BEYAZ KÖŞK SUNUCU ŞAMPİYONASINDAKİ KURAL İHLALLERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dolorex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: ÇATI KATI **

Re: BEYAZ KÖŞK SUNUCU ŞAMPİYONASINDAKİ KURAL İHLALLERİ

Mesaj gönderen Dolorex »

anka sunucusunda alışveriş takas yoluyla gerçekleşir ''menekşe ile gano kafa kafaya gibi'' yani anka sunucusunda sadece örs parası vardır oda ipek-latex-geyik derisi , yaratıklardan düşen çöp şeyleri işportaya satarak gerçekleşir. buna rağmen katılım sayısı bana göre iyiydi. lonca savaşlarında olduğu gibi anka da yeni bir sistem oturtulabilinirdi. sunucuda klan savaşı olmadığı için rekabet sadece etkinliklerle sağlanıyordu. bireysel ilk etkinliği anka sunucusu görmemiş oldu :cry:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

KaPLaN yazdı:Merhabalar,

Yapılan değişiklik biraz farklı algılanmış.Beyaz Köşk sunucusu için yapılan değişikliği daha detaylı açıklıyorum;

Savaşçı ve Büyücü karşılaşmaları için başvuru yapan ve asil yada yedek listede yer aldığı halde bazı oyuncularımız maalesef karşılaşma saatinde oyunda bulunmadılar. Listede olan bu oyuncularımızdan henüz katılım ücretinin de alınmaması ve karşılaşmaların olumsuz etkilenmemesi için kuralları esneterek, etkinlik saatinde yapılan duyuruyla yeni başvurular almak durumunda kaldık.

İlk Şampiyonları Turnuvası olması sebebiyle yapılan bu değişiklikte; hem karşılaşmalar iptal edilmeyerek katılanlar mağdur edilmedi, hem de henüz etkinlikten haberdar olmayan ve katılma fırsatı edinememiş oyuncularımızda böylece katılma fırsatı buldular.

Bilginize
sen b ı ssuuussana a m q
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

haydegidelumm yazdı:

Bildiğiniz gibi şifacı sınıfından katılım olmadığı için turnuvayı iptal etmiştik ve bir çok oyuncumuz bu durumu olumsuz karşılamıştı.Savaşcı ve Büyücü sınıfında ismini yazdırıpta turnuvaya katılmayan bir çok oyuncumuz oldu.Normal şartlarda etkinliği iptal etmemiz gerekiyordu.Fakat etkinlik esnasında katılmak isteyenleri şampiyonaya dahil ederek turnuvayı devam ettirdik.Hem oyuncularımızın mağdur olmamaları hemde katılmak isteyen oyunculara bir şans vermek amacıyla kurallarımızı biraz esnettik.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim
Yeter artık konuşmayın kardeşim konuştukça batıyorsunuz. Ne demek turnuvaya katılmayan bir çok oyuncu oldu. Yaw gelen gelir gelmeyen elenir bu kadar basit. Etkinlik esnasında turnuvaya katılmak isteyenleri almışmışsınız. Kardeşim neden alıyorsunuz zamanında başvursaymış. Ölen öldü kalan sağlar bizimdir. Hadi kardeşim hadi istemiyoruz sizi. Acemi, tecrübesiz, zannediyorum taraftar (yukarıdaki durum onu gösteriyor) yönetim istemiyorum. Soğudum kardeşim soğudum, soğuttunuz şu oyundan beni daha ne diyeyim. Allah bildiği gibi yapsın sizi ...
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Bildiğiniz gibi şifacı sınıfından katılım olmadığı için turnuvayı iptal etmiştik ve bir çok oyuncumuz bu durumu olumsuz karşılamıştı.Savaşcı ve Büyücü sınıfında ismini yazdırıpta turnuvaya katılmayan bir çok oyuncumuz oldu.Normal şartlarda etkinliği iptal etmemiz gerekiyordu.Fakat etkinlik esnasında katılmak isteyenleri şampiyonaya dahil ederek turnuvayı devam ettirdik.Hem oyuncularımızın mağdur olmamaları hemde katılmak isteyen oyunculara bir şans vermek amacıyla kurallarımızı biraz esnettik.

şifacı sınıfının işi gücü yok ws'lik dizicek çünkü değil mi? Size bir öneri sunmuştum.Belirli hedefler olsun enerjileri azalsın her saniye veya saldırıya maruz kalsın ve o hedefi en uzun süre ayakta tutan şifacı kazansın..
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

VatanKIRIM yazdı:

şifacı sınıfının işi gücü yok ws'lik dizicek çünkü değil mi? Size bir öneri sunmuştum.Belirli hedefler olsun enerjileri azalsın her saniye veya saldırıya maruz kalsın ve o hedefi en uzun süre ayakta tutan şifacı kazansın..

Şifacılar için bir turnuva olsaydı, gazap yeteneği açık iken katılacaktık yani ruh dövenlerini tak üstüne bir şarap sonra hurra kim daha fazla krtik vurursa çok güzel bir PvP bu etkinliğe katılanların sadece para için katılacağından şüphem yoktu.Daha iyi fikirlerle,daha iyi bir turnuva için çok çalışmalısınız böyle devam ederse ikv için PvP sistemi değil sadece ve sadece Grup Bölgesi sisteminde devam eder.Oyunun asıl zevkini mahvettiniz umarım 39 lvl sistemindeki bir PvP sistemini 59 da getirebilirsiniz.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön