Meranda Tek Olmak ;)
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Re: Meranda Tek Olmak ;)
Bu tür şeyleri her zaman kim paylaşırsa paylaşsın reklam olarak görüyorum.Ayrıca Emek vererek kasılmamış yani savaşarak kazanılmamış hiç bir rütbenin 1 çizgi kahverengi rütbeden farkı yok benim için.Tabi başarı olarak görülüyorsa tebrikler diyelim..
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Çok Sevdiğim bir Loncanın Böyle Gereksiz Ve Kanaatimce Kendini Öven Bir Konu Açmasını Yakışıksız Buldum..Mareşal Yaparsın İlk Dersin Ona Saygı Duyarım Buna da Saygı Duyuyorum Ama 3 Yıldız Bilmem Ne Biraz Garip
Kendini İspatlamış Bir Lonca İçin Gereksizdi.
:mrgreen:
*Dost acı söyler..
Bende Tebrik Ederim Fakat Meranda Tek İlk Biz Yaptık Gibi Kelimeleri Ben Güzel Karşılamıyorum..
Başarılarınızı Devamını Dilerim.
Eleştirinin İyisi Kötüsü Olmaz Fikirler Tartışılmaz Herkesin Tuttuğu Kendine Demişler . :mrgreen: :mrgreen:
*Dost acı söyler..
XxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
Bende Tebrik Ederim Fakat Meranda Tek İlk Biz Yaptık Gibi Kelimeleri Ben Güzel Karşılamıyorum..
Eleştirinin İyisi Kötüsü Olmaz Fikirler Tartışılmaz Herkesin Tuttuğu Kendine Demişler . :mrgreen: :mrgreen:
En son haydegidelumm tarafından 14 Tem 2012 17:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Ben Yıldız Demiyorum Yaldız Diyorum.Her Yiğidin Bir Yoğurt Yiyişi Vardır.Özentilik Kanımda Yok Bilader Ne YaparsınCuRe yazdı:Birader iyi hoş güzelde.. Yaldızın konu ile olan alakasını çözemedim.
Bkz Yaldız: Eşyaya altın ya da gümüş görünüşü vermek için kullanılan, sıvı ya da yaprak durumundaki altın, gümüş ve bunların taklidi olan madde. Bu madde ile eşyalara yapılan süs. Aldatıcı dış görünüş, göz boyama.
Rütbeyi mi boyadın yani bunu mu çıkartmalıyız buradan. :roll:![]()
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Sen Önce Kendi Reklamlarını Temizle Sonra Bana Laf AtarsındeeLidumruL yazdı:Bu tür şeyleri her zaman kim paylaşırsa paylaşsın reklam olarak görüyorum.Ayrıca Emek vererek kasılmamış yani savaşarak kazanılmamış hiç bir rütbenin 1 çizgi kahverengi rütbeden farkı yok benim için.Tabi başarı olarak görülüyorsa tebrikler diyelim..
:arrow:viewtopic.php?f=28&t=95908
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Birincisi ; Loncayı Neden Katıyorsunuz Alamıyorum.Başarı Benim Başarım, Loncayla Ne Alaka ?haydegidelumm yazdı:Çok Sevdiğim bir Loncanın Böyle Gereksiz Ve Kanaatimce Kendini Öven Bir Konu Açmasını Yakışıksız Buldum..Mareşal Yaparsın İlk Dersin Ona Saygı Duyarım Buna da Saygı Duyuyorum Ama 3 Yıldız Bilmem Ne Biraz Garip
*Dost acı söyler..
XxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşaada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
İkincisi ; Önce Bir Okumayı Öğret Sonra Yazmayı Yaparsın
Şuda Var ; Sadece Post Kasmak İçin Boş İnsanların Boş Mesajları Bunlar Bu ilk Ve Sondu Bir Daha Cevap Vermem
Burda Sana Göre Kemik Yok Başka Kapıya
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
Eyvallah Kardeşim Sağolsın Elimizden Geldikçe Yaptık İşte Bir ŞeylerXxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
IIxSaDoSaDoxII yazdı:Birincisi ; Loncayı Neden Katıyorsunuz Alamıyorum.Başarı Benim Başarım, Loncayla Ne Alaka ?haydegidelumm yazdı:Çok Sevdiğim bir Loncanın Böyle Gereksiz Ve Kanaatimce Kendini Öven Bir Konu Açmasını Yakışıksız Buldum..Mareşal Yaparsın İlk Dersin Ona Saygı Duyarım Buna da Saygı Duyuyorum Ama 3 Yıldız Bilmem Ne Biraz Garip
*Dost acı söyler..
XxXxGaZixXxX yazdı:Tebrik ederim Sado. Muhalefet olan arakadaşaada Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş![]()
İkincisi ; Önce Bir Okumayı Öğret Sonra Yazmayı Yaparsın![]()
Şuda Var ; Sadece Post Kasmak İçin Boş İnsanların Boş Mesajları Bunlar Bu ilk Ve Sondu Bir Daha Cevap Vermem![]()
Burda Sana Göre Kemik Yok Başka Kapıya![]()
![]()
İşte Bunlara Aynen Şöyle Derler ;
Görmemişin Çarı Olmuş Tutmuş Bilmemneresini Koparmış..Sen O Loncan Olmadan 1 Kere İtem Düşürebildin Mi. De Get
Adam Kuyruğuna Basılmış Kaniş Yavrusu Gibi Ötüyor. Bundan Sonra Herkese serbest Bu Forum Sana Değil Bu Konun Kilitlenene Kadar Buradayım Var Mı

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Hanedan
adam kapak üstüne kapak yapıyor evet sayın seyirciler şoktayız

- haydegidelumm