Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Earth yazdı:Özellikle ecel getirenin yaratık kesme konusnda beklentilerimi kesinlikle karşılamadığını belirtmeliym. Nedeni de çok basit; kafa koparan başağrısı vb. silahlar yaratıkların zırhlarından etkilenmezken ecel getirenin etkileniyor ve hasarının düşüyor olması. Mesela yücelen set ile kafa koparan, bir kemik kafaya veya bir yılana veya bir uçan muhafıza istisnasız 4000 vurabilir. Malesef ecel getiren bu yaratıkların zırhından etkileniyor ve zırh değeri çok düşük olan yılanlara 2800 (sert vuruş 3500 ağır v. 4000) ancak zırh değeri daha fazla olan yaratıklara 1800 gibi komik rakamlarda vurabiliyor(elbette sert ve ağır vuruş değereleride düşüyor)
Bence, ecel getirenin kafa koparandan üstün bir silah olması için kesinlikle ecel getirenin de tıpkı kafa koparan, balyoz veya baş ağrısı gibi yaratıkların zırhlarından etkilenmemesi gerekmektedir ki biz de şu an yaptığımız gibi ecel getireni bi cellat satırıyla kıyaslamayalım :) Eğer ecel getiren yaratık zırhlarından etkilenmez ise her yaratığa 2800 2900 normal vuruşla vurabilecek ki bunu da bir cellat satırının yapması imkansız. :)
Bence ecel getirenin tek eksiği bu
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

fenomen yazdı:
LASTDRAGON yazdı:
ORHANBEY yazdı:Konuyu açan olarak birkaç yeni düşüncemi söylemek isterim

öncelikle Ashab-ı keyf hakkındaki düşüncem kesinlikle değişti. Üstü iyi bir şifacıyı + Ashab-ı Keyf ile yenmek imkansız olmasada çok zor ;) Latif, Ejder asa için söylenecek bir şey yok zaten yorumlar ortada Şaheser silahlar . Ecel getiren hakkında ise Ecel Getiren silahı normal bilindik yetenek sistemi dışında başka bir sistemle karşıdakini yıkabileceğine inanıyorum . Yakın zamanda Şaheser eşyalar hakkındaki tüm düşünceler değişecektir :roll:

neden laf dolandırılıp karşısındakini yıkmaya getiriliyor ki Ecel getiren max hasar değil mi bu element mi ki ? Bu kadar insana yazık değil mi ? Bu insanların emeği değil mi ? buna Şahaser denildiği için oyunun en iyi silahları denildiği için üretti bunu insanlar başka bişey için değil. 1600 vurması için hiç değil!!!
katılıyorum arkadasım ben bu sılah ıcınmı sabah aksam ırıdyum basında uykusuz kaldım
kadım hıdrayı kesmek ıcın sabahlara kadar kaç gun bekledım sıra bana gelecek dıye
keske hıc bu kadar ugrasmasaydım dıyorum yucelen halıt 49 luk kafa ecele bın basar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

saçma ötesi.ecel getiren vs de kafa koparansan 2 kat daha iyi olduğu anlaşılmıştır.:

Bir savaşçının (49 lvl) enerjisi 16 bin olsun.

ecel getiren kafa koparan 5 kere 3000 vururken 10 kere 2500-2000 vurduğu kanıtlandı bakalım:

5x3000=15000 can
2000x10=2000 yani 2000 vursa bile (ki ağır sert 2500 vuruyor) sonuç ortada. gelelim latife

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.
latif 10 vuruşta 4-5 kritik çakıyor. sn de 1 kere vuruyor ve hiç sekmiyor gibi

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.

