2 Dkda bir Hata Veriyor Yrdım,İstanbul_oyun.html Ekli,resmli
- koruyucuxxinzar
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
Re: 2 Dkda bir Hata Veriyor Yrdım,İstanbul_oyun.html Ekli,re
bende masaüstünden kullanıyorum,ayrıca nette pek kopma olmuyo,sorun ne anlamadım deli olucam.
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
hata ne zaman başladı ve ne zaman format attınkoruyucuxxinzar yazdı:bende masaüstünden kullanıyorum,ayrıca nette pek kopma olmuyo,sorun ne anlamadım deli olucam.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

- koruyucuxxinzar
- Şarapçı'nın Sırdaşı

valla ben oyunu 3-4 aydır oynamıyodum gecen salı oynamaya calıstım attı falan,sıldım yukledım fln gene aynı,perşembe aksamıda formatladım sonuç aynı.Mykollux yazdı:hata ne zaman başladı ve ne zaman format attınkoruyucuxxinzar yazdı:bende masaüstünden kullanıyorum,ayrıca nette pek kopma olmuyo,sorun ne anlamadım deli olucam.
ayrıca desteğegede bı kac mesaj attım 3-4 gundur cevap falan yok.
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

pcyi kullanırken virüs bulaşmış (trojan , malware vs.) ve sistemdeki dosyalardan bazıları zarar görmüş olabilir bildiğime göre. format atmasaydın ilk önce sistemi sağlam bi tarihe geri yükleseydin başarılı olabilirdi ama ne zaman bozulduğunu da bilmiyoruz dosyaların. yine format atmayı dene. ınternet yuzunden de olabılır. başka pcde oynamayı dene orda da açılmıyorsa karakterınde sorun olabılır. malesef ben de gerı yuklemeyı formattan hemen sonra yaptım yapmasaydım su an rahat rahat oyunu oynuyor olacaktım :ugeek: :ugeek:
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

şukur ya bende sonunda farklı bır hata cıktı hep aynı hata . galıba sorunum çozuluyor ama tam bılmıyorum.INTERNAL DEVICE ..... son kelımesını unuttum boyle bır hata cıktı ınternet hakkında mıdır ?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Format Attıktan Sonra Bilgisayarının Driverlarını Ve Gerekli Programları Eksik Kurmuş Olabilirsin ( Direct X,Chipset,VGA Driver Falan Filan) Ondan Hata Veriyor Olabilir Yada İnternetin Git Gel Yapıyordur O Yüzden Atar.Oyun Gerçek Zamanlı Çalıştığı İçin İnternet Git Gel Yaptığı Zaman Oyundan Düşersin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Internal Device .... ? O Son Kelimesi Önemli Olan Kısım.Orayı Öğren Yardımcı Olmaya Çalışayım.Mykollux yazdı:şukur ya bende sonunda farklı bır hata cıktı hep aynı hata . galıba sorunum çozuluyor ama tam bılmıyorum.INTERNAL DEVICE ..... son kelımesını unuttum boyle bır hata cıktı ınternet hakkında mıdır ?
Göster

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

mesela gereklı programlardan neler var kesın yuklemem gereken ?SeF4 yazdı:Format Attıktan Sonra Bilgisayarının Driverlarını Ve Gerekli Programları Eksik Kurmuş Olabilirsin ( Direct X,Chipset,VGA Driver Falan Filan) Ondan Hata Veriyor Olabilir Yada İnternetin Git Gel Yapıyordur O Yüzden Atar.Oyun Gerçek Zamanlı Çalıştığı İçin İnternet Git Gel Yaptığı Zaman Oyundan Düşersin.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Yani Tam Liste Veremeyeceğim Fakat Sana Özelden Vereceğim Programı İnternetten İndirip Kur.O Program Gereken Tüm Driverları Sana Yükleyecektir.Mykollux yazdı:mesela gereklı programlardan neler var kesın yuklemem gereken ?SeF4 yazdı:Format Attıktan Sonra Bilgisayarının Driverlarını Ve Gerekli Programları Eksik Kurmuş Olabilirsin ( Direct X,Chipset,VGA Driver Falan Filan) Ondan Hata Veriyor Olabilir Yada İnternetin Git Gel Yapıyordur O Yüzden Atar.Oyun Gerçek Zamanlı Çalıştığı İçin İnternet Git Gel Yaptığı Zaman Oyundan Düşersin.
Göster

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

VALLA SADECE BİR KERE GELDİ DAHA GELIR MI BILMIYORUMSeF4 yazdı:Internal Device .... ? O Son Kelimesi Önemli Olan Kısım.Orayı Öğren Yardımcı Olmaya Çalışayım.Mykollux yazdı:şukur ya bende sonunda farklı bır hata cıktı hep aynı hata . galıba sorunum çozuluyor ama tam bılmıyorum.INTERNAL DEVICE ..... son kelımesını unuttum boyle bır hata cıktı ınternet hakkında mıdır ?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]