Eminönünde ezan sesi.
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Re: Eminönünde ezan sesi.
Eyleme geçmiş cehaletten daha kötü birşey yoktur.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Sen oruç zamanı oyunda ezan sesi olsun istiyorsun,demekki dindarsın ama aynı zamanda o saatlerde oyundasın ayni oruç tutmuyorsun
imamda agah olur
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim tek taraflı dusunuyorsun,unutmaki bu oyunu oynayan ateistler hristayanlar yahudiler de var onlar isyan etmez mi bu oyunu sadece muslumanlar oynamıyor
Üstü Kalsın... 

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
düz mantıktan kafaya düz kontağa güldük yine tüm Türkiye'de akşam ezanı aynı anda mı okunuyor arkadaşım zaten ezanı da imam değil müezzin okuriSpAnYoL2834 yazdı:Sen oruç zamanı oyunda ezan sesi olsun istiyorsun,demekki dindarsın ama aynı zamanda o saatlerde oyundasın ayni oruç tutmuyorsunimamda agah olur
Birisinin dindarlığını sorgulamaya hiçbir insanın seviyesi yetmez sen dindarsın sen dinsizsin diye hiç bir insan bir şey diyemez
ama öneri güzel sonuçta eminönünde bir cami var ve biz oyuna orada başlıyoruz değil mi ???
...
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Tüm arkadaşların yazmış oldugu tüm olumsuz cevaplara katılıyorum.Şunuda belirtmek isterim ki İnsanlık hali cenabet ikende gerçekten başka işlerin yapılmayacagı gibi İkv de oynanmaz.Dini oyuna alet etmeyelim.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
lütfen açıklaDeepmaker yazdı:.Şunuda belirtmek isterim ki İnsanlık hali cenabet ikende gerçekten başka işlerin yapılmayacagı gibi İkv de oynanmaz.
...
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
55ivedik55 yazdı:düz mantıktan kafaya düz kontağa güldük yine tüm Türkiye'de akşam ezanı aynı anda mı okunuyor arkadaşım zaten ezanı da imam değil müezzin okuriSpAnYoL2834 yazdı:Sen oruç zamanı oyunda ezan sesi olsun istiyorsun,demekki dindarsın ama aynı zamanda o saatlerde oyundasın ayni oruç tutmuyorsunimamda agah olur
Birisinin dindarlığını sorgulamaya hiçbir insanın seviyesi yetmez sen dindarsın sen dinsizsin diye hiç bir insan bir şey diyemez
ama öneri güzel sonuçta eminönünde bir cami var ve biz oyuna orada başlıyoruz değil mi ???
ben ateistim nerden bilebilrdim ki takip etmedim hiç bir zaman
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Argo iletiniz nedeniyle uyarı amaçlı 1 gün uzaklatırıldınız.
Argo iletiniz nedeniyle uyarı amaçlı 1 gün uzaklatırıldınız.
Artık sadece Anka...
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Kullandığın üslupla kendini çok iyi ifade edip örnek oldun utanmadan bir de buradakilere laf söylüyorsun. Nasıl bir çelişkidir bu ?Wizard yazdı:lan ne alaka adamı itin g.tüne soktunuz la. şurda insan gibi tepkinizi göstermek varken bu ne keskinlik beyler insanca açıklayın bu işin olmazlarını kendi düşüncelerinizi düzgünce ifade edin
Keyifli forumlar.