı olmasını istemedim :)
Bilgisayarım 39 level zamanında beri takılmıyordu ,reset atmıyordum.Dün ÇT önünde grupta adam beklerken takıldı reset attım bilgisayar açılmadı ekran kartını ramleri çıkar tak yaptım açıldı.Oyundaki kişi sayısı az değil
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

HaNdSoMe yazdı:
SinerJii yazdı:
Ne reziliz ya...
Bilgisayarım 39 level zamanında beri takılmıyordu ,reset atmıyordum.Dün ÇT önünde grupta adam beklerken takıldı reset attım bilgisayar açılmadı ekran kartını ramleri çıkar tak yaptım açıldı.Oyundaki kişi sayısı az değil
Tabiki az değil sadece insanlar gblere girince böyle gözüküyor..Arkadaş listemde 5açık kişi varsa 3ü gb atmış oluyor. :|
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Oyuncu sayısı gün geçtikçe azalmıyor, misli ile artıyor. Aksi söylentilere de inanmayın ... Birilerinin arkadaşları oyundan ayrılıyorsa onun için oyuncuların tamamı oyunu bırakmış sayılıyor ama 800 bin oyuncu kitlesine ulaşmış bir oyundan bahsediyoruz bu detayı unutuyor ;) .

Tüm oyuncular sürekli aktif olmayabilir, ara ara gelip gidebilir, oyunu bırakıp tekrar dönebilir ki bu tüm benzeri oyunlarda olağan bir özelliktir. Kaldı ki çizgi film karakterlerini andırmayan nadide bir oyundan bahsediyoruz.

Oyuncu sayısıymış, kim akçe almış, kim şunu bunu böyle yapmış diye düşünmeden hepimiz oyunumuza bakalım. Nasıl keyif alırız onu düşünelim, aklımıza gelen güzel düşünceleri de yönetimle paylaşalım ve önerilerde bulunalım... Eleştirelim ama iftira niteliği taşıyan asılsız sözlerle yermeden... Onca asılsız dedikodu, onca asılsız iftiralarla bezenmiş süslü cümleleri kuran dostlarımız şu an halen aramızdaysa, bu oyunun güzelliği ve vazgeçilmezliğini göstermektedir. Kısacası demem o ki, "Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır!"

Yıllar önce söylenen bir slogan gibi, haydi "Temiz bir İstanbul için El Ele!"
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
SinerJii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mrdz yazdı:Oyuncu sayısı gün geçtikçe azalmıyor, misli ile artıyor. Aksi söylentilere de inanmayın ... Birilerinin arkadaşları oyundan ayrılıyorsa onun için oyuncuların tamamı oyunu bırakmış sayılıyor ama 800 bin oyuncu kitlesine ulaşmış bir oyundan bahsediyoruz bu detayı unutuyor ;) .

Tüm oyuncular sürekli aktif olmayabilir, ara ara gelip gidebilir, oyunu bırakıp tekrar dönebilir ki bu tüm benzeri oyunlarda olağan bir özelliktir. Kaldı ki çizgi film karakterlerini andırmayan nadide bir oyundan bahsediyoruz.

Oyuncu sayısıymış, kim akçe almış, kim şunu bunu böyle yapmış diye düşünmeden hepimiz oyunumuza bakalım. Nasıl keyif alırız onu düşünelim, aklımıza gelen güzel düşünceleri de yönetimle paylaşalım ve önerilerde bulunalım... Eleştirelim ama iftira niteliği taşıyan asılsız sözlerle yermeden... Onca asılsız dedikodu, onca asılsız iftiralarla bezenmiş süslü cümleleri kuran dostlarımız şu an halen aramızdaysa, bu oyunun güzelliği ve vazgeçilmezliğini göstermektedir. Kısacası demem o ki, "Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır!"

Söylediğin Çoğu Cümleye katılıyorum fakat , 800bin olması imkansız gibi.Az önce meran sunucusuna girdim banka önü meteor bomboş . Beyaz köşkü online kişileri saysan 1.000 kişi etmez.
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen los34 »

SinerJii yazdı:
Mrdz yazdı:Oyuncu sayısı gün geçtikçe azalmıyor, misli ile artıyor. Aksi söylentilere de inanmayın ... Birilerinin arkadaşları oyundan ayrılıyorsa onun için oyuncuların tamamı oyunu bırakmış sayılıyor ama 800 bin oyuncu kitlesine ulaşmış bir oyundan bahsediyoruz bu detayı unutuyor ;) .

Söylediğin Çoğu Cümleye katılıyorum fakat , 800bin olması imkansız gibi.Az önce meran sunucusuna girdim banka önü meteor bomboş . Beyaz köşkü online kişileri saysan 1.000 kişi etmez.

Sana şu kadar diyeyim bu oyunda 800 bin kişi varsa daha hayal gücüne bir şey demiyorum. Şunu bil kasa çarı sövmek için açılan çarlar vs sayılsa bile 800 bin /kaba vardır bu oyunda. Bunlar hesap hesap sayım yapmıyor herhalde çar çar yapıyolar adamda 4 hesap var 4 çardan 16 üye var diye sayıyolar Galiba :idea: :ugeek:
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön