**Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: **Ecel in Latif in Gücü (Kötüleyenler bir bakın)**

Mesaj gönderen veym2 »

turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:.ecel getiren vs de kafa koparansan 2 kat daha iyi olduğu anlaşılmıştır.:

Bir savaşçının (49 lvl) enerjisi 16 bin olsun.

ecel getiren kafa koparan 5 kere 3000 vururken 10 kere 2500-2000 vurduğu kanıtlandı bakalım:

5x3000=15000 can
2000x10=2000 yani 2000 vursa bile (ki ağır sert 2500 vuruyor) sonuç ortada. gelelim latife

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.

HESABI SİZ YAPIN.
Garip olan senin yorumun. Fan art yarışmasında ecel getiren alan arkdaşımızın bi yorumlarına bak istersen 2 aydan fazladır kullanıyormuş sen kullandın mı yada kaç gün kullandın.

Ve şunuda bana açıklarmısın bir zahmet. Ecel getiren max hasar değil mi ? Ve yaratıklar için iyi olması gerekmiyor mu? eğer sadece oko içinse neden element değil ? İnsanlar bunu max hasar ve yaratıklara iyi vursun diye üretiyor. ha Ecel getirenin 5 vuruştan 2-3 kritik falan değil ve çok ıska geçiyor.

ben ecelin 5 vuruşundan 2-3 ü kritik demedim nerden çıkardın onu???
anka sunucusundasın o sunucuda 1tane bile şaheser yok varsa 1tane vardır oda fan arta verilen sen nerden biliceksin latifle 2000 vurduğunu nerden çıakrtın 1300 1400 vuruyo kritik 3 bin vuruyor bilmeden sallama yiğenim tmm
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

veym2 yazdı:

ben ecelin 5 vuruşundan 2-3 ü kritik demedim nerden çıkardın onu???
anka sunucusundasın o sunucuda 1tane bile şaheser yok varsa 1tane vardır oda fan arta verilen sen nerden biliceksin latifle 2000 vurduğunu nerden çıakrtın 1300 1400 vuruyo kritik 3 bin vuruyor bilmeden sallama yiğenim tmm[/quote]

1. si anka sunucusu dışında da carlarım var.
2. si ankada şaheser olmadığını nerede biliyorsunç
3. sü latifin 1500 vurduğunu söyledim bende dikkati oku.
LASTDRAGON yazdı:diğerleri ne cevap verirsen sevinirim kritik meselesini yanlış okumuşum.

evet orada bir tezat var ecelin elemnt olması lazım ama ben 57 canla 49 lvl OKO 49 lvl yenen adam gördüm ecel ile kaç vurğudğunu falan gördüm.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

LASTDRAGON yazdı:
complex yazdı:Ecel az sekiyorsa Kafa Koparan'da da Ağır-Sert Vuruş yetenekleri var. Ecel Kullanan kişi bu yetenekleri kullanınca az vuruyor. Yetenekleri göz ardı etmemek olmaz.
evet kesinlikle neden yetenekleri hesaba katmadan hesap yapıyorlar anlamıyorum. Zaten kafa koparan yetenekle 3 saniyede bir vuruyor ıskalama gibi bir lüksü de ortadan kalkıyor. Yaniz biz kudretimiz bitince kafa koparan ıskalar da ecel getiren ıskalamaz diye mi Ecel getirene şaheser diyeceğiz!!!
Anlayana...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

complex yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
complex yazdı:Ecel az sekiyorsa Kafa Koparan'da da Ağır-Sert Vuruş yetenekleri var. Ecel Kullanan kişi bu yetenekleri kullanınca az vuruyor. Yetenekleri göz ardı etmemek olmaz.
evet kesinlikle neden yetenekleri hesaba katmadan hesap yapıyorlar anlamıyorum. Zaten kafa koparan yetenekle 3 saniyede bir vuruyor ıskalama gibi bir lüksü de ortadan kalkıyor. Yaniz biz kudretimiz bitince kafa koparan ıskalar da ecel getiren ıskalamaz diye mi Ecel getirene şaheser diyeceğiz!!!
Anlayana...

kusura bakmayın ama [/nah] sekme ihtimali ortadan kalkıyor.kanatma yediğinizde sert ağırı nasıl kullanacaksınız? ecel çok az sekiyor kafa kopraran ise bazen 3-4 vuruşu vurmuyor bu da en azından 9-12 sn kaybettiriyor bu arada 10 binden çok hasar alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
Anlayana...