HESABI SİZ YAPIN.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

darkregn yazdı: Ecel Getiren :

Ben böyle bir silah daha görmedim . Ecel Getirenin tek özelliği GÖSTERİŞ. Hiçbir işe yaradığı yok. Emin olun Yücelen Tek item Balyoz Bile Ecel Getirenden daha kaliteli . Vuruş hasarı çok düşük. Eğer elinizde Kadim Hidra Pençeleri Varsa Sakın Ecel Getiren Üretmeyin. Yanılmıyorsam hasarı 49-99 du .Balyozla kıyaslanamaz. Ecel üretecek arkadaslar illaki üretcem diyorsanız sızın seçiminiz Ürettikten sonra satma gibi seçeneğinizde yok Alısverıse konulmuyor.Pişman olursunuz tek sözüm bu.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

turkoxHAMSTER yazdı:

saçma ötesi.ecel getiren vs de kafa koparansan 2 kat daha iyi olduğu anlaşılmıştır.:

ecel getiren kafa koparan 5 kere 3000 vururken 10 kere 2500-2000 vurduğu kanıtlandı bakalım:

5x3000=15000 can
2000x10=2000 yani 2000 vursa bile (ki ağır sert 2500 vuruyor) sonuç ortada. gelelim latife

latif yaratık keserken hep şu şekilde düşnüyoruz ben balyoz ile 4000 vuruyorum cin 2 vuruşta gidiyor ama birde canı çok olan yaratıkları düşünün

latif full max ile 1500 falan vuruyor.kritik 3000 vuruyor sert ağır 2000-2500 civarı vuruyor.

balyoz full max ile 4000-4500 vuruyor.kritik 5000 sert ağır 4000 civarı vuruyor.
balyoz 20 vuruşta 1 kritik çakıyor. 3 sn de 1 vuruyor ve 5 vuruştan 2-3 ü işliyor.

HESABI SİZ YAPIN.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FERRO yazdı:Yatağan ile Ecel Getiren Arasındaki farklar...
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

aklı olan ecel getiren üretmez başka birşey demiyorum verdiğiniz emeğe yazık..
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

turkoxHAMSTER yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

5x3000=15000 can

HESABI SİZ YAPIN.
sizin ecel getireniniz var mı?

ecel getiren 2 saniyede bir defa vurur kafa koparan 3 saniyede bir vurur. nasıl oluyorda ecel 10 defa vurana kadar kafa 5 defa vuruyor ? 3 ile 2 nin arasında yarı yarıya fark mı var ki ?
En son LASTDRAGON tarafından 17 Şub 2010 17:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FERRO yazdı:ve demin kasadan element itemlerimi çıkardım full max hasar olan 47 level biriyle vs yaptım 25 canla zor kestim..
bu kesinlikle haksızlık verdiğimiz emeğin karşılığını alamıyoruz. hadi diyiceksiniz ki yeni gelecek bölgelerde silah hasarı 99u geçen silahlar işe yaramıyor o zaman değerlenicek ecel getirenler. bu durumda da ecel getirenler, yeni bölgeler gelene kadar bir işe yaramıyıcak anlamına geliyor. ama bu haksızlık değil mi? büyücülerin ejder asası büyücülerin eskiye göre daha güçlenmesine neden oldu, şifacıların da aynı şekilde.. peki ya savaşçılar? savaşçılar unutulmamış mı?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

MasumprenS yazdı:
FERRO yazdı:Yatağan ile Ecel Getiren Arasındaki farklar...

aklı olan ecel getiren üretmez başka birşey demiyorum verdiğiniz emeğe yazık..
sonuna kadar katılıyorum sana Ecel Getiren ile Yatağan arasında hiçbir fark yok şu anda!

Büyük heycan ve hevesle saatlerce uğraş emek harcama sonucu böyle bir hüsrana uğramak gerçekten sinir bozucu!
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Asıl sorun Ecel Getiren'in yüksek vurması değildir. Asıl sorun Kafa koparan ile (mesela) 5 saniyede kesilen a yaratığının Ecel Getiren'le 4 saniyede kesilip kesilememesidir. Kaldı ki;
"Ecel Getiren: Saldırı Hızı: 2.00 Ortalama Verdiği Hasar: 2000 yani Bir Birim Saldırı Oranlaması'nda 1000 vuruyor."
"Kafa Koparan: Saldırı Hızı: 3.00 Ortalama Verdiği Hasar: 3500 yani bir birim Saldırı Ortalaması'nda 1160 vuruyor."

GM'nin "Test edildi." demesi birşeyi değiştirmez işi matematiğe dökersek sonuç ortada.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Savaşçı” sayfasına dön