büyücü ve çember komedisi
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: büyücü ve çember komedisi
Bılge Cevrıye Dız Ful Dızersen Yuzde 20 Krıtık Sansın var.15 dIRENC kırma yap.-250 ye Dusuyor Herıfın DIrencı Dırencı 0 ın altına dusmus bırıne buz ıle yuzde 25 krıtık vurma sansı elde edıyorsun ettı sana yuzde 45 o savascıya 4500 assagı vurmassın krıtık ıle artı kırıtık 1 sn durduyuor adamı boylece arayı acarsın deparladıgı zaman zıhın saldırısı at durdurdugu zaman reflekslerın ıyı ıse kutupa 1 puan ver durdurmayı gecırır ama aynı anda cozulursunuz oyuzden 1 puan ıse durdurmayı attıgı an acman laızm kutupu reflekslerın kotu ıse 15 yap kutupunu once cozuluyrsun ama ozaman adamın deparı acılabılıyor 15 kuutup uzun sure durduruyor.Buyucunun sılahı beynıdır
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Çok kasmışsın ya , 4. ve 13. maddeleri tek başına yazsan yeterliydi.Petcarar yazdı: 1-He?
2-Yok ya?
3-Daha neler
4-Çemberi etkin, kullandığı yeri doğru kılmak esastır.
5-Bunun çözümü var.
6-Dikkat dağıtmaya direniliyorsa ona da direnilirki bu Direndi! olayı ikvde herşeyi çözebilen birşey.
7-Savunma?Eskide kalmışsın.
8-Büyücü hasarları da %25 arttı.
9-Bunun da çözümü var.
10-Kullanabildiğini kullan derim.Sana savaşçı aç diyemem ama çemberi kullanmıyorsan çemberci açma diyebilirim.
11-Kullanabildiğini kullanırsınÇember kullanımı benzene benzer.Ayrıca öyle koşullar oluşabilirki(yaratabilirsen)savaşçılar senden kaçar.
12-Benim keyfimin kahyası başka da söylemicem
13-Size 1v1 hayatta başarılar.
14-Hasarının 3de birine düşmesine razıysanız yapılabilir.Fakat bu da sizi memnun etmeyecektir süpürme vuruşuna çöp diyen gençlik.
15-Ruh Kalkanı? Ben onu rüzgar kalkanı sanıyordum :S
Son olarak şunu diyeyim
Kholpashalixsesl uzaktan hoş gelir.![]()
Git loncandaki adamları al arkadan büyü at çemberi kullanamıyorsan.Çemberin kullanabildiği çok aktif dizilimler var lakin anlatmayı düşünmüyorum bir zahmet siz bulun kafa yorun.
Ha unutmadan ; 1v1 lik hayatta başarılar tüm özlü söz yazan büyücülere.( Bunlar ustamsı havalara giriyordu değil mi?)
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kholpashalixsesil(sesl) Kardeşim çok güzel anlatmışın herşeyi....şimdi ben bu yorumu yaptım diye banada saçma sapan yorumlar gelebilir allaha havale ediyorum...geçenlerde set aldım tarshass denemeke amaçlı sadece ws ve çoklu ortamlarda denedim[kabadayı modu] bazen çok iyi bazen kötü dende kötü ...
ama sesl kardeşim sana sabır diyorum tavsiyem bi tarshass veya antik set al kenarınna koy bence grup bölgelerinde o set çok aranılacak
ama sesl kardeşim sana sabır diyorum tavsiyem bi tarshass veya antik set al kenarınna koy bence grup bölgelerinde o set çok aranılacak
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bence büyücü oynamayı bilmiyorsun:D 2 kere çemberi yesinde göreyim kritikte savaşçı.Hemm vurmasa bile buzla baya vurursun o ayrı.Bu arada öyle bir item yok Tarhhas Ruh:D cevriyesi var.dOKtOra görünsen iyi olur derim:DKholpashalisesil yazdı:Arkadaşlar Şimdi ben betadan beri oynuyorum dicem çoğu arkadaş inanmıycak o yüzden Öylede bir niyetim yok
Ayrıca Ballı türkçe kullanarak anlamsız çağrışımlarda yapmıycam ilk olarak sırasıyla matıksızlıklar dizesi
1.Çember Adı verilen ve etki alanı çember içinde bulunan herkese etki eden bir yetenek olan çember dostumuz yada adını çember verdiğimiz bir büyü var
2.Bu büyü yeri geldiğinde üstün tamamen Tarshass ruh olsa dahi 1000 küsürlerde vuruyor
3.Onu geçtim ejder olsa bile aynı seçenekler geçerli
4.onuda geçtim (dalga geçen arkadaşlar olucaktır muhakkat ki tahmin ediyorum) Direnci 15 kırmayla etkilenmiş bir yaratığa kritiksiz katlı hasarla 4 bin ile 5 bin arası kritikle 2000 vuran bu arkadaşımızdır.
5.Bide Her atılan çemberin ve direnç kırmanın etkilememe olayı var
6.Hadi anladım Çember vurmadı direndi diyelim Direnç kırmaya Direnme komedisini bana kimse açıklayamazXD
7.Büyücüde malum savunma yok 2. can su gibi akarken o enerjiye bakmak içten bile değil
8.Savaşçı atakları malum uçmuş inmek bilmiyor yahu bu oyunu yapan ustadlar hiçmi büyücü denemiyor
9.Savunma tak zırhlı tak diyen arakdaşları duyar gibiyim denedim o malum hasarlara ne dayanır bide dikkat durdurma gibi yetenekler varken malum karakterde
10.Sende savaşçı aç diyen kişiler her şeyin kolayını bulmuş sorunlarla yüzleşmekten korkan şahsiyetlerdir
11.Hadi sende Fizik ol nitrojen ol yada fevzi ol diyen dostlar zaten hasar yok savaşçı etkilenmiyor bile o kadar direnç varken zaten hasarlı bi tek yüksek yetenek çember var oda gidicez savaşçının ayağına yalvarıcaz Bizi kesmedinde Bi çember vuralım Çok çok çok saçma
12.Saçmaysa oynama diyen karakterli şahıslar keyfime kahya olamazlar
13.Böyle benim yaptığım maddler gibi sırf dalga geçmek için Ben nasıl yapıyorum diyen kişiler çok olucağından şöyle diyorum ' Siz yapamıyorsunuz anca yaratık kesersizniz' diyorum bi 45 lvl savaşçıyla bir 49 lvl büyücü vs si izlemesini tavsiye ediyorum
14.Çember yeteniğinin malum büyü yetenekleri gibi az da olsa bir menzille atılması gerektiğine ve direnç kırmanında akabinde aynı ölçütte bir yere atılarak o bölgede etki etmesinde benim gibi hemfikir arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum
15.olmadı ruh kalkanımız geri getirilse fena olmaz
Burası sitem etme yeri değil ,Çek git kardeşim Burdan burası yeri değil , Çok yazmışsın okuyamadım bile hahaha hihihi,
Kim bakıyorki, Çok eskibi konuyu gündeme getirmeye gerek yok. Diyenler olucağından
''' Sadece Sıkıntılarımı dile getirdim en azdından dikkate alınmasa bile kafamdaki 'bir dillendiriyim şu konuyu isteyinin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara' ibaresinden ve düşüncesinden kurtulmak için açtım saygılar'' :geek:
Meran
Kholpashalixsesl