kusura bakmayın ama [/nah] sekme ihtimali ortadan kalkıyor.kanatma yediğinizde sert ağırı nasıl kullanacaksınız? ecel çok az sekiyor kafa kopraran ise bazen 3-4 vuruşu vurmuyor bu da en azından 9-12 sn kaybettiriyor bu arada 10 binden çok hasar alabilirsiniz.
Bak ben memnun değilim ecel getirenden. arıca yaratık bana kanatma atamıyor anlıyormusun beni. SEn ecel getiren üretip kullanmadıysan yorum yazma sana zahmet. max hasar silah yaratık içindir ve bunda sorun var çünkü yaratığa az vuruyor. serilik önemli değil çünkü yeteneklerle 3 sn de bir vuruyoruz.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

LASTDRAGON yazdı:
Bak ben memnun değilim ecel getirenden. arıca yaratık bana kanatma atamıyor anlıyormusun beni. SEn ecel getiren üretip kullanmadıysan yorum yazma sana zahmet. max hasar silah yaratık içindir ve bunda sorun var çünkü yaratığa az vuruyor. serilik önemli değil çünkü yeteneklerle 3 sn de bir vuruyoruz.

yaratık keseceksen ecel üretmemeliydin işin latif olmalıydı diyeceksin ecel max o kötü birşey elemnt daha iyi olurdu ama latif yaratık için birebir meteortibi plalaları unutmadıysan.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:

yaratık keseceksen ecel üretmemeliydin işin latif olmalıydı diyeceksin ecel max o kötü birşey elemnt daha iyi olurdu ama latif yaratık için birebir meteortibi plalaları unutmadıysan.
ne bileceğiz güzel kardeşim hangisinin yaratık için daha iyi olduğunu kaldı ki ecel getirenin hasarı daha yüksek latife göre ve 2sinin efsunlarıda aynı.. Latif iyimi kötümü hiç bir bilgim yok kullanmadım çünkü.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:

ne bileceğiz güzel kardeşim hangisinin yaratık için daha iyi olduğunu kaldı ki ecel getirenin hasarı daha yüksek latife göre ve 2sinin efsunlarıda aynı.. Latif iyimi kötümü hiç bir bilgim yok kullanmadım çünkü.
kısaca bu:

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
LASTDRAGON yazdı:

kısaca bu:

ECEL GETİREN ÜRETMEDİYSEN SUS
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ecele Kötü Diyenler Birdaha Baksın...

Mesaj gönderen cynsure09 »

Forumu uzun süredir inceliyorum ve ecel hakkında çok kötü yorumlar var.Bu yorumları okuduğumda yönetime şikayet milyonlarca kat artmış.Sanırım sadece ecele şikayet var.Ecel kötü vurabilir ama çok önyargılı davranıyorsunuz...

Full Element Ardenneler 2 kişiyi örnek alalım.Birinde ecel birinde yücelen halit osmiridyum kafa.Ws deki vuruşları inceliyoruz.

Ecel 2 saniyede bir vuruyordu.Kafa koparan 3.2 ile 3 ün birleştiği bir saniye ele alalım.(Sert Ağır kullanmadan)

Ecel gördüğüme göre 1500 küsür vuruyormuş.Kafa koparan 2000 vurar OkO da.

2x3=6 nın katını alalım.Örneğin 6x2 yi ele alalım = 12.

Ecel 1500 vuruyordu.12 saniyede 6 kere vuracaktır. 12:2=6 1500x6= 9000 değil mi.

Kafa koparana gelince...12 saniyede 4 kere.12:3=4 . 2000x4=8000 edecektir.

Ecellinin üstü full saldırı değil miydi?Eceli de 20.000 saldırı vermiyor muydu.20.000 saldırı fark.Büyük ihtimal ıskasız vurar.Kafa koparanlı ise ıska yapabilir değil mi.Bu da ws de üstünlük sağlamanıza neden olacaktır.

Sanırım çoğu sorun Canavar kesmede idi.Evet canavarlara karşı hazırlandı (maximum hasar) ama önyargılı olup bu canavarlara karşı denediğiniz (!) için olmuyor.Açık konuşmayacağım bunda.

Yönetimin bu silahı yeraltı için yaptığını nerden biliyorsunuz da yönetime ahkam kesiliyorsunuz?Ve neden ecel in hasarı 99 acaba.Şaheser olsaydı bu 200 leri bulurdu ama nedeni var elbet.

Önyargılı olmayın.

Sabredin...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön