Sonunda
Re: Sonunda
Hadi ya şimdi bu üretim eşyalarıda pağladır
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Yoo gene biraz düştü önceden daha zordu
gel sana yasal bi yol öneriyim madem para yatırıcam diyorsun
1-Akçe alır Ejder iksir alırsın tanesi 300 den okutursun
2-Şans arttırıcı alırısın madende beklersin
3-kp arttırıcı plus falan derken kp kasıp satarsın
3 ünden birini seç paranı yap ama ne kadar para harcarsın bilmem sana para kazandırabilecek yasak olmayan yöntemler :
1-Akçe alır Ejder iksir alırsın tanesi 300 den okutursun
2-Şans arttırıcı alırısın madende beklersin
3-kp arttırıcı plus falan derken kp kasıp satarsın
3 ünden birini seç paranı yap ama ne kadar para harcarsın bilmem sana para kazandırabilecek yasak olmayan yöntemler :
Şuan 36 lıyım Çemberli Taşda bi gelsin 1 haftaya 49 oluruz arkadaşla bir de bişey sorucam çemberlitaş içindeki 5 yenek puanı E-PIN ı yetenek sıfırladığım zamanda 5 fazladan verirmi ?
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

Bolu'da boşuna arama kardeşim belediyeye kadar her yere baktım bırak kutuyu oyunu bilen 2-3 bayii varscrofa123 yazdı:İstanbul da ve memleketim Bolu da aradım bulamadım internetten de almak istemiyordum fakat üyelik al dan siparişimi verdim Maltepe/İstanbul da Oturuyorum Bolu dan perşembe günü sipariş verdim gelmedi.Durumda Kargoda yazıyor bilgim kadarıyla da hafta sonları dağıtım yok kargolarda sizce ne zaman gelir

Jeova Sanctus Unus
Gerçekten öyle boluda 2 tane bayi aradım 2 side avea biri kalmadı dedi biride çok talep olmadığı için artık getirtmiyoruz dedi.Sana önerim üyelikal dan ver siparişini kargo dahil 32 TL en geç 5-6 güne gelir benimde 15 dk önce elime ulaş dı 3.gündeHummer yazdı:Bolu'da boşuna arama kardeşim belediyeye kadar her yere baktım bırak kutuyu oyunu bilen 2-3 bayii varscrofa123 yazdı:İstanbul da ve memleketim Bolu da aradım bulamadım internetten de almak istemiyordum fakat üyelik al dan siparişimi verdim Maltepe/İstanbul da Oturuyorum Bolu dan perşembe günü sipariş verdim gelmedi.Durumda Kargoda yazıyor bilgim kadarıyla da hafta sonları dağıtım yok kargolarda sizce ne zaman gelir
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Kargolar Hakkında Ufak Bir Bilgi (Deneyim).
Aras Kargo = Çok Yavaş Ama Sağlam
MNG Kargo = Hızlı Ve güvenilir Kargo
Yurt İçi Kargo =Taşıdıklarına Önem Göstermeyen Hızlı Bir Kargo ( Bana Bir sürü eşya Kırık Getirdiler)
MNG Forever
Aras Kargo = Çok Yavaş Ama Sağlam
MNG Kargo = Hızlı Ve güvenilir Kargo
Yurt İçi Kargo =Taşıdıklarına Önem Göstermeyen Hızlı Bir Kargo ( Bana Bir sürü eşya Kırık Getirdiler)
MNG Forever

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı

Ben yurttayken D&r dan kitap söylerdim yurtiçiyle gelirdi 5 günde gelmesi gerekirken 14 günde geldi
ayrıca D&R ın sistemdede adrese teslim olarak gözükmesi gererkirken yurtiçi kargoda hep ihbarlıydı yani benim gidip alamm gerekiyordu